DE 8 LUNI VA CER SA SCOATETI IN AFARA LEGII PARTIDUL PATRIOTII MOLDOVEI


ERA  DE ALTFEL ABSOLUT DE ASTEPTAT CA CEEA CE AM CERUT EU SI ALTII CA MINE ,POATE CU FUNCTII MAI INALTE IN SOCIETATE NU S-A EFECTUAT DEOARECE NU SUNT LA PUTERE , ACOLO UNDE SE TRAG FRANGHIILE .

MA REFER AICI  LA MARSUL ACTIUNII 2012 LA BALTI UNDE SIMPATIZANTII PARTIDULUI PATRIOTII MOLDOVEI , AU MERS LA CONFRUNTARI VIOLENTE CU OAMENII CARE CER UNIREA REPUBLICII MOLDOVA CU ROMANIA .

TIN SA PRECIZEZ INCA O DATA DACA NU CUMVA UNII DINTRE VOI AU UITAT CA ACEST PARTID INREGISTRAT CU ACTE IN REGULA IN REPUBLICA MOLDOVA ESTE SUBVENTIONAT DE  OAMENI DIN SERVICIUL F.S.B. CARE REPREZINTA INTERESELE RUSIEI IN BASARABIA .

DIN ACEST PUNCT DE VEDERE NU ESTE NIMIC NOU IN FAPTUL CA IN SLUJBA RUSIEI AU INTRAT TOT FELUL DE GOLANI SI GAINARI INCULTI ,RESPECTIV ANIMALE CU IDEI IMPERIALISTE IN REPUBLICA MOLDOVA  ,ASA CUM AU INTRAT LA 1940 ACEIASI NENOROCITI IN ROMANIA ,OCUPATA DE U.R.S.S.

TREBUIE DECI SA FIM FAMILIARIZATI CA UNDE ESTE HULIGANISM, AVEM INTERESE RUSESTI PENTRU VREUN TERITORIU SMULS DIN MAINILE ALTOR NATIUNI .

ACEST LUCRU ERA PANA LA URMA DE ASTEPTAT SI DORESC SA SPUN DOAR ATAT .

DACA DORITI SA FACEM UNIREA , NU O FACETI IN STRADA , CI REPREZENTATI DE PARLAMENT .

CU PRIVIRE LA GOLANII DIN PARTIDUL PATRIOTII MOLDOVEI-, IN URMA ACESTOR VIOLENTE PE CARE TOT ACESTIA LE-AU PROVOCAT , CER CA PARTIDUL SA FIE AMENDAT CU CATEVA MILIARDE DE LEI DUPA CARE ,IN CAZUL IN CARE VIOLENTELE CONTINUA SA FIE RADIAT DIN REGISTRUL PARTIDELOR OFICIALE ALE REPUBLICII MOLDOVA .

IN REST , TIN SA VA MAI ZIC O  DATA , UNIREA NU SE FACE IN STRADA FRATILOR .

UNIREA SE FACE IN PARLAMENT !

STATI NAIBII ACASA , DUCETI-VA LA SIMPOZIOANE , ORGANIZATI FESTIVALURI CU TENTA UNIONISTA , INVITATI MARI ARTISTI SI OAMENI DE CULTURA AI NEAMULUI SI IN ULTIMUL RAND SI CEL MAI IMPORTANT , MERGETI LA VOT SI VOTATI PARTIDE UNIONISTE .

MARSALUIREA FARA ROST PRIN ORAS ESTE O PIERDERE DE VREME CARE MAI DEVREME SAU MAI TARZIU SE VA LASA CU VIOLENTE ,INTRUCAT SOCIETATEA REPUBLICII MOLDOVA CA VRETI SAU NU TREBUIE SA O RECUNOASTETI .ESTE DIVIZATA IN 2  .

PRIN EDITAREA DE ZIARE , LANSAREA UNUI POST TV SI IESIREA  LA VOT IN NUMAR MARE PENTRU A VOTA PARTIDELE UNIONISTE PUTEM FACE LUMEA SA SE REINTOARCA LA GANDIREA CEA DREAPTA .

         VOTATI LA URMATOARELE ALEGERI IN NUMAR MARE PARTIDUL LIBERAL SAU PARTIDUL NATIONAL LIBERAL DIN REPUBLICA MOLDOVA .

DOAR CU UN POLITIC FAVORABIL UNIRII, PUTEM SA SPERAM SI MAI DEPARTE SI POATE CHIAR SA NE SI BUCURAM MAI TARZIU DE UNIREA CELOR 2 STATE ROMANESTI .

DACA MERGEM SA STRIGAM IN STRADA UNIREA , NE VOR AUZI GOLANII .

ATAT!

FITI DESTEPTI IN INITIATIVA DE A UNI STATELE !

DOAR CU UN GUVERN CARE SA DOREASCA UNIREA  VOM FACE TREABA PRECUM S-A INTREPRINS IN 1918 .

CAT TIMP ACESTA NU VA FI SI VETI MARSALUI DE NEBUNI PE LA COLTURI DE STRAZI IN VREME CE VOTATI  CU NONSALANTA LA ALEGERI  P.D. SI P.C.R.M. SAU CHIAR P.L.D.M., VETI STRIGA CA VRETI UNIREA PANA CAND VETI IMBATRANI ,CA TOT N-ARE  SA SE FACA NIMIC .

                                                                                                                DIVIZIE EXCEPTIONALA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s