Politica romaneasca ,…o mare cocina de porci !


  DRAGI CITITORI, POATE CA VETI FI CEL PUTIN MIRATI CA A TRECUT ATATA TIMP IAR EU NU MI-AM SPUS PAREREA DE “TEATRUL LA MICROFON ” PE CARE -L FACE CLASA POLITICA ROMANEASCA .

IATA CA NU AM VRUT SA ADUC ACEST CONFLICT IN ATENTIA VOASTRA PENTRU CA IL CONSIDER ABSOLUT DERIZORIU  SI DEMN DE CASCADORII PROSTIEI  .

IN CELE 3 LUNI IN CARE CABINETUL PONTA SI IMPLICIT U.S.L.-UL A VENIT LA GUVERNARE ,DUPA CE AU PROMIS LA OAMENI MAREA CU SAREA S-A DOVEDIT DE FAPT CA PROMISIUNILE U.S.L -ULUI AU FACUT UN MARE BUM LA 4 ZILE DE LA PRELUAREA PUTERII .

MAI EXACT DUPA PRIMA RUNDA IN CARE F.M.I. SI BANCA MONDIALA AU VENIT LA BUCURESTI PENTRU A PREZENTA SITUATIA PENTRU ROMANIA SI CE ARE DE FACUT ACEASTA PENTRU A  FI LASATA SA-SI MAI TRAIASCA ULTIMILE ZILE CA STAT INDEPENDENT ,DUPA CUM  GANDESC F .M.I.- UL SI BANCA MONDIALA .

IN DATA CE U.S.L A LUAT LA CUNOSTINTA DE SITUATIE DINTR-O DATA LOCURILE DE MUNCA PROMISE S-AU DUS PE APA SAMBETEI IAR BANII PE CARE SE BATEAU CU PUMNUL IN PIEPT CA-I VOR RETURNA IMEDIAT CE VOR VENI LA GUVERNARE S-AU TRANSFORMAT IN APROXIMATIV 9 LUNI DE ASTEPTARE PENTRU CA VORBA AIA  TREBUIE “SA SE FACA DREPTATE ” NUMAI CA NU DIN PRIMA LUNA CI PESTE VRE- UN AN ,EVENTUAL DACA NE SI VOTATI LA ALEGERILE DIN NOIEMBRIE ANUL ACESTA .

DE CE ?

FIINDCA ROMANIA ESTE UN STAT REALMENTE VASAL FORTELOR NOII ORDINI MONDIALE SI POLITICIENII NOSTRI SUNT LEGATI DE MAINI SI DE PICIOARE IN INCERCAREA DE A MAI SALVA CEVA .

DACA NE GANDIM INSA CA TOT ACESTIA S-AU LEGAT SINGURI  SINGUREI PENTRU CATEVA ZECI DE MILIOANE DE EURO, ATUNCI POATE EI ISI MERITA SOARTA ,DAR DE CE PENTRU GRESEALA UNOR PLEBEI SI TRADATORI DE TARA TREBUIE SA SUFERE UN POPOR INTREG?

DISCUTIILE AR PUTEA CONTINUA MULT SI BINE DAR NU POT SA-MI I-AU DIN TIMPUL MEU PRETIOS PENTRU A SCRIE ROMANE INTREGI DESPRE POLITICIENII LU’ PESTE PRAJIT .

DUPA CUM SPUNEA DIACONESCU JURNALIST , U.S.L. +P .D.L. = ACEEASI MIZERIE ,DAR NICI EL NU TREBUIE SA UITE CA MARE PARTE DIN PPDD EGAL TOT O MIZERIE ,FIINDCA  ACESTA SI-A INCALCAT POLITICA DE PARTID SI A PRIMIT IN RANDURILE SALE ” MIZERII ” DE LA P D.L. , P.N.L. P.S.D. P.R.M. SI ALTE PARTIDE CARE IN FINAL VOR ADUCE SI NOUL P .P.D.D. SA FIE ACEEASI MIZERIE FIINDCA DACA TE BAGI IN COCINA ,VORBA CEEA ,TE MANANCA PORCII  .

