SEDINTA COMUNA A GUVERNELOR ROMANIEI SI REPUBLICII MOLDOVA , PRAF IN OCHI ,SA NU SE ZICA CA NU S-A FACUT


VAD CA VIN EDITORIALISTI CU MOMENTE ISTORICE SI COTITURI .

NIMIC MAI PROST .

DIN START ACEASTA SEDINTA DE GUVERN DIN DATA DE 3 MARTIE ,DESI FACUTA INTR-O LOCATIE  INCARCATA DE ISTORIA UNIRII DE LA 1859, PUTEM SPUNE CA ATUNCI ERA MITRALIERA ,ACUM ESTE  BABA .

NICI O SIMILITUDINE INTRE CELE 2 .

ACUM 1 ZI VINE LUPU SA SPUNA REFERITOR LA CONSILIUL UNIRII CARE S-A ORGANIZAT IN REPUBLICA MOLDOVA SI ROMANIA {MAI PUTIN } CA ASTFEL DE ACTIUNI TREBUIESC CONTRACARATE , P.L.D.M. -UL LUI FILAT FACE TOT POSIBILUL SA ELIMINE CE-I ROMANESC IN SCOLI PRIN VOCEA MINISTRULUI EDUCATIEI CARE DORESTE REPREDAREA MANUALULUI INTEGRAT DE ISTORIE ,UNIVERSALA TALMES BALMES CU CEA A ROMANILOR ,PARDON A “MOLDVENILOR “, PROPUNEREA CA SI CANDIDAT LA PRESEDENTIE NISTE NULITATI TEHNICE  ,  MIMAREA UNEI ASA-ZISE EUROPENIZARI A REPUBLICII MOLDOVA ,FACAND OCHI DULCI RUSIEI .

CA O FATA DE AIA CARE SA-SI GELOZEASCA IUBITUL, HAI SA IASA LA O CAFEA CU ALTUL .

PRIN POLITICA DE 3 ANI PE CARE AU FACUT-O P.L.D.M. SI P.D. , SE VEDE CLAR CA IN MATERIE DE ROMANISM SI REVENIRE LA ADEVAR SI LIBERTATE NATIONALA ,NU S-A FACUT NIMIC .

NICI MACAR SA SE SCHIMBE AMETITA AIA DE “LIMBA MOLDOVENEASCA ” NU S-A REUSIT DIN CAUZA OPOZITIEI A PROSTULUI DE LUPU { IN REALITATEA LIMBA PE CARE O VORBIM ESTE LIMBA ROMANA DAR IN POLITIC TREBUIE SA FIE LIMBA MOLDOVENEASCA } SI A SIRETULUI SI SPIONULUI DUBLU ,FILAT .

CE SA MAI VORBIM DE O APROPIERE INTRE “CELE 2 MALURI ALE PRUTULUI ” CAND INCEP SA SE VEHICULEZE VOCI CARE SPUN SPECIAL, SA SE FACA SEDINTE COMUNE ALE REPUBLICII MOLDOVA SI CU BULGARIA  SI CU UCRAINA,BA CHIAR CU RUSIA .

CU RUSIA PROBABIL EVENTUAL SA SE SEMNEZE TRATATUL DE INTRARE A REPUBLICII IN UNIUNEA EUROASIATICA SI BINEINTELES SA SE RENUNTE LA REGIUNEA TRANSNISTREANA ,CA ALTCEVA BUN NU SE POATE DECIDE CU UN ASTFEL DE DUSMAN AL POPORULUI ROMAN  .

DESI IN ACEASTA SEDINTA SE VOR SEMNA ACTE APARENT IMPORTANTE DIN PUNCT DE VEDERE ECONOMIC SI STRATEGIC  , NU SE VOR DUCE LA CAPAT MULTE DIN ELE PENTRU CA NICI POLITICUL ROMANIEI ,NICI CEL  AL REPUBLICII MOLDOVA  NU MAI AU TIMP .

S-AU TREZIT TARZIU SI ATITUDINEA DINTRE CELE 2 STATE ESTE UNA FOARTE DISTANTÃ ,DISTANTA FIIND DATA DE  PARTIDELE POLITICE DIN MOLDOVA .

DE CONSEMNAT ,SEDINTA DIN 3 MARTIE VA FI DE SCRIS IN ISTORIE CA O SEDINTA MARCATA PE ORDINEA DE ZI, LA GENUL HAI SA O FACEM ODATA SA SCAPAM DE CORVOADA ASTA ,CA NOI, ” MOLDOVENII” TOT CEEA CE VREM NOI FACEM .

ANUME ,SA PROMOVAM ANTIROMANISMUL SI RUSIFICAREA REPUBLICII MAI CU PERDEA {P.L.D.M. +P.D.} SAU VADITA {P.S.D. MOLDOVA SI P.C.R.M.}

DACA DORIM SA VEDEM ADEVARATA FATA A A.I.E. NE UITAM LA ACTIUNILE DEMNE DE TRADAREA INTERESULUI NATIONAL PE CARE LE FACE  MINISTRUL ACTUAL DE EXTERNE ,IURIE LEANCA .

IN CEEA CE PRIVESTE SARACUL P.L. , ESTE PREA MIC SI PREA PITIC SA RIDICE PRETENTII  LA  RESTABILIREA ADEVARULUI PENTRU POPULATIA REPUBLICII MOLDOVA .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s