Dar voi nu puteti sa taceti si sa va vedeti de treburile voastre?


CE FACE BANUL DIN OM……

CONSTANTIN TANASE ,ANATOL PLUGARU, VARDANIAN, MARK TCACIUK ,VLADIMIR VORONIN , BOGDAN TARDEA .

MAI APROAPE SAU MAI DEPARTE , NISTE NEAVENITI DEBILI CARE NU CUNOSC CALEA CEA DREAPTA SI MORALA DE A JUDECA IDEILE SI ACTIUNILE CARE SE FAC IN REPUBLICA MOLDOVA .{DACA SE FAC !}

AICI AM PUS DOAR CATEVA DINTRE NISTE PERSONAJE CARE ,CUM VINE ZIUA DE LUNI , SUNT PLATITI CU BANUL PE LUNA SA FAUREASCA DIFERITE EDITORIALE BATAND APA IN PIUA SAU SA MAI CHEME  RUSII LA UN MITING CUM SUNT DE-AL DE VORONIN SI TCACIUK .

BAI FRATILOR {DACA VA POT ASA INTITULA …} 

VA PLATESTE BINE MAMUCA RUSIE SA IESITI LA PROTESTE DE LUNI PANA VINERI SI SA TOT COMENTATI CEL SUBIECT CU PRESEDINTELE SI STAREA NATIUNII “MOLDOVENESTI ” CAND NU SE MAI INTAMPLA NIMIC?

NU MAI DEVREME DE SEDINTA COMUNA ROMANIA -REPUBLICA MOLDOVA , ,DESCHID DUMINICA STIRILE DE PE DIVERSE SITE-URI PRESTIGIOASE SI CAND COLO, STUPOARE , NIMIC !

CUM A VENIT ZIUA DE LUNI, GATA , INCEP PROTESTELE .,INCEP EDITORIALELE IDIOATE , INCEPE FORFOTA PE SITE-URILE DE STIRI .

CARE MAI DE CARE SE LANSEAZA IN SPECULATII SI TOT SE AGATA DE CELE 2 STIRI CU COMUNISTII SI CU CEL PRESEDINTE .

ASTA DE LUNI PANA VINERI ,CA SAMBATA ,GATA , NU MAI SUNT PLATITI SI TRE SA SE ODIHNEASCA .

DAR SI CAND INTREPRIND CEVA , MAI BINE AR LASA PIXURILE ALEA  DEOARECE CONSUMA PASTA DE LA ELE DEGEABA.

SI ASTA NU CA AR FI O AVERE , DAR SE SUPARA CITITORII AIA DE BALIVERNELE VRUTE SI NEVRUTE PE CARE LE SCRIETI SI CARE NU AJUTA ABSOLUT NIMANUI, POATE VOUA SA VA LUATI SALARIUL AMARAT SI ALA {NU DE ALTA DAR RUSII NU PLATESC PREA BINE }.

IN CONCLUZIE ,VREAU SA SPUN DOAR CATEVA CUVINTE REFERITOARE LA TEMBELI SI ANGAJATI .

1 , UN ANGAJAT AL UNUI MIJLOC MASS-MEDIA TREBUIE SA DEZBATA STIRI DIN RAZA LUI DE ACTIUNE VARIATE SI LA OBIECT .

CAND ACESTEA INTARZIE SA APARA DIN DIFERITE MOTIVE , SA NU MAI ORGANIZEZE  EMISIUNEA .

2 UN ANGAJAT MASS-MEDIA NU ESTE PLATIT PE EDITORIALE SI TEXTE DE LUNI PANA VINERI SI OBLIGATORIU SA REIA ACEEASI STIRE CATE 2 SAPTAMANI ,PANA CE VINE IN PRIM-PLAN ALTA .

3  UN ANGAJAT MASS-MEDIA TREBUIE SA AIBA IN VEDERE NEPICAREA IN DEPLORABIL RELUAND LA NESFARSIT IDEILE ANTIROMANESTI PE PAMANTUL ROMANESC ,FIE AL BASARABIEI ,FIE AL ALTOR BUCATI  .

4 UN ANGAJAT MASS-MEDIA NU ARE VOIE SA FACA DIN ORICE PORCARIE DEMNA DE ARUNCAT LA GUNOIUL SOCIETATII O STIRE DE SENZATIE CARE SA FACA CITITORUL SA PIARDA TIMPUL CEL PRETIOS .

5 UN ANGAJAT MASS-MEDIA NU ARE VOIE SA DENATUREZE INTELESUL STIREI IN TITLU, DUPA CARE IN CONTEXT DE FAPT SA FIE VORBA DE CU TOTUL ALTA INFORMATIE  .

