rusia se lauda cu primul avion invizibil / americanii trebuie sa caute prin arhive sa vada cand au contruit primul lor avion invizibil .diferenta e cam mare , nu credeti?


Avionul rusesc Suhoi T-50 îl va înlocui pe mai vechiul SU-27

Foto: BBC

Avionul rusesc Suhoi T-50 îl va înlocui pe mai vechiul SU-27

Avionul rusesc Suhoi T-50, ce nu poate fi depistat de radare şi care reprezintă o variantă mai ieftină a modelului american F-22 Raptor, a făcut primele demonstraţii publice în apropiere de Moscova.

Aparatul, care a fost dezvoltat împreună cu India şi seamănă ca design cu avionul american, permiţând în acelaşi timp manevre imposibile vechilor modele de avioane ruseşti, a fost prezentat publicului la un spectacol aerian, MAKS 2011, care a avut loc în apropiere de Moscova.

Rusia intenţionează să construiască începând cu 2015 până la 1.000 de avioane, în următoarele decenii. India, cel mai mare client al Moscovei în domeniul armamentului, a anunţat deja că va cumpăra în jur de 200.

De asemenea, 200 de aparate de zbor vor fi înlocui avioanele de luptă SU-27 ale forţelor armatei ruse, informează BBC.

Programat iniţial pentru 2007, zborul experimental cu T-50 a fost amânat în mod repetat din cauza unor probleme tehnice. În cele din urmă, avionul a fost testat în secret, pentru prima dată, în ianuarie anul trecut.

T-50 are capacitatea de a zbura pe orice vreme, poate decola de pe o pistă de doar 300-400 de metri, poate fi realimentat în zbor şi poate ataca simultan ţinte aeriene şi terestre. Totuşi, unii analişti au spus că avionul nu va reprezenta un mare pas înainte.

Advertisements
By mareaglorie Posted in STIRI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s