Deja sarma ghimpata s-a repus pe Prut


SI DE CE SA NU FIE ALTFEL?

S-A VAZUT CLAR CA DESI POPULATIA TANARA A ALES O DATA APARTENENTA REPUBLICII MOLDOVA LA UNIUNEA EUROPEANA ,NU A FOST DEAJUNS VIS A VIS DE PLANURILE PE CARE LE ARE AMERICA, RUSIA, GERMANIA SI CELELALTE TARI NORDICE, FRANTA SI NU IN ULTIMUL RAND ROMANIA  CU ACEASTA BUCATA DE PAMANT RUPTA DIN SANUL ROMANITATII VECHI DE 2000 DE ANI.

A.I.E. SE DOVEDESTE INCAPABILA DE OBTINEREA INTEGRARII EUROPENE TOCMAI DIN CAUZA CA NICI MACAR PARTIDELE ASA-ZISE DEMOCRATICE NU CRED INTR-O ASEMENEA DIRECTIE A REPUBLICII .

IN ACEST SENS PARTIDUL DEMOCRAT AL LUI LUPU, VAZAND DE LA O POSTA CA INTEGRAREA EUROPEANA ESTE PUSA PE TAPET DE VAZUL LUMII, A HOTARAT SA NU MAI INAINTEZE LA PREZIDENTIALE CANDIDATUL ALIANTEI.

O DATA CU ACEASTA MARIAN LUPU INDIRECT A DAT DE INTELES PROBABIL CA DE ACEASTA ALIANTA SE VA ALEGE PRAFUL ,LOCUL EI URMAND A FI LUAT DE O CUALITIE ALB NEAGRA DE PREGATIRE PENTRU UNIREA CU UNIUNEA EUROASIATICA A RUSIEI.

DE CE AM AJUNS IN ANUL 2012 SA VORBIM DESPRE READUCEREA REPUBLICII MOLDOVA IN SANUL RUSIEI?

AVEM 2 MOTIVE PRINCIPALE :

1 ACTIUNILE POLITICULUI DEMOCRAT DIN MOLDOVA

2 MENTALITATEA RUSIFICATA COMUNISTA A POPULATIEI TARII.

SA INTELEGEM DE LA SINE CA MISCAREA DE LA 7 APRILIE 2009 NU A FOST CEVA ASTEPTAT DE NICI O GRUPARE POLITICA ,IAR REZULTATUL CARE A URMAT A FOST FRUCTIFICAT DE PARTIDELE DEMOCRATICE P.L.D.M., P.D. SI A.M.N. IN SCOPURI PERSONALE .
SINGURUL PARTID CARE A INAINTAT ACTIUNI PENTRU RESTABILIREA ADEVARULUI SI IMPLICIT PENTRU A REAPROPIEREA ROMANILOR DE PE CELE 2 MALURI ALE PRUTULUI A FOST PARTIDUL LIBERAL, CARE INSA, NU A AVUT NICI SUSTINEREA NOII GENERATII NICI SUSTINEREA VECHII GENERATII, FAPT CE A INSEMNAT LEGAREA DE MAINI SI DE PICIOARE  IN INCERCAREA ACESTUIA  DE A RUPE TERITORIUL REPUBLICII MOLDOVA DE INFLUENTA RUSEASCA SI REASEZAREA STRATEGICA IN UNIUNEA EUROPEANA ,PREGATIND ASTFEL CELE 2 STATE ROMANESTI  DE UNIFICARE .

ASTFEL PARTIDUL DEMOCRAT ESTE UN PARTID MOLDOVENIST DE ORIENTARE CICA DEMOCRATICA, DECI UN P.C.R.M. DEMOCRAT SA-I SPUNEM ASA,

P.L.D.M. REPREZINTA PARTIDUL SECRET , PARTIDUL CARE A RUPT IN 3 ALIANTA ,     CARE SE FACE PRINCIPALUL RASPUNZATOR DE DECLINAREA DRUMULUI EUROPEAN AL REPUBLICII  MOLDOVA .

P.L.D.M. ESTE CONDUS DE FORTE EXTERNE IAR VLAD FILAT O MARIONETA CARE JOACA DUPA CUM TRAG FRANGHIILE ALTII DIN AFARA TERITORIULUI MOLDOVEI  SI AICI ESTE EXCLUSA ROMANIA DIN ECUATIE .

ROMANIA DOREA CA ALIANTA SA FIE PASTRATA CU TOATE NEINTELEGERILE PE CARE LE-A GENERAT P.L.D.M.CREZAND CA TOTUL VA TRECE SI PARTIDELE POLITICE VOR GASI INTR-UN TARZIU FORTA DE A FI UNITE IN REFORMELE SI POLITICA EUROPEANA PE CARE O INTREPRIND .

