DICTATORUL TRAIAN BASESCU VIS A VIS DE BASHAR AL-ASSAD , MUAMMAR GADDAFI SI SADDAM HUSSEIN


MA VETI INTREBA CE AU ACESTI DICTATORI IN COMUN CU TRAIAN BASESCU, PRESEDINTELE ROMANIEI DE AZI .

IN CELE CE URMEAZA VA VOI DEMONSTRA DE CE TRAIAN BASESCU POATE FI CONSIDERAT UN MONSTRU ECHIVALENT A 3 DICTATORI LA UN LOC .

DESI NU AM INCURAJAT IN NICI UN FEL PROTESTELE STRADALE DIN ULTIMUL TIMP, POT SPUNE CA ACESTEA AU DESTABILIZAT PARTIDUL DEMOCRAT LIBERAL DIN TOATE INCHEIETURILE .

TRAIAN BASESCU DIN MOMENTUL IN CARE L-A INVESTIT IN FUNCTIA DE PREMIER PE EMIL BOC , STIA CA VA INVESTI O MARIONETA  PE CARE II VA JUCA DUPA CUM CANTA ATAT EL CAT  SI GUVERNUL MONDIAL DIN UMBRA .

CUM I S-A DAT MANA LIBERA SA FACA CE VREA CU SOARTA TARII, PE FUNDALUL GANDULUI  ” ORICUM ,ASTA E AL 2LEA MANDAT , ALT MANDAT DE PRESEDINTE NU O SA MAI AM CA NU AM VOIE, SA FUR CAT POT ” TRAIAN BASESCU SI-A FRUCTIFICAT DIN PLIN PUTEREA IN SCOPURI DE PARTID LA INCEPUT SI MAI APOI DOAR PERSONALE .

ASTAZI SUNTEM DE ALTFEL IN PERIOADA IN CARE SCOPUL PERSONAL PRIMEAZA IN DEFAVOAREA SCOPULUI DE PARTID .

PRIN PAPUSA EMIL BOC, TRAIAN BASESCU A FACUT CE A DORIT CU TARA SI ADMINISTRAREA AVERILOR TARII ,ASTFEL INCAT SA-SI ASIGURE UN TRAI BUN CEL PUTIN PENTRU 10 GENERATII  DE ACUM INCOLO.

DACA IN 2004 CU “SA TRAITI BINE ” A CASTIGAT SIMPATIA POPULATIEI SI MAI APOI LA ALEGERILE TRECUTE ,A FOST REALES DIN CAUZA CA MIRCEA GEOANA ERA UN PERSONAJ NU TOCMAI AGREABIL SI LA PRIMA SI LA A 2 VEDERE , DE 2 ANI INCOACE , MENTALITATEA LUI BASESCU S-A SCHIMBAT IN ASA MOD INCAT RUPT DE VIATA COTIDIANA SI FERICIT IN SCAUNUL LUI DE PRESEDINTE SE CREDE UN ADEVARAT” DICTATOR “AL TARII .

UN DICTATOR SUB O ASA-ZISA DEMOCRATIE ,UN DICTATOR CARE ACTIVEAZA DE 2 ANI IN SCOPUL PROPRIU .

DUPA CE A VENIT CRIZA , SI CUALITIA A VAZUT CA NU MAI POATE STOARCE BANI DESTUI DE LA OAMENI,A IESIT SA DECLARE CA PANA ATUNCI A FOST LAPTE SI MIERE, AM CHELTUIT ,NOI POPORUL PREA MULT ANII TRECUTI SI ACUM TREBUIE NUMAI DECAT SA SUPORTAM RIGORILE UNEI AUSTERITATI CUM RAR NE MAI ESTE DAT SA INTALNIM IN ZILELE NOASTRE IN TARILE IN CARE REGIMUL ESTE UNUL DEMOCRATIC .

PRIMA DATA SI MULT TIMP DUPA ACEEA , DESI AM CREZUT CA TOT CEEA CE FACE O FACE RESPONASABIL SI CA SE VA GANDI LA CONSECINTE , S-A VAZUT DUPA 2 ANI CA DEFAPT ,IESIREA LUI PE POST SI ASUMAREA RASPUNDERII IN GUVERN SI CUALITIE PRECUM SI IN FATA POPORULUI S-A DOVEDIT A FI O BILA NEAGRA PUSA PE  INCREDEREA PE CARE ACESTA SI PARTIDUL IL AU IN FATA TARII .

