ce se intampla in Romania?


Romania-Map-

bscap013STIM CA SITUATIA DIN ROMANIA ULTIMILOR 22 DE ANI A FOST DIN CE IN CE MAI PRECARA ,O DATA CU ASA-ZISA DEMOCRATIE SCAZAND VERTIGINOS ECONOMIA ,AGRICULTURA ,INDUSTRIA , CONCOMITENT CU CRESTEREA NIVELULUI CORUPTIEI ANGAJATILOR  STATULUI .

STIM CA DE 22 DE ANI PARTIDELE DEMOCRATICE NU AU FACUT DECAT SA PARTICIPE  MAI MULT SAU MAI PUTIN  LA DISTRUGEREA REALMENTE A STATULUI ROMANESC .

STIM INCA DE ACUM 2 ANI DE POLITICA P.D.L. SI A LUI BASESCU VIS A VIS DE POPULATIA ROMANIEI SI DE ASEMENEA MAI STIM CA PANA LA ALEGERI MAI SUNT CATEVA LUNI .

IN SITUATIA IN CARE P.D.L. CU BASESCU SUNT ORICUM PE PICIOR DE PLECARE ,NU POT INTELEGE DE CE AVEM DEAFACE ACUM CU PROTESTATARI IN TOATE ORASELE TARII SPUNANDU-SI OFURILE  PRIN VIOLENTE .

PANA ACUM ,DE 2 ANI IN COACE POLITICA P.D.L. S-A STIUT SI IN GENERAL A PARTIDELOR DE DUPA REGIMUL CEAUSESCU SE STIE .,PENTRU CE AU IESIT IN STRADA OAMENII?

DE  CE ACUM?

DACA NE UITAM IN LUME VEDEM ACESTE RAZMERITE CA FIIND TRECATOARE IN TOATE TARILE EUROPENE SI CARE S-AU  LASAT CU DISTRUGERI MAI MULT SAU MAI PUTIN EVIDENTE ,DAR CARE NU AU DUS LA SCHIMBAREA REGIMULUI CI, AU TRECUT FARA NICI O DECIZIE IN RANDURILE POLITICULUI DE LA PUTERE FAPT CE MA FACE SA VA INTREB DRAGI TOVARASI CETATENI?

PENTRU CE ATI IESIT IN STRADA ?

DACA POPULATIA ROMANIEI STIA DESPRE TOT CE SE INTAMPLA DE ATATIA ANI OARE NU MAI PUTEAM NOI, ROMANII INDURA INCA 9 LUNI?

SA NU UITAM CA TRAIAN BASESCU ESTE PRESEDINTE ALES SI REALES DE CATRE POPULATIA MAJORITARA INCA DIN 2004 .

NU MAI PUTEAM NOI SUPORTA INCA 9 LUNI?

TREBUIE SA SPUNEM CA ACESTE IESIRI IN STRADA A PROTESTATARILOR SUNT ABSOLUT INDREPTATITE DE SITUATIA IN CARE AU ADUS STATUL PARTIDELE POLITICE DE LA PUTERE ,DAR DE LA A -TI EXPRIMA NEMULTUMIREA  PASNIC PANA LA A INCENDIA MASINI, A SPARGE SI A FURA DIN MAGAZINE ,A RANI OAMENI , ESTE CALE LUNGA .

DREPT URMARE , SOCOT CA ACESTE PROTESTE NU POT ADUCE DECAT  STRICACIUNI DEMNE DE O POPULATIE PARCA VENITA DIN NEANDERTHAL .

DACA PE ALTE SITE-URI OAMENII SUNT INDEMNATI SA IASA IN STRADA SA ISI EXPRIME NEMULTUMIREA , EU CONDAMN ACESTE PROTESTE CARE SUNT PRESARATE CU INCIDENTE DE O PARTE SI ALTA A BARICADEI SI VA ZIC :

OAMENI BUNI, DACA AVETI UN PIC DE MINTE ,NU IESITI PE STRAZI SI NU PROTESTATI IMPOTRIVA REGIMULUI ,CHIAR SI PASNIC CI ACTIONATI INTELIGENT .

ASTEPTATI ALEGERILE SI VORBITI-VA PE RETELELE DE SOCIALIZARE , CU FAMILIA SI CU PRIETENII, IN SATE SI ORASE SA VOTATI UN SINGUR PARTID , PE CARE IL SOCOTIM  A FI CEL MAI BUN SA CONDUCA ROMANIA .

DOAR VOTAND IN NUMAR MARE DE PESTE 9 MILIOANE DE OAMENI UN SINGUR PARTID LA ALEGERILE 2012 , PUTEM SCAPA AUTOMAT SI DE BASESCU SI DE PARTIDUL DISTRUGERII LIBERALE A ROMANIEI, P.D.L.

NU MAI MERGETI LA PROTESTE , INTELEGETI CA LUCRURILE DEGENEREAZA SI SE POT PIERDE VIETI OMENESTI ,IAR ACEST LUCRU NU ESTE UNUL DEMN DE SECOLUL 21 IN CARE SUNTEM ,CA UMANITATE SI INTELIGENTA .

A FI O PERSOANA RATIONALA SI INTELIGENTA INSEAMNA A JUDECA LUCRURILE ASTFEL INCAT SA NU INRAUTATESTI SITUATIA SI SA NU RISTI LA ORICE MOMENT DINTR-O PROSTIE SA FII RANIT SI SA RAMAI HANDICAPAT TOATA VIATA, SAU MAI RAU, SA MORI .

NU AGRESATI OAMENII  DIN JURUL VOSTRU, ACEST LUCRU ADUCE CU SINE HAOSUL SOCIAL CARE SE POATE SOLDA CU UN CARNAGIU.

AMINTITI-VA ACUM, IN ACESTE CLIPE IN CARE PROTESTATI SAU VA PREGATITI PENTRU PROTEST DE REVOLUTIA DIN 1989 .

ACELEASI URMARI POT AVEA LOC SI ACUM DACA NU VOM ACTIONA STRATEGIC SI NU VOM TAXA POLITICUL DE DISTRUGERE NATIONALA LA MOMENTUL OPORTUN .

ASTFEL ,EU, EDUARDGEORGE66 ,FAC UN APEL LA CALM TUTUROR CETATENILOR ROMANIEI , TOTDATA PUNAND PE TAPET PLANUL  CARE SA NU INCLUDA VICTIME COLATERALE SI CARE SA DUCA PESTE 9 LUNI LA SALVAREA ROMANIEI .

VOTAM UN SINGUR PARTID ,CARE SA CORESPUNDA CERINTELOR SI EXIGENTELOR NOASTRE ,ALE CETATENLOR IN NOIEMBRIE 2012 .

ATUNCI VOM AVEA CUVANTUL SI PUTEREA DE A-L DA JOS PE UNUL DINTRE TRADATORII NATIONALI SI PARTIDUL LUI ,PARTIDUL DEMOCRAT SI LIBERAL .

PANA ATUNCI , SA NU PROTESTAM CACI  INRAUTATIM SITUATIA ATAT PE PLAN SOCIAL CAT SI ECONOMIC IAR PUTEREA CEL MAI PROBABIL ISI VA VEDEA DE INTERESELE PROPRII.

SPRE ALEGERILE DIN 2012 !

EDUARDGEORGE66

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s