DE PARTEA CUI JOACA ACEST PARTID DEMOCRATIC, VOM TRAI SI VOM VEDEA .

2 POPULATIA TARII CU MENTALITATE RUSEASCA COMUNISTA NU A PERMIS SCHIMBAREA PANA LA CAPAT A REPUBLICII MOLDOVA SPRE VALORILE DEMOCRATICE EUROPENE ,TINAND IN LOC STATUL .

ANUME DIN CAUZA ACESTORA ACUM POATE STATUL NU ARE PRESEDINTE PRO-EUROPEAN .

GENERATIA TANARA , ESTE SI EA CONDAMNATA DE CATRE EDUARDGEORGE66 DIN CAUZA CA A ALES UN PARTID CARE JOACA LA 2 CAPETE .

CEL MAI PERICULOS PARTID AFLAT IN PARLAMENT LA ORA  ACTUALA NU-L REPREZINTA NICI SOCIALISTII, NICI COMUNISTII CI P.L.D.M.

UN PARTID UNDE O NEGURA GROASA INCONJOARA STRATEGIA SI DRUMUL PE CARE ACESTA ESTE DECIS SA-L URMEZE   IN RAPORT CU CELE 2 FORTE ALE EUROPEI, UNIUNEA EUROPEANA SI U,R,S,S, 2 SAU UNIUNEA EUROASIATICA.

ASTFEL TINERII NU AU PUTUT SA VADA CE ESTE DUPA PRIMUL GARD AL PROMISIUNILOR ELECTORALE ALE PARTIDELOR SI IN PROSTIA ACESTORA ,NICI ACUM NU REALIZEAZA CE PARTID AR FI TREBUIT ALES LA ALEGERILE DIN 2010 .

MAI MULT PRINTR-O GRESEALA FATALA ,POPULATIA REPUBLICII MOLDOVA IN UNANIMITATE SE FACE RESPONSABILA DE ESECUL REFERENDUMULUI DIN 2010 CAND S-A INTREBAT ,” DORITI SA VA ALEGETI SINGURI PRESEDINTELE?”

IAR OAMENII NU S-AU PREZENTAT LA VOT STIIND DE IMPORTANTA STRATEGICA A ACESTUI REFERENDUM.

TOATE ACESTE LUCRURI ADUNATE, CONCOMITENT CU SLABIREA SUSTINERII ROMANIEI SI A CELORLALTE STATE EUROPENE IN PROCESUL DE EUROPENIZARE SI DEMOCRATIZARE A TARII , AU DUS LA UN EFECT CARE NE FACE SA GANDIM ASTAZI, IN 2012 ,DUPA APROAPE 3 ANI DE LA LIBERTATEA LIMBII ROMANE IN REPUBLICA ,CA ACESTA A FOST DOAR UN FOC DE PAIE ,O RABUFNIRE DE ORGOLIU A POPULATIEI ROMANESTI {MOLDOVENESTI} MIXTE DINTRE NISTRU SI PRUT .

,IN MOMENTUL DE FATA, A INCEPUT DEJA NUMARATOAREA INVERSA PENTRU DEMOCRATIE IN REPUBLICA MOLDOVA ASA CUM SI IN ROMANIA A INCEPUT PROCESUL DE ATACARE SI MARGINALIZARE DE CATRE TOATE STATELE EUROPENE DIN CADRUL U.E SI NU NUMAI ,DAR ACESTA ESTE UN ALT SUBIECT PE CARE IL VOM COMENTA IN ALTA PUBLICATIE MARCA EDUARDGEORGE 66 .

REINTORCANDU-NE LA REPUBLICA MOLDOVA VOM SPUNE CA PE ZI CE TRECE INFLUENTA A.I.E. IN RANDUL POPULATIEI SARACITE DIN REPUBLICA SCADE SI O DATA CU EA SI SPERANTELE DE DEMOCRATIZARE A TARII.

IN TIMP CE LUMEA DEVINE TOT MAI NEMULTUMITA CU FICARE ZI, A.I.E. SE INCAPATANEAZA PARCA SA RAMANA LA GUVERNARE CU TENSIUNI SI IMBRANCELI ,CU DEZILUZII SI CERTURI PARCA CARE NU SE MAI TERMINA INGROPANDU-SE SINGURA IN GROAPA TERORII SI RUSIFICARII DEFINITIVE .

