AFACEREA A.C.T.A. SI INGRADIREA LIBERTATII PE INTERNET CU SCOPUL DE A SE OBTINE FOLOASE DE LA PERSOANE FIZICE


LA ELABORAREA   ACORDULUI IMPOTRIVA CONTRAFACERII PE SCURT  A.C.T.A.   A CONTRIBUIT MAI VECHIUL ACORD T.R.I.P.S. RATIFICAT DE MAJORITATEA TARILOR LUMII ACUM 10 ANI, ACORD CARE SE REFEREA DEASEMENEA LA DREPTURILE DE AUTOR ,DAR CARE NU INGRADEAU IN ASA MARE MASURA DREPTUL LA LIBERA EXPRIMARE SI LA DREPTUL DE A NAVIGA PRIVAT PE INTERNET .

EU . CONSIDER CA ACORDUL T.R.I.P.S. ERA DEAJUNS DE RESTRICTIV CU PRIVIRE LA PRODUSELE CONTRAFACUTE , DAR SE PARE CA BOIERILOR ZILELOR NOASTRE L-I S-A PARUT CA AR MAI PUTEA INTINDE LA MAXIM COARDA PENTRU A FACE BANI DIN PROCESE JUDICIARE IMPOTRIVA ATAT A PERSOANELOR FIZICE CAT SI  A CELOR JURIDICE .

CA SI CAND NU PUTEA INCAPE INDOIALA CA TOT CE-I RAU TREBUIE SA SE IMPLEMENTEZE SI IN ROMANIA ,  TARA NOASTRA A FOST DE ACORD CU SPIONAREA TUTUROR UTILIZATORILOR DE INTERNET PRECUM SI A CONTINUTULUI PE CARE ACESTIA IL AU IN DISPOZITIVUL CONECTAT LA INTERNET ,IN SCOPUL FATIS DE A GASI FILE COMPROMITATOARE CARE NU PREZINTA DREPTURI DE AUTOR, SI DE A -I TRAGE LA RASPUNDERE ,FIE CA SUNT PERSOANE FIZICE ,FIE JURIDICE .

DESI ACORDUL A.C.T.A. PUNE BAZA MAI ALES PE  SOCIETATILE COMERCIALE SI ALTE ASEMENEA LOR,  PRINCIPALELE PUNCTE PENTRU CARE NU AR FI TREBUIT SEMNAT SUNT CELE REFERITOARE LA UTILIZATORII DE INTERNET .

IN CELE CE URMEAZA VOI ADUCE PE SCURT PRINCIPALELE AMENDAMENTE ALE ACORDULUI .

IN INCERCAREA DE A FACE TARILE SA SEMNEZE TRATATUL, IN PRIMILE RANDURI NI SE VORBESTE DE CRIMA ORGANIZATA CA UN REZULTAT AL PRODUSELOR CONTRAFACUTE SI AL UTILIZARII PRODUSELOR FARA ACORDUL SOCITATII CARE DETINE DREPTURILE DE AUTOR .

Fiecare tara in parte este libera sa-si extinda masurile de  aplicare a acestei legi, punand  in pericol si mai mult intimitatea si integritatea utilizatorului de internet .

Persoanele fizice care comit infractiuni nu pot fi trase penal la raspundere  ci ,doar cele juridice .

DESIGUR ,VOR FI TRASE CONTRAVENTIONAL LA RASPUNDERE .

Providerul de internet trebuie sa stocheze informatii despre activitatea fiecarui abonat si ,daca exista o cerere a societatii care detine drepturi de autor pentru a-I se verifica activitatea  in mod vehement pentru a gasi o incalcare a dreptului de autor pentru care este depusa cererea , providerul de internet reprezentat prin societatea la care este abonat consumatorul, va oferi suficiente informatii pentru ca organele in drept sa constate daca s- au incalcat sau nu drepturile de autor .

Persoanele care utilizeaza programe p2p sunt sanctionate de noua lege pe motiv ca pun la indemana continut {de orice fel }care incalca drepturile de autor .

Nu sunt interzise astfel programele in sine  ci continutul care se pune la dispozitie prin acestea .

