cum trebuie romania sa lupte cu europa pentru a-si apara interesele mostenite de la traci si romani


DUPA VOTUL DE NEINCREDERE ACORDAT DE ROMANIA SERBIEI SI BLOCAREA LUARII UNEI DECIZII  FINALE PRIVIND STATUTUL DE CANDIDAT   LA U.E. INTR-U CAT SE INCALCA FLAGRANT DREPTURILE ROMANILOR DIN VALEA TIMOCULUI, GERMANIA , MAI VECHIUL NOSTRU  PSEUDO-ALIAT  ,PRIN VOCEA MINISTRULUI DE EXTERNE SE ARATA DE- A DREPTUL SURPRINSA SI CALIFICA ACEASTA POZITIE A ROMANIEI DREPT O GRESEALA “DE REGRETAT” .

DE ASEMENEA SI SUEDIA PRIN ALT MINISTRU DE ACOLO SE ARATA SUPRINSA NEPLACUT .

ASTFEL DUPA CUM SE VEDE ,  EUROPA  REITEREAZA IDEEA CONFORM  CAREIA SE DORESTE DINADINS CA ROMANII SA  NU POATA NICIODATA FORMA UN STAT SUVERAN SI INDEPENDENT FORMAT DIN TOATE TERITORIILE ROMANESTI EXISTENTE IN SPATIUL CARPATO-DANUBIANO-PONTIC .

DUPA ASTFEL DE DECLARATII, STATULUI NOSTRU NU-I MAI RAMANE DECAT SA FACA PUBLICA SITUATIA ROMANILOR DIN SERBIA SI SA ISI MENTINA POZITIA .

DACA ACEASTA NU SE VA INTAMPLA , {CEEA CE ESTE CEL MAI PROBABIL DIN PACATE } ROMANIA VA DA INCA O DATA DOVADA DE COLOANA VERTEBRALA  STRAMBA PE CARE O ARE IN RAPORT CU INTERESELE SALE  IN REGIUNILE LOCUITE DE ROMANI SI DE TRADARE A  NEFERICITILOR CONATIONALI AI NOSTRI CARE DIN MOTIVE POLITICE SI DE RAZBOI ,NU AU PUTUT SA FACA PARTE NICIODATA  DIN COMPONENTA STATULUI  LOR DE DREPT ,ROMANIA FIIND PRINTRE PUTINELE TARI EXISTENTE LA NIVEL GLOBAL INCONJURATA DE POPULATIE SI TERITORII CARE AR FI TREBUIT SA-I APARTINA .{VORBIM AICI DE TINUTUL DEBRETEN, VOIVODINA, VALEA TIMOCULUI , TRANSCARPATIA ,POCUTIA ,BUCOVINA DE NORD ,BASARABIA , VINITIA ,TRANSNISTRIA }

ORICUM S-AR REZOLVA PROBLEMA , ROMANIA TREBUIE SA RAMANA FERMA IN INCERCAREA DE A -SI OCROTI POPULATIA ,FIE EA DIN INTERIORUL SAU EXTERIORUL EI  .

NU PUTEM SPERA LA  O IMBUNATATIRE A SITUATIEI  DECAT POATE , DACA PE  VIITOR VA VENI  LA CONDUCERE  UN REGIM NATIONALIST MODERAT CARE SA MAI SALVEZE CE MAI POATE FI  SALVAT  IN INTERIORUL SI EXTERIORUL ACESTUI STAT.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s