DIN ACESTI 3 ANI DE ZILE AM INTELES UN LUCRU , ACELA CA NICI POPULATIA TARII SI NICI POLITICUL NU SI-AU DAT SEAMA DE IMPORTANTA SI  OPRTUNITATEA CARE LI S-A DAT PENTRU RUPEREA DEFINITIVA DE IMPERIUL RUS FIIND  INCONSTIENTI DE LOCUL PE CARE IL REPREZINTA FIE CA OAMENI POLITCI,FIE CA CETATENI CU DREPT DE VOT AI STATULUI .
IN ACESTI 3 ANI, REPUBLICA MOLDOVA NU A STIUT CE VREA , BA SA INTRE IN U.E. BA SA SE INTOARCA IN UNIUNEA EUROASIATICA CARE SE PREFIGUREAZA LA ORIZONT .

DIN PACATE TIMPUL A EXPIRAT SI MOMENTUL ADEVARULUI VINE SA VA INTREBE , UNDE DORITI SA MERGETI, SPRE EST SAU SPRE VEST?

DUPA CUM ZICEAM MAI INAINTE ,TENSIUNILE DIN A.I.E. SI POLITICILE DE SUBMINARE A INTERESULUI NATIONAL A PUS PUNCTUL PE “I” IN CEEA CE PRIVESTE ORIENTAREA DEFINITIVA A POPULATIEI REPUBLICII MOLDOVA IN ALEGEREA DRUMULUI PENTRU VIITOR .

IN ACEST MOMENT A.I.E. ESTE DOAR UN CONDUCATOR DE REZERVA CARE STA ACOLO PANA CE VA VENI O ADEVARATA CUALITIE LA GUVERNARE CARE SA FACA MISCARI PENTRU PASII CE URMEAZA  A FI FACUTI DE STATUL DINTRE PRUT SI NISTRU .

DACA AR MAI DORI SA MAI CONTEZE CEVA SPUSELE PARTIDELOR DEMOCRATICE AR TREBUI CA TOATE PARTIDELE POLITICE DEMOCRATICE FORMATOARE A A.I.E.2 SA SE IMPACE ,SA ACTIONEZE NUMAI LA UNISON,NU UNUL INCOLO SI ALTUL INCOLO SI SA SE ADRESEZE CETATENILOR  INDIVIDUAL PENTRU A-SI CERE IERTARE POPULATIEI PENTRU BALCIUL PE CARE L-AU FACUT DE CIRCA UN AN INCOACE .
DOAR ASA IN VIZIUNEA MEA ACESTEA AR MAI PUTEA SALVA CEVA DIN DEMOCRATIE IN REPUBLICA , ALTFEL, TIMPUL NU MAI TINE CU LIBERTATEA .

CU CAT VOR AMANA MAI MULT ALEGERILE CU ATAT POPULATIA DEZNADAJDUITA VA OPTA IN CORPORE PENTRU P.C.R.M., PARTIDUL CU CARE ,IN OPNIA ACESTORA ,O DUCEAU MAI BINE , NEMAI SOCOTIND CATUSI DE PUTIN CONSTIINTA NATIONALA CARE ORICUM ERA ALTERATA DE ATATIA ANI IN CARE AU FOST SUB OCUPATIE .

PRIMUL PARTID DIN ALIANTA CARE A FACUT PRIMA MISCARE IN LEGATURA CU ACEASTA VIZIUNE PESIMISTA ESTE PARTIDUL DEMOCRAT ,MARIAN LUPU SPUNAND CU NEPARTICIPAREA LUI LA O NOUA TENTATIVA DE ALEGERE A SEFULUI STATULUI “GATA!”
NU VA MAI IMBRANCITI, NU VA MAI CERTATI CA ALIANTA A MURIT SI CU EA SI DEMOCRATIA IN REPUBLICA MOLDOVA SI VISUL UNIRII CELOR 2 STATE ROMANESTI SI VISUL RUPERII ACESTUI PAMANT CU O ISTORIE ATAT DE ZBUCIUNATA  DE INFLUENTA RUSA ………..DACA CINEVA A AVUT UN ASTFEL DE VIS .

VIITORUL CHIAR DACA INCERT ,SE POATE  INTREZARI CU O GUVERNARE DE CENTRU STANGA IN

CARE UN ROL PUTERNIC IL VA AVEA P.C.R.M ALES DE POPULATIA NEMULTUMITA SI DE CEA  RUSIFICATA IMPREUNA CU ALTA SAU ALTE PARTIDE DE GUVERNARE STATALISTA MOLDOVENEASCA .
PROBABIL P.D.

EDUARDGEORGE66

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s