IN CONCLUZIE , TOATA CLASA POLITICA DE LA NOI ESTE O MIZERIE CRASA CARE TREBUIE INLOCUITA ,DAR NU AVEM CU CE ,FIINDCA DACA NE UITAM CE A MAI RAMAS IN SITUATIA IN CARE ELIMINAM ACESTE PARTIDE AJUNGEM LA UNELE  DE GEN U.D.M.R. SAU P.C.M. PARTIDE PENTRU DISTRUGEREA ROMANIEI, SAU LA POLUL OPUS PARTIDE EXTREMIST -NATIONALISTE PRECUM MAI NOUL PARTID NATIONALIST ROMAN .

 ASTFEL  GROAPA IN CARE NE-AU ADUS POLITICIENII ESTE FARA DE SCAPARE ,DOAR DECAT ,POATE SA MAI VIE VRE-O FIINTA DIVINA SA NE SCAPE DIN GHEARELE LUPULUI .

DIN 2009 A VENIT IN EUROPA UN TREND SOCIALIST ,SAU ASA-ZIS SOCIALISTFIINDCA  DACA VEDEM BINE, IN FRANTA SAU SPANIA ,SI DACA VOM VEDEA IN GERMANIA CAT DE CURAND LOCUL PARTIDELOR DEMOCRATICE LE-A FOST LUAT FRUMUSEL DE PARTIDE CHIPURILE SOCIALISTE .

INSA IN ROMANIA ,NU! ,ASA CUM CADEREA COMUNISMULUI A TREBUIT SA SE LASE CU EXECUTAREA  ULTIMULUI MARE PATRIOT AL ROMANIEI LA CONDUCERE , CEAUSESCU, ASA ACUM PD.L.- UL NU VREA IN NICI UN CHIP SA DEA DRUMUL GUVERNARII SI SA INTELEAGA CA TIMPUL ACESTUIA  S-A SCURS ,NU SI AL PRESEDINTELUI ,POATE ,….SAU POATE NU ,VOM VEDEA .

IATA DE CE SPUN ASTA .

CAND SENIORUL GORBACIOV , TRADATORUL IMPERIULUI RUSNAC A  PUS BAZELE DESTRAMARII U.R.S.S.ULUI SE STIA CA INAINTE TREBUIE SA FIE DESTRAMATE GUVERNELE COMUNISTE ALE TARILOR CONSIDERATE SATELITE ,CHIAR DACA ROMANIA NU MAI ERA INCA DIN ANII 50 -60  SATELIT AL UNIUNII REPUBLICILOR SOCIALISTE SOVIETICE .

IN ALTE TARI S-A PUTUT SCHIMBAREA COMUNISMULUI SAU ASA-ZISULUI COMUNISM CU ASA-ZISA DEMOCRATIE , LA RRRRROMANIA NU S-A PUTUT  SI ASTFEL A TREBUIT SA OMORAM PATRIOTUL SA PUNEM IN LOC OAMENII DIAVOLULUI, TRADATORII DE NEAM SI TARA IN FRUNTE CU MONSENIOR ILIESCU .

TRADAREA TARISOAREI NOSTRE S-A INCEPUT ATUNCI .

DE ATUNCI TOATE GUVERNELE ASA-ZIS DEMOCRATICE AU FACUT VOIA “STAPANULUI ” CARE VOIE SE VEDE CE A INFAPTUIT SI DACA SUNTETI TOT ORBI SI SURZI SI INCA MAI CREDETI IN POVESTI CU COMUNISMUL CEL RAU SI CU DEMOCRATIA CEA BUNA , SA AVETI GRIJA ,EU AM DEJA , CA CEEA CE VINE ESTE TOT ORCHESTRATIA IMPERIULUI RAULUI INTERNATIONAL  PENTRU TARISOARA NOASTRA .

ASTFEL DE LA GUVERNARILE P D S R , P .N.T.C.D., P.N.L., C.D.R. CU CONSTANTINESCU , P.D.L. .SI MAI NOU U.S.L. , POLITICIENII NOSTRI IUBITI AU PRIMIT ORDINE DE LA ADORATORUL LOR INTUNECAT SI SI-AU VANDUT SINGURI TARA UNOR FIINTE PLINE DE URA , RAUTATE SI ANIMALITATE EXTRATERESTRA CARE INTRUCHIPEAZA TOT RAUL CE SE GASESTE IN LUMEA ASTA SI INCA SI MAI SI .