DAR CA SA NU FIE DEAJUNS , PRIN POLITICA DIN ULTIMII 2 ANI, CUALITIA DE GUVERNAMANT SUSTINUTA DE ACESTA A FACUT TOT CE-I STA IN PUTINTA PENTRU 2 LUCRURI IMPORTANTE .

1   FURTUL DE LA STAT IN SCOPURI PROPRII .

2 ADOPTAREA UNOR MASURI CARE SA CONTRIBUIE CAT MAI MULT POSIBIL LA SARACIREA POPULATIEI .

PE TERMEN LUNG SE VEDE DE CE  ROMANIA ESTE CONDUSA DE FAPT DIN UMBRA SI NU DE CATRE CEI DE LA GUVERNARE ,CACI ASTFEL SE FACE JOCUL  NEBUNILOR LUMII CARE VOR CU PLANUL LOR DEMENT SA SUBJUGE POPULATIA GLOBALA .

SI DACA INTERESELE ACESTORA COINCID CU INTERESELE DE IMBOGATIRE PESTE NOAPTE ALE POLITICIENILOR  NOSTRI ,ATUNCI DE CE NU, “SA NU  NE FACEM FRATE CU”  STITI  VOI CINE .

DIFERENTA INTRE ACUM 100 DE ANI SI PREZENT ESTE CULTUL PRECAR DAR TOT CULT SA-I SPUNEM  AL POPULATIEI CRESCUTE IN DEMOCRATIE, AL PROTESTELOR ,DACA REGIMURILE SUNT DIN CE INCE MAI PROASTE SI IAU MASURI IN CONSECINTA CONTRA INTERESELOR LOR .

PE FONDUL CRIZEI SI CULTURII  DEMOCRATICE ,ORGANIZATI OARECUM, DIN AMERICA A APARUT O MISCARE PROTESTATARA ANTIREGIM CARE SA SPUNA ” NU” A TOT CE SE INTAMPLA INTR-UN REGIM DEMOCRATIC SI CAPITALIST .

CU ALTE  CUVINTE , NU MAI VREM ASA REGIM.

VREM SA NE SCHIMBATI REGIMUL,DAR NU VENIM CU IDEI .

INRAUTATIREA SITUATIEI SOCIALE IN AMERCIA SI MAI TARZIU IN TOATA LUMEA A PUS  PAIE PE FOC ACESTOR “INDIGNATI” ANTIREGIM CUALIZAND IN JURUL LOR CUM SI CAT AU PUTUT POPULATIE NEMULTUMITA DE  TRAIUL DE ZI CU ZI .

ASTFEL S-AU NASCUT ACTIUNILE SOCIALE DE PROTEST ” OCCUPY WALL  STREET ”  “OCCUPY LAS VEGAS ” SI ALTELE FIINDCA CE PLEACA DE LA AMERICANI DE INTINDE CA MOLIMA  SI IN EUROPA .

CEEA CE INSA NU AVEAU DE UNDE SA STIE PROMOTORII INDIGNATI A FOST ,DACA REZULTATUL LA PROTESTELE LOR VA FI UNUL POZITIV SAU NU .

BINEINTELES CA DUPA ATATA TIMP PUTEM SPUNE , REZULTATELE ACESTOR  ACTIUNI AU FOST NULE SI AU CONTRIBUIT LA O POLITICA ASPRIZATA PE FATA A CELOR DE LA GUVERNARE PENTRU CARE S-AU SCANDAT LOZINCI ANTI.

DACA ACESTE PROTESTE NU AU RASTURNAT GUVERNE NICI IN AMERICA NICI IN TARILE INCA DEZVOLTATE DIN EUROPA ,CE NE FACE PE NOI ,ROMANII ,SA CREDEM CA PROTESTELE NOASTRE AR AVEA UN FINAL POZITIV , UN FINAL IN CARE BASESCU SA PLECE IMPREUNA CU PRIM-MINITRUL SI GUVERNUL?

SI CE PUNEM IN LOC ?

STRADA NU DORESTE NICI OPOZITIA .

