talmes balmes ca la romani .p.n.l. moldova ,in pericol de a fi scos in afara legii


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAR MA INTREB , ALTE PARTIDE PRO-RUSESTI CARE DORESC UNIREA CU RUSIA ,DE CE NU SUNT JUDECATE SI SCOASE IN AFARA LEGII ?

STATUTUL LOR NU PREVEDE SUBMINAREA INTEGRITATII SI SUVERANITATII STATULUI REPUBLICA MOLDOVA , SAU PENTRU UNIRE CU ROMANIA E CIUMA SI PENTRU UNIRE CU RUSIA ESTE MUMA ?

TOCMAI IN AJUN DE MAREA INTALNIRE ANUNTATA CU SURLE SI TRAMBITE INTRE GUVERNUL ROMANESC SI CEL ROMANESC {MOLDOVENESC } PRINCIPALUL

STATUT AL P.N.L. MOLDOVA CARE ESTE SCHIMBAT ANUL ACESTA IN UNIREA CU ROMANIA , ESTE IN PERICOL DE A FI JUDECAT SI INTERZIS ,IAR PARTIDUL NATIONAL LIBERAL SA FIE PUS IN ILEGALITATE , NU DE ALTA DAR CA DEDICATIE DE LA AUTORITATILE ROMANESTI DIN BASARABIA ,CATRE ROMANIA .

ASTFEL DE TEMBELI, NU MAI POATE AVEA NICI O NATIUNE PE PAMANTUL ASTA IN AFARA DE CEA ROMANA ,IN CARE ROMANII CONTRIBUIE LA DISTRUGEREA ROMANILOR SI LUCREAZA IMPOTRIVA INTERESELOR NATIUNII ROMANESTI  DIN CARE FAC PARTE .

DACA P.N.L. MOLDOVA VA INTRA IN ILEGALITATE ,VA FI O ACTIUNE DE RASUL CURCILOR ,BA SI MAI RAU  A GAINILOR DESPRE CARE SE SPUNE CA SUNT CELE MAI PROASTE PASARI .

TOT INAINTE ,DRAGI TEMBELI, CA IN ACEST FEL TRANSNISTRIZAREA BASARABIEI NU ESTE FACUTA  DE RUSI, CI CHIAR DE HANDICAPATII  DE ROMANI ,IMBRACATI IN NATIUNE DE MOLDOVENI .”CA ASA A ZIS IUBITA NOASTRA RUSIE CA NE NUMIM” .

HALAL DE ASA TAMPITI .

AMINTIM CA ACTUALMENTE , STATUTUL P.N.L. MOLDOVA ESTE DISCUTAT DE CURTEA CONSTITUIONALA DIN REPUBLICA .

REAMINTIM CA IN FAVOAREA PRO-UNIRII NU EXISTA NICI UN PARTID ,NICI IN A.I.E. NICI IN OPOZITIE .

INSASI PARTIDUL LIBERAL CARE POATE FI CONSIDERAT CEL MAI BUN SI -PRO-ROMANESC  DIN PARLAMENT NU DORESTE DISCUTAREA DESPRE UNIREA CU ROMANIA ,PE MOTIV CA AR TULBURA APELE IN RANDUL ALEGATORILOR SI POATE FI PUS IN PERICOL VIITORUL ORICARUI PARTID CARE DORESTE UNIREA NATIUNII ROMANE .

RAMANE DE VAZUT CE SE VA INTAMPLA IN ACEST SENS ,DESI REZULTATUL DEJA IL INTUITI SI VOI .

NU DE ALTA ,DAR ASTA CA SI CADOU DIN PARTEA POLITICULUI REPUBLICII MOLDOVA PENTRU AJUTORUL SI DORINTA ROMANIEI DE A INTEGRA REPUBLICA IN U.E  ,CU LUMINA ELECTRICA MAI IEFTINA ,GAZE MAI IEFTINE , ETC ,ETC .

SA NU UITAM DE AJUTORUL DE 100 MILIOANE DE EURO ACORDAT DE ROMANIA ,IN SITUATIA IN CARE PENTRU CETATENII EI LI S-AU TAIAT 25 LA SUTA DIN SALARII SI PENSII .

ASTA ESTE MULTUMIREA ……………….

OBIECTIV VORBIND , VOR MAI TRECE MULTE GENERATII DE ACUM INCOLO PANA VOR CONSTIENTIZA MASELE DIN CELE 2 STATE ROMANESTI CA UNIREA TREBUIE NUMAIDECAT FACUTA PENTRU A FI MAI PUTERNICI IN FATA INAMICILOR NOSTRI DE LA APUS SI RASARIT .

SI ASTA DESIGUR , DACA VA MAI EXISTA UN STAT ROMANESC PANA ATUNCI …?

DIVIZIE EXCEPTIONALA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s