IATA DE CE ACUM CA NICIODATA , AVEM NEVOIE DE DUMNEZEU SI DE STIINTA .

ACUM CA NICIODATA AVEM NEVOIE DE INFORMATIE PENTRU CA SA STIM CUM SA NE APARAM CUM PUTEM DE ACEASTA INVAZIE “EXTRATERESTRA ” PE CARE O PREGATESC APARATORII NECURATULUI, REPREZENTATI PRIN POLITICIENII TOTI , AI DEMOCRATIEI DE DUPA 1989 .

REINTORCANDU-MA LA ZILELE NOASTRE MAI DORESC SA SPUN CA IATA CUM DE LA 1989 POLITICENII NOSTRI PENTRU NISTE BANI ,FABRICATI DE CELEBRA FABRICA DE FACUT DOLAREI A AMERICII ,PATRONATA  TOT DE OMUL NEGRU AU FOST ATRASI SA-SI TRADEZE TARA SI AU FACUT-O CU VINA FARA SA CLIPEASCA , STIIND CU BUNA CREDINTA  CA ASTFEL NENOROCESC 22 DE MILIOANE DE OAMENI .

DAR VORBA CEEA , “NOI SA AVEM BANII IAR POPORUL ,SA MOARA PANA LA ULTIMUL ,DA-I IN P–DA MAMII LOR “

IATA DUPA ACEST RATIONAMENT  DOMNII GUVERNANTI, DISTINSII SENATORI, DEPUTATI SI PRESEDINTII CE S-AU SCHIMBAT INTRE EI DUPA INTELEGERI S-AU FACUT PARTASI PRINTRE ALTELE LA  FALIMENTAREA SECTORULUI AGRICOL IN ROMANIA , LA DISTRUGEREA INDUSTRIEI TOTAL IN TARISOARA NOASTRA , IN MARIREA ARTIFICIALA  A  INFLATIEI PRIN B.N.R.  ,PRIN INCHDEREA DE SPITALE  ,INTR-UN CUVANT PRIN ADUCEREA POPULATIEI ROMANIEI LA SAPA DE LEMN .

IAR ASTA ESTE DOAR INCEPUTUL .

DOAR DACA ARUNCAM O PRIVIRE IN SPANIA SI FRANTA UNDE AU VENIT PSEUDO-SOCIALISTII VEDEM CUM ACESTIA PREIAU DOAR PUTEREA SI CONTINUA DISTRUGEREA OAMENILOR URMAND ACELASI PROGRAM AL GUVERNELOR DEMOCRATE EXISTENTE PANA LA ACEA ORA .

CA O PARALELA LA CEEA CE S-A INTAMPLAT LA NOI ,VOI DA DOAR TREI  MOTIVE PENTRU CARE U.S.L.  CONTINUA PROGRAMUL DE  EXTERMINARE A POPULATIEI PAMANTULUI NOSTRU .

POATE NU STITI SAU POATE ATI AFLAT CA PRINTR-O HOTARARE DE GUVERN ,DE LA 15 SEPTEMBRIE 2012 , ELEVII NU VOR MAI FI VACCINATI PENTRU NICI O BOALA A COPILARIEI CI VOR TREBUI SA MEARGA  CU PARINTII DE MANA DACA VOR, LA MEDICUL DE FAMILIE SA-I VACCINEZE ,BINEINTELES CU TAXA .

INITIATIVA U.S.L. VA AVEA REPERCURSIUNI APROAPE FARA PRECEDENT IN ISTORIA ROMANIEI FIINDCA ACEASTA VA DUCE LA REZULTATUL REAPARITIEI BOLILOR COPILARIEI PRECUM VARICELA SAU A CORULUI  IN RANDUL ELEVILOR IN SCOLI, GRADINITE SI CHIAR FACULTATI ,ASTFEL  INFECTAND SI OMORAND SUTE  SI MII DE PERSOANE  IN VREMURILE CE VOR URMA .