TOCMAI FIINDCA NU SE ALIAZA CU UN FACTOR POLITIC IMPORTANT , CETATENII VOR PIERDE TOTDEAUNA .

DACA CETATENII PROSTESTATARI DE LA NOI SE ALIAU CU U.S.L. SI P.P. .D.D., ALTFEL ERA FINALITATEA PROTESTELOR ,ORI NU ,ACESTEA SUNT NISTE PROTESTE ANTI-SSTEM, CARE NU VOR AVEA CEL PUTIN IN URMATORII ANI SUSTINERE ,PENTRU CA NICI MACAR ACESTE  GRUPURI DE PERSOANE NU VIN CU O SOLUTIE ,FIE EA MICA SAU MARE , BUNA SAU PROASTA .

EI TOT CER DEMISIA GUVERN DEMISIA OPOZITIE ,CE PUNEM IN LOC S-A GANDIT OARE CINEVA ?

PE FONDUL INTRARII MISCARII” OCUPATI   ….”   IN ROMANIA , APELE IN P.D.L. S-AU TULBURAT SI TOTODATA SI APELE IN S.R.I. SI LA PRESEDENTIE .

PE FONDUL PRESIUNILOR DIN STRADA ,IATA VEDEM ADEVARATA FATA A LUI BASESCU .

CE A FACUT IN TIMP CE OAMENII URLAU” JOS BASESCU” IAR LUMEA NU-L MAI VREA SA-I REPREZINTE ?

PRECUM IN SISTEMUL INFORMATIC “IGNORE ” SI A TERMINAT .

” EU SUNT CONDUCATORUL IAR VOI ,POPULATIE DE 19 MILIOANE DE LOCUITORI NU MA DATI PE MINE JOS CA NU VREAU EU .

MAI AM DE STAT AICI ,E BINE SA DAU ORDINE SI SA MAI FUR CE E DE FURAT ” .

DECI SA VEDEM CE A FACUT PRESEDINTELE NOSTRU IN SITUATIA IN CARE POPULATIA NEMULTUMITA II SCANDA DEMISIA IMPREUNA CU GUVERNUL .

PRIMUL LUCRU PE CARE L-A FACUT , PRIN INTELEGERE CU S.R.I.  S.I.E.  SI PERSOANE APROPIATE , L-A DEMIS PRIN EMIL BOC PE MINISTRUL BACONSCHI PE MOTIV CA A FACUT NISTE AFIRMATII INOPORTUNE  DUPA CUM SPUNEA BOC IN SITUATIA DE ATUNCI .

A VAZUT CA PROTESTELE NU SE LINISTESC , A VORBIT CU P.D.L. SI PRIMUL -MINISTRU PENTRU O EVENTUALA DEMISIE .

ACEASTA S-A PRODUS LA 6 FEBRUARIE 2012 .

CE MAI FACE TRAIAN BASESCU PENTRU A TEMPERA ATMOSFERA ?

EI AFLATI CA DE CATEVA LUNI, DAR MAI ALES IN ULTIMILE 2 LUNI ,STAREA DE CRIZA DE IDEI SI PANICA S-A INSTALAT SI IN PARTIDUL DEMOCRAT LIBERAL, IAR ASTA ESTE UN LUCRU LA FEL DE RAU PRECUM  ACEEA CAND UN CONDUCATOR INTR-UN RAZBOI INTRA IN PANICA SI NU STIE CE SA MAI FACA SA SCAPE CU BASMA CURATA .

ASA SI IN P.D.L. .

CAT DESPRE BASESCU , VOM VORBI MAI TARZIU DESPRE CEEA CE CREDE EL .

CAND A VAZUT CA SITUATIA IN PARTIDUL DE GUVERNARE SI CUALITIE ESTE IN CONTINUARE IN ALERTA , CE SE GANDESTE BASESCU SA FACA ?

“SACRIFIC PARTIDUL DEMOCRAT LIBERAL, PE PLEBE DE MULT I-AM SACRIFICAT ,  MA ASIGUR CA SI ATUNCI CAND POPULATIA PARTICIPA IN VALURI LA PROTESTE CONTRA MEA , NU VOI PLECA SI II VOI DA IN P—A  MASII PE CEI CARE M-AU VOTAT ,PE PARTIDUL PE LISTELE  PE CARE AM CANDIDAT SI PE TOATA LUMEA ,IN AFARA DE MINE SI DE APROPIATI ” .

