ISTERICALE ALE PARTIDELOR POLITICE IN REPUBLICA MOLDOVA CA PARTIDUL LIBERAL NU DORESTE SA PREDEA FRAIELE STATULUI UNOR MARIONETE


  DE CATEVA ZILE , P.L.D.M. SI P.D. S-AU INTRECUT IN DECLARATII CARE DE CARE MAI LINISTITOARE SI HOTARATOARE CA PRESEDINTELE VA FI ALES .

TOATA LUMEA DORESTE UN PRESEDINTE ALES REPEDE ,DAR NU SE GANDESTE CATUSI DE PUTIN LA CALITATEA PE CARE TREBUIE SA O AIBA UN PRESEDINTE PENTRU A FI ALES .

CONFORM CU INFLUENTELE PRO-OCCIDENTALE SI RUSESTI IN REPUBLICA , ASTFEL DINTR- O MULTITUDINE DE CANDIDATI LA PRESEDENTIE FACUTA DE P.L.D.M. SI P.D. S-AU ALES TOCMAI 2  LINGAI .

UNUL DIN PARTEA RUSIEI, ALTUL DIN PARTEA AMERICII .

NICI UNUL DIN PARTEA  POPORULUI .

DAR CE POPORUL TREBUIE SA FIE REPREZENTAT DE VRE-UN PRESEDINTE CARE SA LUCREZE IN FAVOAREA INTERESELOR LOR ?

NU , IN NICI UN CAZ  .

“PLEBEA TREBUIE SA STEA ACOLO LA PAMANT SI LA PATRON ,ACESTI “VIERMI ” NU  TREBUIE SA AIBA INTERESE  CACI ALTFEL ,CUM NE-AM INBOGATI NOI !”

DUPA CATEVA ZILE IN CARE S-A INCERCAT ALEGEREA CANDIDATULUI IDEAL, P.L.D.M. SI  P.D. SE DUC LA P .L, CU 2 CANDIDATI, DUPA CUM V-AM SPUS MAI SUS .

P.L. NU DORESTE 2 CI SE I SE VINA CU UNUL SINGUR ,DAR NU CU NISTE PAPUSI DE PLUS CARE JOACA PRECUM LE DICTEAZA INTERESE STRAINE DE TARA .

 DUPA MULTE DISCUTII, S-A IDENTIFICAT SI CANDIDATUL PERFECT PENTRU PRESEDENTIE .

ANUME DOAMNA  BACALU, UN PERSONAJ CONTROVERSAT ,CARE SI-A PETRECUT ULTIMII 15 ANI DIN VIATA ACTIVAND  PRIN ALTE TARI IN INTERESE STRAINE .

ASTA IN TIMP CE MARII PATRIOTI AI NEAMULUI ROMANESC PE CARE II MAI AVEM IN REPUBLICA MOLDOVA , STAU PE TUSA SI NECUNOSCUTI .

PARTIDUL LIBERAL, A DAT DOVADA DE UN CARACTER IESIT DIN COMUN ,SI DE UN ADEVARAT FRONT NATIONAL AL REPUBLICII MOLDOVA CA STAT ROMANESC SI NU A DORIT  PE NICI UNUL DIN EI .

PARTIDUL LIBERAL A AVERTIZAT CA DACA CANDIDATUL NU VA FI  UN PATRIOT CARE SA APERE INTERESELE CETATENILOR DIN REPUBLICA ,ACESTA NU VA FI VOTAT  DE P.L.

ASTAZI, PARTIDUL DEMOCRAT SI P.L.D.M. AU RAMAS FARA CANDIDATI PENTRU CA AU PASTRAT TOATE CIURUCURILE PENTRU   FUNCTIA DE PRESEDINTE .

DOAMNA BACALU NU POATE FI IN NICI UN CAZ UN CANDIDAT SI UN BUN PRESEDINTE O DATA CE ACTIVEAZA IN INTERESELE AMERICII IN REPUBLICA MOLDOVA  DEOARECE  ACESTEA  NU CORESPUND CU INTERESELE CETATENILOR , DE ALTFEL ACELASI LUCRU IL PUTEM CU TARIE SPUNE SI DESPRE ABABII CARE REPREZENTA ALTE INTERESE MACABRE ALE RUSIEI IN REPUBLICA MOLDOVA .

PE FONDUL EVOLUARII LUCRURILOR PE O DIRECTIE MOARTA ,P.L.D.M. SI P.D. AU INTRAT IN TURBARE .

CUM SA NU ALEGI TU PARTID  LIBERAL DINTRE AMERICA SI RUSIA PE NICI UNUL .

IATA CA SE POATE ,CA UN PARTID DIN TARA SA TINA CU CETATENII .

NU DORESTE NICI  CIANURA AMERICANILOR SI SCLAVIA GLOBALA ,NICI INCULTURA SI RUSIFICAREA RUSIEI SI A PORCILOR DIN PARTEA DE RASARIT .

PARTIDUL LIBERAL DORESTE UN CANDIDAT CARE SA TINA CU POPORUL .

IN CONSECINTA MARIAN LUPU A LUAT IN FINAL FRAIELE IN MANA , VAZAND CA NU POATE SCAPA DE INTERESELE CETATENILOR REPREZENTATE NUMAI DE PARTIDUL LIBERAL IN PARLAMENT {CACI IN AFARA MAI AVEM UN PARTID CARE LUCREAZA PENTRU CETATENI ,ACELA ESTE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL} AMENINTAND CA DIZOLVA PARLAMENTUL .

FOARTE BINE , SA-L DIZOLVE SI SA FACA ALIANTA CU P.C.R.M. SI CU P.L.D.M. ,DACA ASTA CRED CA AR FI BINE SA FACA , DAR SA NU IMPLICE P .L- UL IN JOCURILE MURDARE DE LA CONDUCERE CARE SUNT IN ASA-FEL PUSE INCAT SA SARACEASCA SI MAI MULT CETATEANUL SI S-AL ADUCA IN PRAGUL NEFIINTARII .

ACUM TOATA OPINIA PUBLICA PUNE BICIUL PE ACEST PARTID ,NEVRAND SA  SPUNA ADEVARUL CA ACESTA ESTE SINGURUL CARE LUCREAZA PENTRU OAMENI  .

POATE MAI DEVREME SAU MAI TARZIU , SI ACEASTA FACLIE A DEMNITATII ROMANESTI VA FI INVINSA , DAR CEEA CE SE VA INTAMPLA VA FI ECHIVALENT CU O BOMBA NUCLEARA ARUNCATA  IN INIMA ACESTEI TARI ROMANESTI AFLATE SUB INFLUENTA RUSEASCA .

DACA II ASTUPATI GURA P.L. ULUI, VA DUCETI LA FUND CA NISTE PIETRE AGABARITICE .

TARA ASTA NU ESTE NIMIC FARA P.L.

DACA P.L. MOARE , ATUNCI  JUMATATE DIN POPULATIE AFLATA ACUM IN REPUBLICA VA  MURI .

FIE DIN CAZUA RUSIEI  ,FIE DIN CAUZA AMERICII .

SI LA ALEGERI ,VEDETI PE CINE VOTATI ,CA DACA NU VOTATI CE TREBUIE , VA TREBUI SA SUPORTATI CONSECINTELE PROSTIEI VOASTRE , A CETATENILOR DEBILI CARE NU VAD MAI DEPARTE DE GARDUL DIN FATA .

DIVIZIE EXCEPTIONALA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s