MINISTRUL BACONSCHI A FOST DAT AFARA PENTRU A TEMPERA POPORUL.ESTE NECESAR DOAR ATAT ?


TEODOR BACONSCHI, REVOCAT DIN FUNCŢIA DE

MINISTRU AL AFACERILOR EXTERNE pentru

declaraţiile la adresa protestatarilor

 

EU CONSIDER CA TOATA PUTEREA AR TREBUI SA-SI DE DEMISIA PENTRU DEZASTRUL IN CARE ,IMPREUNA CU OPOZITIA AU ADUS TARA DE 22 DE ANI .

Teodor Baconschi se află la Bruxelles unde participă la reuniunea Consiliului de Afaceri Externe.

În finalul discursului susţinut în Parlament, şeful Guvernului a arătat că, în aceste zile, reacţia politicienilor nu a fost întotdeauna cea mai potrivită şi că regretă sincer “derapajele şi stângăciile verbale” ale unor colegi ai săi la adresa protestatarilor, precizând că doreşte să transmită acestora scuze publice.

“Vreau de asemenea să ştiţi că, pe această linie, am luat decizia de revocare din funcţie a ministrului Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, şi am înaintat preşedintelui României propunerea de revocare din funcţie pentru declaraţiile făcute”, a spus Boc.

Teodor Baconschi a scris, în urmă cu o săptămână, pe blogul său, că un lucru devine clar pentru “toţi românii de bine”, respectiv că a început “încleştarea pe viaţă şi pe moarte între forţele trecutului şi proiectul unei noi Românii”, el susţinând că alegerea o va face “România care munceşte”, nu “mahalaua violentă şi ineptă încolonată”.

“Un lucru devine din ce în ce mai clar pentru toţi românii de bine. A început încleştarea pe viaţă şi pe moarte între forţele trecutului şi proiectul unei noi Românii. Opoziţia şi-a activat în sfârşit întreg arsenalul moştenit de la Ana Pauker, Teo, Luca şi Dej: derbedei înarmaţi, dezinformare, propaganda urii. Ne acuză că vom fura alegerile doar pentru că vrem ca românii să voteze, în diaspora şi acasă. Ce vor ei, în schimb, e ca o populaţie imbecilizată de televiziuni, înfricoşată de scenarii apocaliptice mereu dezminţite de realitate şi, mai nou, de bătăuşii scoşi pe străzi, să aleagă în locul reformei Statului retorica urii şi neputinţei ridicată la nivel de program politic”, a scris Baconschi.

SURSA MEDIAFAX

ASA CUM SCRIAM SI PE WWW.MORALIST.HAIPA.RO , NU INCURAJEZ PROTESTELE SI RECOMAND TUTUROR CETATENILOR TARII CU CAPUL PE UMERI SA ACTIONEZE CU CAP IN INTERESELE ROMANIEI.

DESI CLASA POLITICA DE LA GUVERNARE SE VEDE CAT DE SLABA ESTE IN RAPORT CU MODUL IN CARE A GUVERNAT SI INCA GUVERNEAZA  TARA ,DACA AVETI UN PIC DE MINTE , HAIDETI SA STAM LA DIALOG ,OM CU OM ,CETATEAN CU CETATEAN, SI SA NE INTELEGEM CA LA ALEGERILE CE VIN SA VOTAM TOTI ACELASI PARTID CARE SUSTINE CEL MAI BINE INTERESELE CETATENILOR .

ASTA ESTE ACTIUNEA INTELIGENTA PENTRU A PUNE CAPAT MIZERIEI SI MOCIRLEI IN CARE NISTE BOIERI MODERNI AU ADUS TARA .

TOTI VOTAM LA ALEGERI UN SINGUR PARTID, CARE SA NU FACA PARTE NICI DIN OPOZITIE ,NICI DIN GUVERNARE .

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s