“SI DACA O TARA INTREAGA SI PARTIDUL MEU MI-AR SPUNE SA PLEC , EU NU VOI PLECA , DIN SCAUNUL DE PRESEDINTE AL ROMANIEI.”

“EU SUNT DICTATORUL ,EU IAU DECIZII, SI PE MINE NIMENI NU MA DA JOS ,CHIAR DACA PRIN ASTA OMOR 19 MILIOANE DE CETATENI, INCLUSIV  PARTIDUL MEU SI ASOCIATII “

IN FOLOSUL ACESTUI GAND , TRAIAN BASESCU GASESTE CEA MAI PROASTA SOLUTIE PE CARE AR PUTEA SA O GASEASCA UN PRESEDINTE IN SITUATIA DE FATA IN CARE LUMEA NU-L VREA SI P .D.L. ESTE NEMULTUMIT DE JOCUL LUI CA PRESEDINTE .

ISI MAI IA  PE ROMANESTE UN BODY-GUARD

UN OM CARE FACE PARTE DIN CERCUL RESTRANS  DE APROPIATI PE CARE INCA II MAI ARE ,SI PE CARE NU SUNT SIGUR CA-I VA MAI AVEA , TINAND CU DINTII DE SCAUNUL DE PRESEDINTE ,DIN CARE TOTI II SPUN, “BASESCULE ,LASA-NE”  .

ASTFEL PRESEDINTELE  DORESTE SA SE PUNA LA ADAPOST  DE  SOCIETATE ,OPOZITIE  CAT SI MAI NOU  DE VOCI RASUNATOARE DIN PARTID ,CARE OBSERVA CA CU EL  P.D.L. VA RAMANE  DOAR IN ISTORIE .

ESTE CLAR CA IN 6 FEBRUARIE 2012 , ACESTA  ISI SACRIFICA PARTIDUL ,DOAR CA SA NU PLECE DIN FUNCTIE .

CA O PARALELA ,STAU SI MA INTREB DACA PALATUL VICTORIA NU DISPUNE DE  UN PARANORMAL ENERGETIC PRIN CARE TOTI PRESEDINTII TARII NOASTRE CARE SE INSTALEAZA PENTRU MAI MULT TIMP VOR SA MOARA CU  DISTINCTIA DE GAT  .

DACA AR FI DISPUS DE ARMAMENT SI AR FI FOST PRESEDINTE INTR-UN REGIM DICTATORIAL,  IESEA CU ARMATA IN STRADA SA TRAGA IN TOTI CEI CE NU-I SUNT LOIALI SI BINEINTELES AR FI MURIT CU DISTINCTIA IN MANA .

DIN FERICIRE , NU AVEM ASA CEVA , IAR PESEDINTELE TRAIAN BASESCU NU VA TREBUI SA MOARA .

VA FI INLATURAT IN CELE DIN URMA DUPA ALEGERILE CARE SE VOR FACE FIE IN IUNIE ,FIE IN NOIEMBRIE 2012 ,FIINDCA ESTE CLAR UN LUCRU, PE BASESCU NU-L MAI VREA NIMENI SI MAI DEVREME SAU MAI TARZIU VA FI INLATURAT PE CALE  LEGALA .

REVENIND LA MISCAREA PE CARE ACESTA A FACUT-O IERI PRIN NUMIREA LUI MIHAI RAZVAN   UNGUREANU CA PRIM-MINISTRU POTENTIAL,SE PUN PE TAPET URMATOARELE GANDURI :

1 “EU SUNT PRESEDINTELE ROMANIEI SI EU VOI FI IN CONTINUARE CHIAR DACA VA FI NEVOIE SA DAU AFARA TOT GUVERNUL.”

2  ” PENTRU A NU FI “MANCAT ” ATAT DE OAMENI CAT MAI ALES DE CEI DIN PARTIDUL DEMOCRAT LIBERAL, IMI TREBUIE UN PARAVAN SUB UMBRA CARUIA SA STAU LINISTIT  “SI SA FIU SIGUR CA NU VOI FI INLATURAT CHIAR DE PARTIDUL MEU “

“VOI CAUTA PRINTRE CERCUL MEU DE PRIETENI SI LOIALI APROPIATI “

3 “TREBUIE SA PUN UN PREMIER CARE SA FIE ACCEPTAT ATAT DE P.D.L. CAT SI DE U.D.M.R ” .

