TRAIAN BASESCU,— NU PLEC CAND VRETI VOI, PLEC CAND AM SA VREAU EU


IN CATEVA CUVINTE ASTFEL SE POATE TRADUCE LUNGUL DISCURS AL PRESEDINTELUI  DE APROXIMATIV 45 MINUTE .

LUMEA CARE PROTESTEAZA DE ATATEA ZILE IN TOATA TARA DOREA SA AUDA DE LA PRESEDITELE TARII CEVA IESIT DIN COMUN, ORI CA VA LUA IN CALCUL DEMISIA ,ORI SA SE APERE DENUNTAND ANUMITE  ACTIUNI  SECRETE PE CARE DUMNEALUI CU PARTIDUL LE-AR FI REZOLVAT IN INTERESUL TARII .

N-A FOST SA FIE ASA .

IN PRIMA PARTE A DISCURSULUI A ENUMERAT EL INSUSI CATEVA DIN MODIFICARILE LEGILOR ADUSE PE PLAN INTERN, TOATE CARE BATEAU DIRECT IN POPULATIE ,RECUNOSCAND CA INCA MAI SUNT SI ALTELE PE CARE GUVERNUL LE-A INTREPRINS SUB MANDATUL ACESTUIA DE PRESEDINTE ,SPUNANDU-LE ACTIUNI DE DEZVOLTARE A STATULUI  .

PRACTIC IN PRIMA PARTE A DISCURSULUI SAU SI-A TURNAT APA IN CAP SINGUR , RECUNOSCAND ACTIUNILE PARTIDULUI SAU CONTRA INTERESELOR CETATENILOR TARII, DIN TOATE CLASELE SOCIALE .

PE URMA VORBESTE DE LEGEA SANATATII PE CARE NICI IN RUPTUL CAPULUI NU VREA SA O LASE ,FACAND RAU PRIN ASUMAREA EI MAI DEVREME SAU MAI TARZIU PENTRU TOTI CEI  23 MILIOANE DE LOCUITORI,

DE-A DREPTUL PENIBIL SA ENUMERI NISTE ACTIUNI CONTRA INTERESELOR POPULATIEI ROMANESTI ENUNTATE CA FIIND  POZITIVE SI  CARE AU CONTRIBUIT LA STABILITATEA TARII SI REFORMAREA STATULUI.

ASTFEL SE EXPLICA CA IN VIZIUNEA DUMNEALUI, UN STAT REFORMAT ESTE UN STAT IN CARE CATEVA MII DE OAMENI SA SE LAFAIE IN BANI SA NU STIE CE SA MAI FACA CU EI, IAR 99.9 LA SUTA DIN POPULATIA TARII, SA MUNCEASCA PE BRANCI  CA SCLAVII, FARA NICI UN DREPT DE SANATATE SAU PENSII, DE CONCEDII SAU DE MUNCA 8 -10 ORE PE ZI, LASAND LA APRECIEREA PATRONILOR DACA” SCLAVII” VOR MUNCI 8 SAU 14 -16 ORE , CAT VOR PATRONII SA-SI BATA JOC DE EI .

PENTRU EL ACESTA ESTE UN STAT REFORMAT , UN STAT MODERN, SCLAVIA MONDIALA .

SPRE SFARSITUL DISCURUSULUI A DORIT SA MAI TEMPEREZE ASCULTATORUL, SPERIINDU-L DE A 2 A JUMATATE AL LUI 2012 ,CAND EUROPA VA INTRA DUPA  INFORMATIILE SALE{CARE SPERAM SA NU FIE LA FEL DE GRESITE CA CELE PRIVITOR LA RAED ARAFAT } INTR-O NOUA RECESIUNE , IAR STATUL TREBUIE SA AIBA STABILITATE POLITICA CU EL IN FRUNTE .

SUBIECTUL MINELOR NU A SCAPAT NICI EL DIN GURA DOMNULUI PRESEDINTE CARE INTENTIONEAZA SA REDESCHIDA CATEVA DIN MIILE DE MINE ALE ROMANIEI,DAR NU A ZIS CUM.