A 2 INITIATIVA TOT FOARTE POPULARA PE CARE U.S.L. O IA SE REFERA LA AJUTORUL [LIPSA ] PE CARE ACESTIA IL DAU OAMENILOR CARE VOR SA-SI DESCHIDA O AFACERE  DANDU-LE IN CAP CU PROIECTUL NOU DE FISC SI CEL MAI IMPORTANT , DUBLAREA TAXELOR AFERENTE DESCHIDERII UNEI FIRME IN ROMANIA ,STIINDU-SE FAPTUL CA IN ULTIMII ANI AU FOST DATI AFARA DIN CAMPUL MUNCII PESTE 3 MILIOANE DE BUGETARI IAR MULTI DINTRE EI NU-SI VOR MAI GASI DE LUCRU .

IN FINE SI CEA DE-A 3 A INITIATIVA LUATA LA NIVEL LEGISLATIV , PUNEREA CAT MAI GRABNICA IN ACTIUNE A PROIECTELOR “GAZE DE SIST” ,IN VARIANTA “IMBUNATATITA “

PRIN GAZELE DE SIST ,NU NUMAI CA VOLUMUL ACESTORA NU POATE FI MARE DAR IN RAPORT CU DAUNELE PE CARE LE FACE ASUPRA SOLULUI, APEI SI IMPLICIT AL OAMENILOR SI ANIMALELOR , NE DUC CU GANDUL LA ACELASI LUCRU .

NIMICIREA OAMENILOR PRIN DEZASTRE ECOLOGICE -DECI EXTERMINAREA POPULATIEI ROMANIEI .

SA VAD EU VRE-UN POLITICIAN CARE POATE SA MAI BEA APA DIN PANZELE FREATICE ALE ROMANIEI IN CATIVA ANI FARA SA SE IMBOLNAVEASCA  SAU SA STEA IN MIROSUL DEGAJAT DE POLUANTII PE CARE COMPANIILE MULTINATIONALE IL FOLOSESC LA EXTRAGEREA GAZELOR SAU POATE SA-L VAD EU PE VREUN POLITICIAN STAND IN VRE-O CASA CU BULINA ROSIE CAND EXTRAGEREA DE GAZE DE SIST PROVOACA CUTREMURE DE 4 -5 GRADE INTENSITATE PE SCARA  RICHTER .

VREUN PROST ARE SA SPUNA ,” EU NU SUNT AFECTAT” .

BA DA BOULE , ESTI SI TU AFECTAT FIINDCA EXTRAGEREA GAZELOR DE SIST IMPLICA FOLOSIREA UNUI LICHID ECHVALENT CU CIANURA , LICHID CARE VA AJUNGE IN PANZA DE APA FREATICA ,VA OTRAVI FANTANILE OAMENILOR PE RAZE DE MII DE KILOMETRI IN SUBTERAN ,SE VA ACUMULA IN IZVOARE CARE LA RANDUL LOR SE VOR VARSA IN PARAURI CARE LA RANDUL LOR SE VOR VARSA IN RAURI SI ASA MAI DEPARTE PANA VINE LA TINE IN DAMBOVITA , IN MOLDOVA IN OLT SI  DUNARE SI TU CA BOUL VEI BEA TOT APA DE AIA CA ,DE … BUNICUL TOT APA DIN DUNARE BEIA SI NU MAI AVEA NICI PE NAIBA ACU VREO  50 DE ANI SI APAI APA DIN DUNARE E TRATATA .

APA POATE SA FIE TRATATA CU CATE SUBSTANTE VREI, POLUAREA NU O VA MAI PUTEA SCOATE NICI PAPA PIUS IAR TU, VEI MURI LENT SI IN CHINURI .

DE CE ?

SI IAR MA INTORC CU GANDUL LA POLITICIENII NOSTRI DE CARTON CARE ,PENTRU CATIVA BANI SI-AU TRADAT INTREG POPORUL SI L-AU DAT PE MANA “fiarei “DIN BIBLIE .

IAR  TU CA OM CE SA MAI FACI  ,CAND VEZI CA MANCAREA ESTE DIN CE IN CE MAI OTRAVITA , CAND APA ESTE DIN CE IN CE MAI POLUATA ,CAND ESTI DAT AFARA DIN SERVICI CA NU MAI E NEVOIE DE TINE ?