4″  DACA IL PUN PE UNGUREANU CA PREMIER , VOI PUTEA PROFITA DE PROTECTIA ARMATEI SI SERVICIILOR DE INFORMATIE ,CHIAR DACA P.D.L. NU MA VA MAI DORI ” .

5 “SUNT IN STARE SA SACRIFIC TOT CE ESTE MAI JOS IN FUNCTIE ,DE MINE ,PENTRU A RAMANE IN FUNCTIA FRUMOASA SI ADEMENITOARE DE PRESEDINTE ” .

6 ” NU VOI PLECA  CHIAR DACA VOR IESI IN STRADA 19 MILIOANE DE OAMENI ” .

7   “EU DORESC SA FIU PRESEDINTE ATAT CAT AM MANDATUL SI PUNCT  “.

PRIN ACESTE IDEI PE CARE TRAIAN BASESCU LE ARE PRIVITOR LA GUVERN SI CETATENI, DECIDE SA-L PROPUNA IN FUNCTIA DE PREMIER PE UNGUREANU PENTRU CA ,ESTE UN OM MALEABIL CU INTERESELE MAGHIARILOR IN ROMANIA SI PESTE HOTARE , ESTE UN APROPIAT AL LUI SI CEI DOI  COOPEREAZA IN MARE MASURA  ,II OFERA PROTECTIE GARANTATA  DACA LUCRURILE VOR DEGENERA ,CU ACESTA POATE FURA IN CONTINUARE  SI IN LINISTE TARA , PRIN EL SE ASIGURA DE PROTECTIE MAXIMA DIN PARTEA SERVICIILOR SECRETE  IN CAZ CA ANUMITI GUVERNANTI DIN P.D.L . [A SE CITI BOIERII VREMII]  DORESC SA ÂL DEA AFARA .

“II VOI STI SI II VOI PEDEPSI ” SPUNE EL  .

PRIN ACEST RATIONAMENT ,BASESCU SPERA SA TREACA CU BINE DE PRESIUNILE INOPORTUNE CARE SE PUN CA ACESTA SA PLECE , INSA RAMANE DE VAZUT  DACA , POLITICIENII DIN CADRUL P.D.L. MAI AU O VOCE COMUNA SI-L SUSTIN SI EI ATAT  PE BASESCU  CAT SI DESEMNARILE SALE .

IN CAZUL IN CARE PREMIERUL DESEMNAT NU TRECE DE VOTUL CUALITIEI DE LA GUVERNARE , ATUNCI INTR-ADEVAR POATE VENI SFARSITUL PENTRU TRAIAN BASESCU .

IAR CIRCUMSTANTELE ACESTEA POT FI CREDIBILE ,DACA S-A AJUNS LA O SITUATIE INTERNA IN P.D.L. DESTUL DE HAOTICA .

SI DACA NU, ORICUM, ACEST PREMIER VA FACE TOT CE II STA IN PUTINTA SA APERE PRESEDINTELE ,DAR DE PE ACUMA O SPUN ,ACEST MIHAI UNGUREANU NU VA STA  PREA MULT IN ACEASTA FUNCTIE IN CAZUL IN CARE VA FI INVESTIT  .

ALEGERILE SUNT APROAPE DAR NU SI SFARSITUL CALVARULUI ACESTUI POPOR ,PRINS IN MAINILE HOTILOR SI MAFIOTILOR .

DE  ACEEA DE CE MA TEM EU CEL MAI MULT ,ESTE CA DUPA ALEGERI, PARTIDELE DE OPOZITIE VOR CONTINUA DISTRUGEREA ROMANIEI, IAR ACEASTA NU VA MAI REZISTA MULT .

PENTRU ASTA IN CONCLUZIE  , TRAIAN BASESCU ESTE  MAI NEBUN DECAT GADDAFI, HUSSEIN SAU BASHAR ,LUATI INDIVIDUAL .

CE SE VA INTAMPLA ,INSA CU TARA ,VOM TRAI SI VOM VEDEA .

DIVIZIE EXCEPTIONALA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s