PROBABIL ,DUPA MODELUL ROSIA MONTANA, DORESTE SA FACA IN CONTINUARE AFACERI DIN ACESTEA PAGUBOASE PENTRU STAT CARE VOR PROVOCA DEZASTRE ECOLOGICE SI MILIOANE DE MORTI IN ROMANIA ,IN TIMP CE EL SI TAGMA LUI DE PSEUDO-POLITICIENI BIROCRATI VOR INCASA A MIA PARTE DIN PROFITUL OBTINUT DE COMPANIILE STRAINE PE MUNCA OAMENILOR DIN ZONA ,TOTODATA CONDAMNAND-UI LA MOARTE PRIN NIVELUL CONTAMINARII CU DIVERSE SUBSTANTE LETALE CUM SUNT CIANURILE FOLOSITE DEJA .

TREBUIE SA RECUNOC CA ACEST DISCURS ESTE MAI PENIBIL DECAT CEL AL LUI CEAUSESCU ATUNCI CAND DOREA SA MAREASCA SALARIILE CU CATEVA SUTE DE LEI, INAINTE DE A FI RETINUT SI JUDECAT IN 1989.

A CREDE CA LUMEA ESTE ATAT DE PROASTA SA SE SPERIE CA DIN 2012 VINE IAR CRIZA SI EL TREBUIE SA FIE ACOLO CA DE NU, TARA AR INTRA IN COLAPS ,DOVEDESTE CA ACESTA CHIAR ESTE PARALEL CU REALITATEA ,SFIDAND ASTFEL CETATENII  CARE DE 13 ZILE ISI EXPRIMA NEMULTUMIREA FATA DE INTREAGA POLITICA INTREPRINSA DE EL SI PARTIDUL SAU DIN 2009 IN COACE ,CAT SI CEL PUTIN 70 LA SUTA DIN POPULATIA TARII, CARE NU A AVUT TIMPUL SAU CURAJUL SA IASA PENTRU A  -L DA JOS .

DIN FERICIRE , INCET INCET ,ALIATII INCEP SA-L PARASEASCA  SI SA SE DEZICA DE EL, FIINDCAPRECUM  IN NUVELA ALEXANDRU LAPUSNEANU , NORODUL UN SINGUR CAP VREA , CEL AL LUI BASESCU .

EL ASTFEL ISI DA SEAMA CA MANDATUL SAU NU POATE TRECE DE LUNA IANUARIE 2013 ,CACI IN ALEGERILE DIN NOIEMBRIE, DACA ELE  VOR FI ATUNCI ,  OPOZITIA VA FI VOTATA IN CORPORE DE ROMANII NEMULTUMITI, IAR UN REFERENDUM ORGANIZAT DE ACESTIA IN INCERCAREA LOR DE A-L SCHIMBA  , SE VA FINALIZA CU DEMITEREA .

EL SINGUR A RECUNOSCUT  CA POPULATIA IL VA DEMITE  ,ZICAND ,”SINGURUL CARE POATE SA MA DEA JOS DE LA PRESIDENTIE ESTE POPORUL”.

PRIN ASTA EL SI-A ANUNTAT PLANURILE PERSONALE DE VIITOR PRIVITOR LA A-SI DA SAU NU DEMISIA .

DUPA CUM SPUNEA SI ALEXANDRU LAPUSNEANU, ” DACA VOI NU MA VRETI, EU VA VREU” ,ASA SI PRESEDINTELE ACUM.

INTELEGE CA LUMEA NU-L MAI VREA DAR SE INCAPATANEAZA SA STEA IN FRUNTEA STATULUI, MAI MULT IN CIUDA CETATENILOR CARE L-AU VOTAT DE 2 ORI LA RAND .

POLITICA PARTIDULUI SAU DE GENOCID SOCIAL A DAT AFARA ,NU SE STIE INSA CAT VA MAI DURA .

DUPA CUM AM SPUS SI IN ALTE RANDURI, SOLUTIA NOASTRA, A CETATENILOR NU ESTE CEA DE A  CREA HAOS IN ROMANIA ,DAR DACA LUCRURILE MERG INSPRE BINE ,ATUNCI  FACETI DUPA CUM CREDETI.