ACESTEA FIIND SPUSE ,

BAI OAMENI BUNI, DACA NU AVETI CE SCRIE , NU MAI SCRIETI CA VA SURMENATI CREIERII AIA TEMBELI DE ANTIROMANI DEGEABA , ABURIND POPULATIA SI ASA DEBUSOLATA {ASTA FIIND VALABILA IN TOATE TARILE CIVILIZATE ,DE LA S.U.A. PANA IN TURCIA SI AFRICA DE SUD }

PENTRU FALIMENTARI SI FRATI CU NECURATUL ,CEI DIN P.C.R.M. SAU PATRIOTII MOLDOVEI SAU GRUPUL DODON CU PARTIDUL SOCIALIST DIN MOLDOVA :

OARE CETATENII CHIAR CREDETI CA MAI “PUN BOTUL” ROMANESTE LA SCANDARILE VOASTRE CADAVRESTI DESPRE IMPERIUL RAULUI DE LA RASARIT SI EMINENTA UNIRE IN UNIUNEA EUROASIATICA ?

POATE DOAR CATIVA TEMBELI MOLDOVENISTI  BATRANI SI POPULATIA RUSA DIN REPUBLICA ,CA ALTII SI-AU DAT SEAMA CINE SUNTETI SI PE CINE PASTORITI .

AR FI CAZUL SA TERMINATI CU MASCARADELE VOASTRE IEFTINE DE PROTEST ANTI-ROMANESC INTR-UN STAT ROMANESC .,BATANDU-VA JOC DE INAINTASII VOSTRI CARE AU MURIT PENTRU IDEEA NATIONALA REINTREGITOARE ROMANEASCA CACI ASTFEL  VA BATETI IMPLICIT JOC DE URMASII VOSTRI CARE VOR IMBRATISA RUSIFICARE TOTALA IAR MOLDOVENISMUL VOSTRU PRIMITIV NU FACE DECAT SA DEZNATIONALIZEZE ORICE FORMA DE “MOLDOVEAN “IN BASARABIA , INLOCUINDU-L DUPA CUM VEDEM TOTI, CU RUSI PANA IN MADUVA OASELOR .

DACA SUNTETI ASA DESTEPTI, FACETI CUALITIE CU IDEEA MORALA SI CURAT ROMANEASCA SI VOTATI CEL PUTIN PRESEDINTELE ALA IN PARLAMENT !

DACA VRETI INSA SA VA BATETI JOC SI SA CALCATI IN PICIOARE ASPIRATIILE SI VOINTA INAINTASILOR VOSTRI DE LA BUNICI ,STRABUNICI ,STRA-STRABUNICI,,ETC, SI VRETI CA LIMBA DENUMITA DE VOI “MOLDVENEASCA} SA NU SE MAI AUDA DE LA NICI UN CETATEAN AL  BASARABIEI, PROTESTATI PANA  NU MAI PUTETI .

IAR PROTESTELE NU SE FAC IN LIMBA RUSA ,CA PARCA ERATI MOLDOVENISTI .

FACETI IN LIMBA VOASTRA “MOLDOVENEASCA ” DACA VRETI SA MAI FITI CREZUTI DE CATIVA TEMBELI CU CREIERII SPALATI IN AFARA DE POPULATIA RUSOFONA CARE S-A STABILIT PE PAMANATURILE ROMANESTI IN ANI 50 .

SA VA FIE RUSINE TRADATORI MANCURTI, CARE PROSTITI ROMANII LOCUITORI AI BASARABIEI CU VENINUL RUSESC ,ANITIROMANESC !

OARE CAT SA MAI DEZBATETI VOI CA TEMBELII, EDITORIALISTI DE CARTON, SUBIECTUL ALEGERII PRESEDINTELUI, CAND DIN START ESTE COMPROMIS ?

STATI IN BANCA VOASTRA SI SA FACETI EMISIUNI CAND AVETI CEVA DE SPUS .

DACA NU A VETI NIMIC DE SPUS , DUCETI-VA SA VA PLIMBATI PE AFARA , CA A VENIT PRIMAVARA SI IN CURAND TREBUIE TAIATA VIA .

AJUNGE CU PORCARIA JURNALISTICA , NE-AM SATURAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

APROPO, PENTRU CITITORII BLOGULUI, POT SA TRECA SI 20 DE ZILE , DACA NU AM CEVA DE SPUS ,NU-MI PIERD TIMPUL DEGEABA PE BLOG SA SCRIU BALIVERNE CA MAI SUS MENTIONATII .

DACA AM CEVA DE SPUS ,SPUN, DACA NU, IMI VAD DE ALTE TREBURI MULT MAI IMPORTANTE DECAT SA ABURESC CONSUMATORII PATRIOTI NATIONALISTI.

DIVIZIE EXCEPTIONALA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s