Dorin Chirtoaca: ”Ne vom salva doar revenind la românism şi realizând reîntregirea neamului românesc”


Primarul general a celei de-a doua capitale romanesti, Dorin Chirtoaca, a primit titlul de omul politic al anului, la cea de-a  X-a editie a Galei Premiilor TVR International, care a avut loc sâmbata, 3 decembrie, la Bucureşti. ”Ne vom salva doar revenind la românism şi realizând  reîntregirea neamului românesc”, a declarat Dorin Chirtoaca dupa ce a primit acest premiu, scrie arena.md, preluat de Romanian Global News.

“Dedic acest premiu luptatorilor pentru limba româna, românism, identitate, familiie din care fac parte, dar în special unchiului Gheorghe Ghimpu, dedic acest premiu echipei de la Primarie si Consiliul Municipal, colegilor din Partidul Liberal (PL), dar si colegilor liberal democrati si democrati, alaturi de care am realizat succesele din municipiul Chisinau din ultimii pantru ani” a spus primarul general, Dorin Chirtoaca.

De asemenea, Dorin Chirtoaca a dedicat acest premiu locuitorilor municipiului Chisinau si tinerilor din Republica Moldova gratie caruia “avem schimbarea din 2009 si o guvernare pro-europeana”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s