opinia despre partidul poporului


 

PARTIDUL POPORULUI ESTE UN PARTID INFIINTAT DIN CAUZA  BIROCRATIEI SI  MAFIEI CARE EXISTA IN ROMANIA  ZILELOR NOASTRE .

AM VAZUT CA DUPA 22 DE ANI DE ASA-ZISA DEMOCRATIE , PARTIDELE CARE S-AU SUCCEDAT LA PUTERE  AU AVUT O INTELEGERE MAI MICA SAU MAI MARE INTRE ELE  PENTRU A ROADE DIN OSUL TARII  .

FIECARE CUM  A AJUNS IN VARF SI-A VAZUT DE AFACERILE SALE ,DE FURTURILE SALE IAR POPULATIA A FOST LASATA LA GUNOI ,INSA…. DE DEPARTE CEL MAI DISTRUGATOR PARTID DIN ACTUALA DEMOCRATIE IN GHILIMELE ESTE PARTIDUL DEMOCRAT SI LIBERAL .

PRIN POLITICA INTREPRINSA DE ACESTA , PRACTIC SINGURUL TEL AL LOR A FOST DE A ADUCE TOATA POPULATIA ROMANIEI IN PRAGUL SARACIEI,   DISTRUGAND  LOCURI DE MUNCA, PRIVATIZAND SOCIETATI LA ” CARE DA MAI MULT ” SI LICHIDANDU-LE ,BAGAND FEL DE FEL DE TAXE SI IMPOZITE PENTRU A STRICA TOATA ECONOMIA CARE MAI EXISTA IN RANDURILE OAMENILOR,   IMPRUMUTAND TARA LA MAXIMUM POSIBIL IN TIMP CE FONDURILE EUROPENE STAU CU MILIARDELE DE EURO LA POARTA ROMANIEI SI LUMEA NU ARE CU CE TRAI .

ACEST REGIM ESTE SI A FOST UNUL DE GENOCID LA NIVEL UMAN DAR SI NATURAL, SA NU UITAM CA ALATURI DE U.S.L. A DAT UNDA VERDE PROIECTULUI DE IRADIERE ,ROSIA MONTANA PROIECT CARE VA OMORI CEL  PUTIN 1 MILION DE PERSOANE DACA ESTE DUS LA BUN SFARSIT .

ESTE CLAR UN LUCRU, ATAT U.S.L. DIN OPOZITIE CAT SI P.D.L. SUNT CONDUSE DE MARII BANCHERI CARE AU UN SINGUR TEL, ACELA DE A EXTERMINA POPULATIA .

CEEA CE NU STIU ACESTIA ESTE CA VA VENI SI VREMEA LOR ,CACI DACA DISTRUGI TOT , TE VEI DISTRUGE AUTOMAT SI PE TINE .

ACUM APROAPE 2 ANI, DINTR-O PROSTIE ,PE SCENA POLITICII ROMANESTI, CU VAI SI JALE A MAI APARUT UN PARTID .

ACESTA ESTE PARTIDUL POPORULUI CONDUS DE DAN DIACONESCU .

DACA LA PRIMA VEDERE VEDEM IN PRESEDINTELE PARTIDULUI UN  PAMPALUTA , O MOMÂIE ,UN PITIGOI TREZIT DIN SOMN ,LA O A 2 A VEDERE ,STAND SI ANALIZAND MAI ALES DUPA PRIMUL CONGRES AL PPDD ,OBSERVAM SI ALTI OAMENI IN AFARA DE PRESEDINTELE DAN DIACONESCU PE CARE IL STIM, VEDEM ASTFEL NISTE OAMENI DE O INTELECTUALITATE IESITA DIN COMUN, NISTE OAMENI APARENT NEPATATI POLITIC CARE ACCEPTA SA CONDUCA FRAIELE ROMANIEI, VENIND DIN STRAINATATE SAU CHIAR DE AICI ,DIN ROMANIA .

DAN DIACONESCU NU ESTE OM PROST CUM IL FAC MAJORITATEA OAMENILOR ,EL ARE POZITIA UNUI PERSONAJ LA FEL DE DESTEPT IN FILM CA SI CEL NUMIT  “COLOMBO”.

