o stea a fotbalului romanesc s-a stins


Cu o săptămână înainte de startul ligii secunde, acolo unde Ştiinţa ar fi trebuit să joace, clubul mai există doar pe hârtie.

Dimensiunea deciziei Comitetului Executiv din 20 iulie, de a exclude Universitatea din toate competiţiile, începe să prindă contur. Cu o săptămână înainte de startul noii ediţii de campionat în liga secundă, acolo unde Universitatea ar fi trebuit să joace, clubul nu mai există. Ştiinţa a pierdut toţi jucătorii şi mai continuă să trăiască doar în scripte. “E exclus să mai jucăm până anul viitor. Deocamdată nu mai avem nici măcar un jucător din cei 30 pe care îi aveam legitimaţi. Clubul există, dar nu mai există jucătorii, echipa nu mai există”, a declarat Adrian Mititelu la GSP TV.

“Se vor întoarce”

Patronul Ştiinţei este însă convins că toţi fotbaliştii care au plecat în ultima lună liberi de contract vor reveni în Bănie: ” Toţi se vor întoarce negreşit în următoarele luni, două-trei. Va fi o situaţie nemaiîntâlnită, şi juridic e foarte dificilă, pentru că noi, nefiind în competiţie, nu o să putem juca cu echipa”.

“Sunt preocupat de soarta tuturor jucătorilor Universităţii, pentru că ei reprezintă patrimoniul nostru şi munca noastră de ani de zile” , Adrian Mititelu, patron Craiova

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s