nu va atingeti de partidul liberal daca doriti libertatea republicii moldova si uniunea europeana


                                                                  RECENT,  DE CATEVA ZILE,  SUNTEM LA CURENT CA PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA SE INCEARCA A FI ALES  CU PROPUNEREA DIN PARTEA P.L.D.M. SI P.D. .

INTRE ABABII SI BACALU NU ESTE NICI O DIFERENTA ,SI VA VOI EXPLICA  DE CE .

1 ABABII URMARESTE READUCEREA REPUBLICII MOLDOVA IN UNIUNEA EUROASIATICA ,FIIND UN MOLDOVENIST CONVINS .

2 BACALU ESTE O TRADATOARE DE NEAM SI TARA ,  SI UN MAI VECHI REPREZENTANT AL  ACTORILOR DIN NOUA ORDINE MONDIALA , TRASATA DE COMISIA TRILATERALA , MANAGERII PRECUM CEL AL LUI MONSANTO SAU COCA COLA SAU  A  CELEBREI FAMILII BIELDERBERG .

DESIGUR NU DOAR ACESTEA SUNT COMPONENTELE NOII ORDINI MONDIALE ,DAR PE ACESTEA LE CUNOSC IN MOMENTUL DE FATA .

A ALEGE UN PRESEDINTE CA BACALU INSEAMNA A ALEGE UN VANZATOR DE TARA , CARE FACE JOCUL ACESTOR DEBILI PSIHIC CARE DORESC ,CA SI IN ROMANIA DE ALTFEL SA DUCA PAMANTUL IN PRAGUL DEZASTRULUI GLOBAL ,IMPLEMENTAND PRIN ACESTA FEMEIE   VALORILE PSEUDO-EUROPENE REPREZENTATE DE  SCLAVIA LA CARE ESTE IN PREZENT SUPUSA ROMANIA SI DEPENDENTA DE RESURSE DE ORICE FEL, DE LA APA POTABILA PANA LA SEMINTE DE PORUMB CARE SUNT MODIFICATE GENETIC SI  SI NU CRESC DECAT 2 ANI LA RAND , DUPA CARE LE ARUNCI CA NU-TI MAI RASARE NIMIC .

SI DESIGUR , SA NU UITAM CA ALIMENTELE MODIFICATE GENETIC SUNT O BOMBA CU EFECT INTARZIAT PENTRU UN ORGANISM CARE VA SUFERI IN 15 ANI DE INSUFICIENTA HEPATICA , DAND IN CIROZA , MODIFICAREA A .D.N.ULUI SI NASTEREA DE MONSTRI IN LOC DE COPII, DEFICIENTA HORMONALA REPREZENTATA PRIN INGRASAREA ACCELERATA A ORGANISMULUI  LA FEL CA LA AMERICANI .

ACESTEA SUNT NUMAI CATEVA DIN “BENEFICIILE ” CULTURILOR SI ALIMENTELOR MODIFICATE GENETIC VENITE CU DEDICATIE DIN AMERICA  SI  CARE POT FI IMPLEMENTATE DE ANUME ACEASTA DOAMNA , ANONIMA ,BACALU .

UN REPREZENTANT AL DISTRUGERII GLOBALE ,CARE STIE CE TREBUIE SA IMPLEMENTEZE ASUPRA POPULATIEI REPUBLICII MOLDOVA .

MOARTEA .

CE ESTE INTERESANT INSA ESTE UN LUCRU .

PARTIDUL LIBERAL A DAT DOVADA DE UN EROISM IESIT DIN COMUN NEACCEPTAND DUPA CUM AU SPUS ASTFEL DE “MARIONETE  ” SI BINE AU FACUT .

TARA TREBUIE CONDUSA DE OAMENI PATRIOTI, CARE VOR BINELE REPUBLCIII MOLDOVA ,NU DE AGENTI AI K.G.B SAU AI POLITICII EXPANSIONISTE DE DISTRUGERE ALE AMERICII DUPA CARE SE ASCUND DIFERITE ORGANIZATII OBSCURE CARE DORESC MOARTEA POPULATIEI SI DISTRUGEREA  PAMANTURILOR .

NU DE ALTA DAR NU DORITI SA VA TREZITI SI LA VOI IN TARA CU O NOUA ROSIE MONTANA IN REPUBLICA MOLDOVA , NOI EXPLOATARI DE GAZE DE SIST CARE POLUEAZA APELE SUBTERANE DE NUMAI POATE POPULATIA SA MAI BEA APA POTABILA  ,SAU POATE DORITI NISTE  FABRICI ASA-ZISE BIO, CARE POLUEAZA TOT PE O RAZA DE 10 MII DE KILOMETRI PATRATI .

PARTIDUL LIBERAL TREBUIESTE SA MEARGA PANA IN PANZILE ALBE SI SA-SI RESPECTE DEMNITATEA DE PARTID APARATOR AL INTERESELOR CETATENILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA .

ACESTA ESTE UN PARTID ADEVARAT , IAR DACA PRIN ABSURD MARIAN LUPU SI ACOLITII SAI VOR DIZOLVA PARLAMENTUL, EI SE VOR FACE RESPONSABILI IMPREUNA CU P.C.R.M. DE DEZASTRUL IN CARE VA INTRA TARA .

SA FITI IUBITI.

DIVIZIE EXCEPTIONALA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s