Ucraina , groparul sau salvatorul Republicii


IN ULTIMUL TIMP UCRAINA ,DESI CU O POLITICA PRO-RUSEASCA LA CONDUCERE ,ESTE PRESATA LA MAXIM DE FEDERATIA RUSA  SA SEMNEZE ACTUL DE UNIRE CU VIITOAREA UNIUNE EUROASIATICA .

PANA SI PRESEDINTELE PROR-US DIN UCRAINA EZITA .

CEVA IL OPRESTE SI NOI NU PUTEM STI CE SI DIN CE CAUZA POLITICUL UCRAINEAN EZITA IN A ACORDA UN VOT IN INTEGRAREA IN UNIUNEA EUROASIATICA .

SE PARE CA CEI 21 DE ANI DE LA CADEREA U.R.S.S. SI-AU SPUS CUVANTUL NU NUMAI IN REPUBLICA MOLDOVA CI SI IN UCRAINA .

LA INTARZIEREA RASPUNSULUI UCRAINEI, RUSIA O SANTAJEAZA LA TOATE NIVELURILE IN FRUNTE CU COMBUSTIBILUL COMUN ,GAZUL .

DUPA LUNI DE ZILE DE DISCUTII SI DE DIVERGENTE , STAFUL RESPONSABIL CU ASIGURAREA ACHIZITIONARII GAZELOR IN ACEASTA TARA ,INCHEIE PENTRU UN TIMP DISCUTIILE PE ACEASTA TEMA CU FEDERATIA RUSA SI SE INTELEGE CU GERMANII SA ADUCA DIN GERMANIA GAZE CU UN PRET MAI MIC DECAT DACA AR CUMPARA DIRECT DE LA VECINA RUSIE .

TREBUIE SA REMARCAM ASTFEL PRESIUNILE LA CARE ESTE SUPUSA ACEASTA TARA SA INTRE O DATA IN UNIUNEA EUROASIATICA .

INSA ASA CUM POPULATIA REPUBLICII MOLDOVA ESTE IMPARTITA INTRE PRORUSI SI PROEUROPENI, ASA SI IN UCRAINA ,LUCRURILE NU STAU IN NICI UN CAZ MAI BINE .

GENERATIA CARE S-A FORMAT IN 21 DE ANI DE INDEPENDENTA A UCRAINEI SUFERA ACELASI SINDROM CA AL REPUBLICII MOLDOVA ,NUMIT SINDROMUL STATALITATII .

INSA LA ALTCEVA DORESC SA AJUNG ,IN RAPORT CU SITUATIA DIN SPATIUL EUROPEAN VECHI RUSESC .

ATAT TIMP CAT UCRAINA NU VA AJUNGE LA UN ACORD CEL PUTIN DE PRINCIPIU CU RUSIA PRIVITOR LA VIITORUL IN U.R.S.S.2 ,IN REPUBLICA MOLDOVA FORTELE PRO-RUSESTI SI PRO-EUROPENE VOR PENDULA BALANTA  CAND INTR-O PARTE CAND IN ALTA .

IN ACEASTA PERIOADA , LA CARMA ESTE ALIANTA PRO-EUROPEANA .

ACEASTA ARE ACUM CUVANTUL SI  TREBUIE SA INCLINE BALANTA IN FAVOAREA EI SAU MAI BINE SPUS SA STIE SA INCLINE BALANTA IN FAVOAREA EI ,AJUTATA FIIND DE MAJORITATEA TARILOR UNIUNII EUROPENE SI IN SPECIAL DE ROMANIA .

CACI DACA ACEST LUCRU NU SE VA INTAMPLA   FORTELE PRO-RUSESTI DACA VOR VENI LA PUTERE VOR RASTURNA TOATA CIORBA PREGATITA DE FORTELE PRO-EUROPENE SI VA PREGATI PENTRU POPULATIE O PORTIE DE VENIN RUSESC IN CANTITATE DESTULA .

ATENTIE LA P.L.D.M.-UL LUI FILAT CARE SE CEARTA CU CEILALTI SEFI AI ALIANTEI LA CUM SI CATE CONDIMENTE SA PUNA IN  CIORBA .

PARERE DIVIZIE EXCEPTIONALA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s