PROBABIL CA VA MAI ADUCETI AMINTE DE SERIALUL IN CARE DETECTIVUL COLOMBO O FACEA PE PROSTUL PANA CAND PRINDEA INFRACTORUL CU MATA-N SAC .

DIN ACESTE MOTIVE DAR SI PENTRU FAPTUL CA PREZINTA NISTE IDEI FOARTE BUNE PE POST SI IN CAMPANIE PRIVITOR LA POLITICA PARTIDULUI, COROBORAT CU  BIROCRATIA SI MAFIA EXISTENTA DE 22 DE ANI IN ROMANIA ,CU POLITICIENI CARE NU AU FACUT DECAT SA FURE DISTRUGAND INCET INCET TARA ,PUTEM CREDE CA ,PARTIDUL POPORULUI AL LUI DAN DIACONESCU ESTE INTR-ADEVAR LA ORA ACTUALA CEL MAI BUN PARTID PE CARE TOTI ROMANII ,CARE OBSERVA  SPRE CE TINDE STATUL NOSTRU IN VIITORUL APROPIAT AR TREBUI SA-L VOTEZE .

DECI DRAGI ROMANI,   INCA NU SUNT MEMBRU AL PP DD ,SI PROBABIL VOI MAI ASTEPTA  DAR , LA ORA ACTUALA ACESTA ESTE SINGURUL PARTID CARE DA O RAZA DE SPERANTA POPULATIEI ROMANIEI.

ESTE SINGURUL  PARTID DEMN DE LUAT IN SEAMA DE PE SCENA POLITICA ROMANEASCA SI VOI VENI CU ARGUMENTE .

ACEST PARTID CONTINE MEMBRI PRINTRE CEI MAI PREGATITI IN DOMENIILE LOR SI POT SALVA ROMANIA DE LA DEZASTRU .

AVEM MEDICI DIN GERMANIA CARE VIN SA SCOATA ROMANIA DIN MOCIRLA ,AVEM  POLITICIENI DIN S.U.A.CARE DORESC SA FACA CEVA IN TARA NOASTRA , AVEM MARI ANALISTI ECONOMICI CARE SUNT IN ROMANIA SI AU UN REMARCABIL SIMT AL CONDUCERII, AVEM TINERI SUPRADOTATI CARE AU IDEI SI LE POT PUNE IN APLICARE SI NU IN ULTIMUL RAND TOTI ACESTI MEMBRI PP DD NU SUNT POLITICIENI ACEST LUCRU FIIND UN ATU FIINDCA ACESTI CETATENI VOR PUNE INIMA IN CEEA CE FAC SI CEEA CE FAC, FAC CU DRAGOSTE

DECI SUNT PATRIOTI,IAR LUMEA DE ASTA ARE NEVOIE ACUM, DE NISTE OAMENI PATRIOTI INTELECTUALI,CARE PUN INIMA IN INCERCAREA DE A SALVA ROMANIA DE LA DEZASTRU SI DE A O REPUNE PE FAGASUL NORMAL AL STABILITATII SOCIALE SI ECONOMICE ,

IN ALTA ORDINE DE IDEI, FRATILOR ,NE-AM SATURAT DE ASTIA, II STIM CUM FAC CU RANDUL SA PUNA MANA PE BOGATIILE STATULUI .

AVEM O ALTERNATIVA SI NU UNA OARECARE CI UNA BUNICICA CARE POATE RIDICA TARA DE ACOLO UNDE AU ADUS-O PARTIDELE DEMOCRATICE DE PANA ACUM .

2 PUNCTE IMPORTANTE LA CARE SA NE GANDIM ATUNCI CAND VOTAM PARTIDUL POPORULUI SUNT SI CELE CARE NE POT REFORMATA CA POPOR .

DE CATE ORI NU AM AUZIT SI VAZUT , M-AU DAT AFARA ,CE SA FAC?

