PENTRU A INCEPE FRUMOS EDITARILE POSTURILOR DE PE ACEST SITE ,VA RECOMAND MUZICA DE CALITATE


SUNT IN VIATA OAMENI CARE SPUN NU MANELELOR ,DIN CONSIDERENTE DE ANTURAJ,MAI SUNT IN VIATA SI OAMENI CARE  SPUN NU ROCK TOT DIN ACELEASI CONSIDERENTE .

SIGUR MAI ESTE O CATEGORIE DE OAMENI PSEUDO-INTELECTUALI CARE ASOCIAZA GENUL ACESTA DE MUZICA ORIENTALA CU INCULTURA SI PROSTIA .

DESI PRINCIPALII CANTARETI AI GENULUI NU SUNT INVATATI, ACOLO UNDE GRESESC TREBUIESC CORECTATI SI ATAT .

STIMATI–I CA SI PE CEILALTI INTERPRETI DE MUZICA DE ALTE GENURI.

DESI ,DENIGRATA SI INTENS BLAMATA ,ACEST TIP DE MUZICA A PRINS LA PUBLIC CA SI MUZICA DE PETRECERE SI ESTE NELIPSITA DE LA PRINCIPALELE MOMENTE DE BUCURIE DIN VIATA .

CA SI IN ALTE GENURI DE MUZICA ,EXISTA MULTI INTERPRETI ,CARE MAI DE CARE MAI CONVIGATOR ,DAR PENTRU MUZICA PE CARE O LASA SUNT NULITATI .

ASTAZI VOM VORBI DE NICOLAE GUTA , CU AMABILITATEA WIKIPEDIA .

ASTFEL  ACEST CETATEAN ROMAN DE ETNIE TIGANEASCA ARE NUMELE REAL NICOLAE LINGURARU .

NASCUT IN 1967 IN COMUNA ANINOASA ESTE UNUL DINTRE CEI MAI BUNI INTERPRETI AI LATURII MUZICII ORIENTALE ,MANELE ,DEBUTAND IN 1992 CA SI INTERPRET DE MUZICA LAUTAREASCA AUTENTICA .

REPERTORIUL SAU ESTE impresionant ca vastitate și prin diversitatea stilistică. Cântărețul a abordat mai întâi genul lăutăresc (fiind apreciat de criticii străini ca un exponent al muzicii de jazz țigănesc contemporane). Din anul 1998, muzica lui Guță folosește tot mai frecvent ritmul de manea, interpretul devenind unul dintre principalii promotori ai genului. Se va autointitula „regele manelelor” în 2004. Manelele create de Guță îmbină elemente de muzică lăutărească cu influențe din genurile pop și hip hop.

DESI UNELE PIESE PRELUATE IN LUMEA ROMANEASCA A MANELELOR SUNT FARA DISCUTIE IMPRUMUTURI DIN LUMEA ORIENTALA A GENULUI, RESPECTIV ,TURCIA, MAROC, GRECIA,  SIRIA, ETC ,POPULATIA ROMANEASCA PREFERA SA ASCULTE MELODIILE IN ROMANESTE ,CHIAR DACA UNELE SE GASESC IN ALTE LIMBI IN ORIGINAL.

IMBINAND CREATIILE PROPRII CU VERSURI PROPRII PE MELODII IMPRUMUTATE , NICOLAE GUTA S-A REMARCAT IN MUZICA ORIENTALA DIN ROMANIA CA PRINTRE SINGURII INTERPRETI CARE DISPUNE DE UN NUMAR MARE DE PIESE FOARTE BUNE .

FIIND  NASCUT INTR-O SARACIE LUCIE ,PROFITAND DE PRIZA PE CARE O POATE AVEA GENUL MANELE IN RANDURILE POPULATIEI, S-A RIDICAT ,DOAR PE MUNCA SA FIIND UNUL DINTRE CEI MAI BOGATI CETATENI ROMANI SI DE ALTFEL PRINTRE PUTINII CETATENI CARE S-AU IMBOGATIT DIN MUNCA CINSTITA .

A SCOS NUMEROASE ALBUME CU CARE PUTINI INTERPRETI DE MUZICA SE POT LAUDA , PRINTRE CELE MAI REUSITE MELODII  EU, EDUARDGEORGE66 ,VA RECOMAND O LISTA PE CARE SA O PUTETI ASCULTA ORI DE CATE ORI DORITI SA ASCULTATI MUZICA DE CALITATE :

CLIPELE TREC

NICOLAE SI MIHAELA ,-  AM GRESIT

ESTI PRINTESA VIETII MELE

NICOLAE SI SORINEL –VREAU SA MA IUBESTI

NICOLAE SI  LIVIU PUSTIU  –UN STROP DE FERICIRE

NICOLAE GUTA SI NICOLETA GUTA –ALBA CA ZAPADA

-//-            GRESEALA MEA

DOAMNE CE FRUMOASA E

TU ESTI ZANA DIN POVESTI

NICOLAE SI SORINA -DA DA DA

M-AM INDRAGOSTIT LA PRIMA VEDERE

NICOLAE SI CRISTI DULES –   NU, NU MERIT ASTA

PENTRU INIMA TA

NICOLAE SI DENISA –  GLASUL TAU L-AUD MEREU

TU ESTI VIATA PENTRU MINE

VIATA FARA TINE

NUMAI TU ESTI SOARTA   MEA

NICOLAE GUTA SI SANDU CIORBA –PE OBRAZ LACRIMA CURGE

TE-AM CAUTAT SI TE-AM GASIT

GIGOLO

NICOLAE SI NICOLETA GUTA –  NU MAI STIU DE MINE

CE NOROC

DINTR-O MIE DE FEMEI

AM AJUNS SA PLANG

AM CITIT IN HOROSCOP

DESI CA ORICE INTERPRET 60 LA SUTA DIN PIESE NU SUNT DE BUNA CALITATE , ESTE DE REMARCAT FAPTUL CA RESTUL DE 40 LA SUTA SUNT DE O REMARCABILA MELODICITATE SI PROFUNDITATE IN INIMILE ASCULTATORILOR .

DRAGI CONFRATI, TRECETI PESTE IDEILE PRECONCEPUTE SI DOCTRINA COMFORM CAREEA  MANELELE SUNT VULGARE SI NU TREBUIESC ASCULTATE DELOC .

ACEASTA IDEE ESTE FAURITA DE NISTE OAMENI CARE NU STIU CU CE SA MANANCA ACEST GEN DE MUZICA  SI PRIVEAZA UNELE RANDURI A POPULATIEI DE BENEFICIILE MUZICII MANELIZATE .

FIE CA SUNTETI INTELECTUALI SAU NEINVATATI, ROCKERI SAU  OAMENI DE ALT GEN, INAINTE SA SPUNETI NU MANELELOR ,ASCULTATI CALUPUL DE PIESE RECOMANDATE DE MINE CU FERMITATE .

NUMAI  BINE

EDUARDGEORGE66


DESI O MICA PARTE A MANELELOR SUNT OARECUM OFENSATOARE , NU EXISTA NICI O URMA DE VULGARITATE SI ACELE PIESE TREBUIESC ELIMINATE ,TOTODATA ASIGURANDU-VA CA NU SUNT INTERPRETATE DE PRINCIPALII  ARTISTI AI GENULUI .

EDUARDGEORGE66


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s