VEI STA SA MORI?

NU !

VEI GASI O CALE PE CARE FIECARE O GASESTE LA MOMENTUL SAU ,DACA SI NUMAI DACA NOI ,NU VOM FI PARTASI SI NU VOM AJUTA IN NICI UN CHIP PLANUL FIAREI DIN BIBLIA LUI HRISTOS .

SI PENTRU A NU FI PARTASI, AVEM NEVOIE DE INFORMATIE ,SI ASTA  PENTRU CA NU ARE ROST SA MA MAI LEG DE AMERICA CARE SPUNE CA PRINCIPALUL DUSMAN AL  SIGURANTEI  S.U A. ESTE INTERNETUL .

SI DE CE ?

 FIINDCA PE INTERNET INCA SE MAI POT ACCESA CATEVA SCURGERI DE INFORMATII PRIVITOR LA PLANUL PENTRU NOUA ORDINE MONDIALA SI REPERCURSIUNILE PE CARE ACESTA LE VA AVEA PENTRU FIECARE CETATEAN AL INTREGULUI GLOB IN PARTE .

FIINDCA , SA MA  IERTE DUMNEZEU DAR EU CA FIINTA NU VREAU SA FIU PARTAS ATUNCI CAND PENTRU A CUMPARA CEVA TREBUIE SA AI IN MANA IMPLANTAT UN MICROCIP DE IDENTIFICARE ,UN MICROCIP CARE TE IMBOLNAVESTE DE UNA DINTRE CELE MAI GRELE BOLI POSIBILE -CANCERUL – IAR LUMEA SA NU AIBA ALTA ALTERNATIVA ,DACA DORESTE SA SUPRAVIETUIASCA INTR-O LUME SUPRAPOLUATA UNDE APA SE DA CU LINGURITA SI UNDE CEL MAI LONGEVIV OM VA TRAI PUTIN PESTE 40 DE ANI .

EI ,DRAGII MEI, SPRE ACEASTA REALITATE  NE CONDUC GUVERNANTII NOSTRI ,CARE S-AU FACUT PARTASI CU NECURATUL CA IN SCHIMBUL BANILOR PENTRU EI SI PENTRU COPII LOR SA ISI TRADEZE  22 DE MILIOANE DE OAMENI, CONATIONALI AI LOR , IMPLEMENTAND CU STRICTETE PROGRAMUL ,CUM SA DISTRUGI LUMEA IN CATIVA ZECI DE PASI .

CE NU STIU ESTE CA IN FINAL ,CAND NU VA MAI FI NEVOIE DE EI, VOR MURI SI ACESTIA CA ULTIMII OAMENI .

ACUM SA REVENIM LA PREZENT , PREZENT CARE ESTE IN OCHII TUTUROR LA 700 DE MII DE TELEVIZIUNI CARE SE CALCA  UNA  PE ALTA SI SE INTREC IN TALK-SHOW-URI DE 3 LEI SEMINTE  ,PENTRU CA TOTI SUNTEM FAMILIARIZATI CU LUPTA ACERBA PENTRU PUTERE ALE POLITICIENILOR DIN DIFERITE CLICI A PUTERII SI VA VOI EXPLICA DE CE ACEASTA LUPTA SE DA CU ATATA NESAT ,AJUNGANDU-SE LA  UN PAS DE CUTITE , PUSTI SI POATE MAI NOU ,CEVA LASERE DE  VOLATILIZARE A OPONENTULUI  POLITIC .

DAR ACEASTA IN ARTICOLUL VIITOR

SA -L URMARITI CA ” NICI NU STITI CE PIERDETI “!

VA LAS AICI O REDIRECTIONARE A UNUI DOCUMENTAR REALIST DESPRE EXPLOATAREA  GAZULUI  DE SIST PE CARE ROMANIA DORESTE SA-L IMPLEMENTEZE PRIN SOCIETATILE INTERNATIONALE .

ARTICOL PUBLICAT SI REDACTAT DE DIVIZIE EXCEPTIONALA

 
CLICK AICI
GAS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s