EU, EDUARDGEORGE66 ,CRED CA SINGURA CALE INTELEAPTA DE A  INLATURA ACEST GUVERN CRIMINAL IN FRUNTE CU BASESCU ESTE IESIREA MASIVA LA VOT SI VOTUL ACORDAT UNUI SINGUR PARTID , PE CARE IL CREDEM NOI CA AR LUCRA INTR-ADEVAR IN INTERESUL  NOSTRU, AL CETATENILOR .

DISCURSUL LUI TRAIAN  BASESCU DE AZI A FOST UNUL MAI MULT DECAT STERS , INCERCAND SA SE SCUZE  FARA  NICI O CREDIBILITATE , SPERIIND POPULATIA CA VINE IAR CRIZA SI EL TREBUIE SA FIE NEAPARAT IN FRUNTEA STATULUI ,FACAND PROMISIUNI DE REORIENTARE A POLITICII ROMANIEI VIS A VIS DE STATELE NON-EURO,DE PARCA PANA ACUM NU L-AR FI LASAT CINEVA SA NU ISI TRIMITA MINISTRII  SA INCHEIE CONTRACTE ECONOMICE AVANTAJOASE CU CHINA,INDIA ,TARILE BALTICE ,POLONIA SI CE A MAI ZIS DANSUL  ACOLO .

ACEASTA LATURA A CUVANTARII TREBUIESTE LUATA CA O PROMISIUNE DE ALTFEL SI ATAT .

DINCOLO DE TOATE ABURERILE SALE CARE NU-SI MAI FAC DEMULT EFECTUL, ACESTA A LASAT SA SE INTELEAGA CA NU VA DEMISIONA ,ORICAT DE MULTA LUME VA IESI LA MITINGURI  SI CA INTELEGE CA DUPA ALEGERI, DOAR POPORUL PROBABIL PRIN REFERENDUM IL VA DA JOS .

PANA ATUNCI ,NU!

CA O GLUMA PROASTA FARA SARE SI PIPER , MACAR CEAUSESCU INAINTE SA FIE DAT JOS ,A INCERCAT SA  MAI DREAGA BUSUIOCUL, O MARIRE DE SALARIU, O ACTIUNE IN FOLOSUL CETATENILOR ,ÂSTA SI CU “SABIA LANGA CAP” O TINE PE A LUI IN INCERCAREA FURIBUNDA A LUI SI ARMATEI LUI DE A REFORMA STATUL, SA-L SCHIMBE IN REGIM SCLAVAGIST , UNDE MUNCITORII, FIE EI LA ORICARE NIVEL, NU MAI AU NICI UN DREPT SI SE NASC SA TRAGA IN JUG PENTRU CATEVA MII DE OAMENI CARE  SUNT IN FRUNTEA STATULUI.

PRIN ASTA ,TREBUIE SA DAU O BILA ALBA DOMNIEI SALE , FIINDCA ASTFEL RESPECTA INTOCMAI PLANUL CARE I S-A TRASAT DE  CONDUCATORII LUMII PRIVITOR LA PREGATIREA ROMANIEI PENTRU  NOUA ORDINE MONDIALA .

PROBABIL STAPANII  CEI  MARI  , O  SA-L RECOMPENSEZE BINE , DACA ISI DUCE LA BUN SFARSIT  PLANUL CARE I S-A TRASAT .

ASTA DOVEDESTE INCA O DATA ,DACA MAI ERA DE DOVEDIT CEVA  , CA ROMANIA NU ESTE GUVERNATA DE CAPII TARII, CI DE FORTE INTERNATIONALE CARE SE JOACA CU SOARTA NATIUNILOR CUM VOR EI SI GASESC MARIONETE INDOCTRINATE CARE SA LE FACA JOCURILE MACABRE .

DOAR TREBUIE SA RAMANEM 2 MILIARDE DIN 7 , NU-I ASA ?

EDUARDGEORGE66

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s