SURPRIZA ,PLATFORMA DE BLOGURI HAIPA NU MAI DA FALIMENT


MA BUCUR PENTRU OAMENII CARE AU STIUT SA SPECULEZE OPORTUNITATEA IVITA PENTRU A CUMPARA O PLATFORMA IN FALIMENT, ADUSA DE ADMINISTRATORUL EI.

DUPA CUM NE SPUNE SITE-UL OFICIAL ,

HaiPa.ro a fost preluat de uCoz Media, care deține uCoz.ro

MAI DEPARTE ,  DE TOT CEEA CE SE VA INTAMPLA CU BLOGURILE HAIPA ,INCA EXISTENTE , DACA INCA NU  LE-ATI STERS, VA FI RESPONSABIL DECI ,UCOZ MEDIA .

SA CITIM CE SPUNE  ACESTA  CA NOU MANAGER :

Proiectul HaiPa.ro este una dintre primele inițiative din online, destinată exclusiv creșterii comunității bloggerilor din România. Astfel, o dezvoltare a acestei viziuni într-o direcție ascendentă, era necesară. Dorim să mulțumim echipei HaiPa.ro pentru dezvoltarea acestei platforme de găzduire, dar în special, pentru încrederea acordată uCoz.ro, în continuarea viziunii inițiale. Începând cu data de 28 Ianuarie 2012, HaiPa.ro a devenit uCoz.ro, toți membrii având acces la o platformă completă pentru crearea și administrarea de blog-uri sau alte proiecte web complexe. Visul HaiPa merge mai departe și vă invităm să-l susțineți în continuare alături de noi. Toți cei care doresc să-și creeze bloguri, sunt invitați să o facă pe www.ucoz.ro, iar pentru utilizatorii HaiPa existenți, vom face tot posibilul ca transferul să se facă într-un timp cât mai scurt. Utilizatorii existenți sau cei noi, sunt rugați să adreseze întrebări ori sugestii la adresa lucian(at)ucoz.ro

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s