MAI AM NISTE BANI DAR CU ATATEA TAXE NU-MI POT DESCHIDE NICI MACAR UN MAGAZIN,

CHIRIE .LUMINA ,TAXE SI PARATAXE LA STAT IMI PUN AFACEREA PE CHITUCI INCA DIN PRIMA LUNA .

SI ACESTI OAMENI CARE VA ASIGUR CA SUNT MULTI ,CE SA FACA ?

AU 2 VARIANTE , ORI SA SE RETRAGA IN PADURE SA TRAIASCA CA ACUM 1000 DE ANI ORI DACA NU, SA MEARGA IN STRAINATATE SA INCERCE SA-SI GASEASCA DE MUNCA ,DUCAND O VIATA MIZERABILA  CU CATEVA EXCEPTII.

DE ACEEA NOI TOTI TREBUIE SA VOTAM PARTIDUL POPORULUI, PENTRU CA OAMENII ACESTIA VOR SIMPLIFICA LA MINIMUM TAXELE LA STAT SI VOR INCURAJA ASTFEL  INTREPRINDERILE MICI SI MIJLOCII IN DOMENII VARIATE .

IAR OMUL DE ASTA ARE NEVOIE ,IN PRIMUL RAND ,SA TRAIASCA SI EL ACOLO DECENT DINTR-O AFACERE ,NU SA MUNCEASCA SA DEA LA SFARSIT DE LUNA LA STAT TOATA AGONISEALA SI PE DEASUPRA SA MAI DEA SI BANI DIN BUZUNAR .

DACA VOM VOTA CU CAP PARTIDUL POPORULUI, ACESTE REALITATI SE VOR SCHIMBA SI ASTFEL TOT ROMANUL CARE ARE O OARECARE SUMA DE BANI,ORICAT DE MICA SI II MERGE MINTEA SA POATA SA ISI DESCHIDA O FIRMA SI SA O MAREASCA ,ODATA CU EL FACAND INCA CATEVA LOCURI DE MUNCA  ISI POATE VEDEA VISUL IMPLINIT .

UN AL2 LEA PLAN ESTE ACELA CARE ESTE CE-I DREPT MAI GREU DE REALIZAT ., PARTIDUL POPORULUI ESTE SINGURUL PARTID CARE ARE FILIALA IN REPUBLICA MOLDOVA , VA PARTICIPA LA ALEGERI SI ARE IN OBIECTIVE UNIREA REPUBLICII MOLDOVA CU ROMANIA .

ACEST MARE OBIECTIV DA DOVADA DE IUBIRE DE TARA DE PATRIOTISM MODERAT ,DA DOVADA CA ACOLO CEL PUTIN CATORVA  OAMENI PRINTRE CARE SI LUI DAN DIACONESCU, LE PASA DE NATIUNEA ROMANA ,

ACEST PROGRAM ESTE DEMN DE LAUDAT SI MACAR PENTRU ACESTE 2 OBIECTIVE ,MERITA SA MERGETI IN NUMAR MARE LA ALEGERI SI SA NU LASAM SA MAI IASA RÂIA ACEASTA  POLITICIANISTA CARE NE-A SARACIT INTR-UN HAL FARA DE HAL DE NU MAI POTI TRAI DECENT IN TARA TA CA TREBUIE SA MERGI PRIN TARI STRAINE ,PRINTRE STRAINI CA SA AI SI TU O BUCATA DE PAINE .

INCHEI PRIN A SPUNE CA IN MOMENTUL DE FATA ROMANIA E LA PAMANT .

CELELALTE PARTIDE AM VAZUT CE NU FAC PENTRU OAMENI SAU MAI RAU CE FAC PENTRU A ADUCE CETATENII LA SAPA DE LEMN.

HAIDETI SA VEDEM CE FACE SI ÃSTA .AVEM SPERANTA CA TOTUSI DOMNULE ,ASTA ARE SA FACA MACAR CEVA  SI TOT E MAI MULT DECAT NIMIC .

TRAIASCA PARTIDUL POPORULUI ,TRAIASCA NOUL TREND IN POLITICA ROMANEASCA ,CA DE AILALTI NE-AM SATURAT PANA IN GAT .

eduardgeorge 66

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s