Se incurajeaza colectarea si analizarea informatiilor  privind orice persoana ,in scopul dat de a vedea daca  incalca sau nu drepturile de autor , in aceasta privinta , atat providerul de net ,cat si alte parti cum ar fi  google sau administratia statului care se ocupa cu implementarea  acestor prevederi, va colecta neconditionat informatii, poate poate o face vreunul vre-o greseala pentru a-l trage la raspundere .

privind controlul la vami ,serviciul control vamal poate cauta in bunurile calatorilor dupa  orice  lucru care face indispensabila certificarea drepturilor de autor .

DACA AVETI .C.D.URI, CASETE , LAPTOPURI CU MUZICA SAU FILME ,PROGRAME FARA DREPTURI DE AUTOR  V-I SE CONFISCA URMAND A SUPORTA SI AMENDA SI PRIVAREA DE BUNURILE PENTRU CARE S-A DISPUS SANCTIUNEA  .

ACEST REGULAMENT SE PREVEDE DOAR PENTRU PERSOANELE CARE IN OCHII CONTROLORILOR AR  PUTEA FI SUSPECTE IN TRANSPORTAREA PRODUSELOR CONTRAFACUTE DECI NU TUTUROR CARE TREC DINTR-UN STA IN ALTUL.

MAI PE INTELESUL TUTUROR, “BA ,FATA TA NU-MI PLACE , IAR VINO TU ACILEA LA MINE SA TE CONTROLEZ IN LUCRURI.”

E PERFECT LEGAL .

YOU-TUBE SI ALTE SITE-URI CU CONTINUT FARA DREPTURI DE AUTOR  VOR FI SANCTIONATE  SI NU ACUM ,NU PESTE O LUNA DAR IN TIMP, DACA LEGEA ESTE APLICATA CUVANT CU CUVANT VOR DISPAREA .

IN FINE

Desi o tara si-a  dat acordul pentru aplicare a.c.t.a., aceasta poate sa se razgandeasca si sa trimita o cerere de excludere  care se va pune in aplicare la 180 de zile  dupa ce depozitarul, primeste notificarea .

Depozitarul prezentului accord este guvernul japoniei .

CONCLUZII

ACORDUL /A/C/T/A ESTE O FORMA GROSOLANA DE A TE  SPIONA SECUNDA CU SECUNDA IN TIMP CE FOLOSESTI INTERNETUL SI DE A TE  AMENDA CAUTANDU-TI NOD IN PAPURA PENTRU CA MARILE CORPORATII INTERNATIONALE  IN FRUNTE CU STATELE SEMNATARE ALE PREZENTULUI ACORD SA MAI FACA NISTE BANI FRUMOSI .

CONSIDER CA PRIN ACEASTA PRESUPUSA LEGE , S-A AJUNS PREA DEPARTE , INDIVIDUL FIIND PRIVAT DE LIBERTATEA SI CONFIDENTIALITATEA IN TOT SISTEMUL DIGITAL, INCEPAND DE LA  TELEFOANE CU CONEXIUNE LA INTERNET LA TABLETE SI P .C.-URI .

A RATIFICA ASA CEVA INSEAMNA ,A CONTRIBUI LA NOUA ORDINE MONDIALA, LA PRIVAREA DE DREPT LA DEMOCRATIE SI LIBERTATE SI A FI UN DOBITOC CARE SE ANGAJAEAZA SA FACA JOCUL MILIONARILOR , MARINDU-TI PRIN ASTA CONTURILE  SI ASA FENOMENALE.

PRIN ORICE LEGE INTREPRINSA DE ROMANIA IN GENERAL SI IN LUME IN ULTIMII ANI, ESTE CLAR CA ASA-ZISA DEMOCRATIE VA FI INLOCUITA TREPTAT CU O ALTA FORMA SCLAVAGISTA DE GUVERNARE CARE VA MONITORIZA OAMENII 24 DIN 24 SI CARE II VA OBLIGA SA LUCREZE IN FOLOSUL A CATORVA SUTE DE OAMENI ,IN CAZ CONTRAR URMAND A FI UCISI .

ROMANIA A DOVEDIT INCA O DATA CA ESTE UN CATEL DE ULTIMUL RANG CARE LA NEVOIE ISI SACRIFICA POPULATIA PENTRU BANI .

SI DEZASTRUL ABIA INCEPE !

DIVIZIE EXCEPTIONALA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s