opinia despre discursul presedintelui din data de 9 august 2011


In primul rand voi pleca de la premiza ,ca politicienii romani sufla si in iaurt acum,cand au vazut cat rau poate face primul val al crizei economice globale .

Intrunirea de la palat a avut ca obiectiv luarea de masuri ,eventual reorientarea politicii guvernului in eventualitatea revenirii crizei ,revenire care mai devreme sau mai tarziu loveste si romania .

Acesta a lasat sa se inteleaga ca responsabili de revenire ar fi oamenii politici atat din america cat si din europa ,care ……au refuzat sa faca planul diabolic al celor mai bogati oameni de pe planeta ,acela de a pregati lumea pentru urmatorul pas ,in vederea atingerii obiectivelor nebunesti ,de a creea NOUA ORDINE MONDIALA  .

Sigur ca sunt nenumarate documentare pe aceasta tema ,documentare care trebuiesc vazute de noi toti ,nu pentru a lua cuvant cu cuvant ceea ce se explica acolo ci pentru a vedea in ansamblu ideile ce reies din acestea ,pentru ca pe an ce trece sa vedem si sa intelegem ceea ce ni se intampla si unde merge acest ‘tren’ al sistemului in care ne aflam .

Dar sa revenim la discursul presedintelui,care mai ieri ne anunta ca romania a iesit din criza si ca am trecut pe crestere economica iar acum, in urma unui avertisment in opinia mea a oamenilor cu bani ,ne anunta ca trebuie sa continuam politica de austeritate si de colectare masiva a taxelor si impozitelor .

Cu alte cuvinte ,daca ieri iesisem din criza si ni se mareau salariile ,azi revenim la concedieri masive si privatizari de companii de stat precum si la ideea ca in viitorul apropiat taxele si impozitele puse pe cetatenii romaniei nu vor scadea

Tot ieri presedintele ne-a asigurat ca deficitul de pensii si cel a fondului de somaj va fi de x si z milioane de euro,bani pe care trebuie sa ai imprumutam.

Deci nu am terminat de imprumutat de la asasinii economici reprezentati de f.m.i. si banca mondiala ,la noi .

LA asa un discurs a presedintelui ,e clar ca romania nu se conduce 100 la 100 dupa capetele patrate ale politicienilor nostri,ci inaltii oameni cu functii in stat ,sunt obligati de organizatii globale si nu numai sa joace pe sarma cum le canta ele ,in caz contrar urmand a suferi repercursiuni grave ,atat la nivel fizic si mental cat si la nivel de tara .

In acest moment romania mai are doar cativa ani de trait ,daca vom contiunua cu astfel de politicieni,si nu vom sparge monopolul asasinilor economici precum f.m.i. sau banca mondiala.

desi basescu si alti cativa oameni cu functii importante stiu ceea ce se petrece ,obligati fiind de organizatiile multinationale si amenintati fiind cu lichidarea ,tradeaza rand pe rand natiunea ,facand voia raului mondial , deasemenea [o calitate numai la noi intalnita si la cateva tari din lumea a 3a ] cumuland si cu delasarea si egoismul tuturor oamenilor nostri din politica .

Astfel,prostia cumulata cu indiferenta ,cumulata cu presiuni externe face ca rezultatul sa fie romania anilor 2011 ,unde nu mai avem infrastructura ,unde nu mai avem industrie ,unde nu mai avem paduri ,unde nu mai avem sistem sanitar ,unde nu mai avem medici,unde nu mai vem profesori ca s-au dus la munca la capsuni,unde nu mai avem armata ,unde intr-un singur cuvant ,nu mai avem nimic

si pentru ce sa suferim noi,cetatenii de rand pentru egosimul ,incapacitatea si lasitatea oamenilor pe care tot noi ai alegem sa ne reprezinte cica interesele noastre ,a tuturor .

De 21 de ani am vazut ce interese au reprezentat astfel de misei ai neamului nostru si pun piciorul in prag prin a spune ,daca in cativa ani romania nu are sa ajunga sa fie condusa de adevarati politicieni ,orideunde ar fi ei,orice nationalitate ar avea ,romania va fi dezintegrata.

Atentie in continuare la ceea ce se misca pe plan national si international ,fiindca acum romania este in stare de coma ,indusa de 2 factori:

1 politicienii coruptii si lasi

2 organizatiile globale de asasinare sociala ,economica  precum f.m.i. banca mondiala , dar si altele mai mari ,de care noi,oamenii de rand ,nu stim si care ne pecetluiesc noua soarta ca natiune ,dar si ca indivizi la nivel aproape planetar

ACUM ORI NICIODATA TREBUIE SA NE CUALIZAM FORTELE SI SA NE ORGANIZAM INTR-O MISCARE POPULARA DE ELIBERARE NATIONALA ,INAINTE DE A NE PIERDE TARA .

ACUM A SOSIT CLIPA CEA MARE IN CARE NOI ,DE LA OAMENI DE RAND PANA LA MARI OAMENI DE STIINTA SA LUAM FRAIELE IN MANA SI SA DAM JOS IARBA REA DE LA PUTERE ,IN LOCUL EI SA PUNEM MISCAREA POPULARA DE ELIBERARE NATIONALA  .

NU PUTEM LASA CA OAMENI CA ILIESCU SAU CONSTANINESCU CA BASESCU SAU CA BOC  SA NE DUCA LA SAPA DE LEMN SI  SA NE DISTRUGA TARA ,FAURITA CU PIERDERILE DE VIETI OMENESTI A ROMANILOR PE PARCURSUL A 500 DE ANI ,DE CAND AM AJUNS LA CONCLUZIA CA ROMANII TREBUIE SA AIBA UN STAT AL LOR ,O TARA IN CARE SA TRAIASCA BINE ,SA-SI EXPRIME IN MOD LIBER LIMBA ,OBICEIURILE ,TRADITIILE ,CULTURA ,MOSTENITA DIN TATA IN FIU.

EDUARDGEORGE66

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s