Politica romaneasca ,…..o mare cocina de porci ! 2


DUPA CUM VA SUGERAM IN EDITORIALUL TRECUT TRADAREA STATULUI CU NUMELE DE ROMANIA A INCEPUT INCA DE CAND DOMNUL ION ILIESCU A INCHEIAT UN TRATAT SECRET IN CARE ACESTUIA  I SE DADEA PUTERI APROAPE DEPLINE SA CONDUCA TARA DACA ………PARTICIPA LA  DISTRUGEREA SOCIALISMULUI .

INSA AZI, IN 2012 , SITUATIA ESTE CU MULT MAI PRECARA COMPARATIV CU   ANUL 1990 .

INDUSTRIA  S-A DISTRUS , AGRICULTURA SE FACE LA LIMITA PENIBILULUI ,FARA SISTEME DE IRIGATIE SI LA MILA DOMNULUI CA POATE POATE O PLOUA , CLIMA S-A SCHIMBAT IN ASA FEL INCAT AM AJUNS SA AVEM 2 ANOTIMPURI MARI SI LATE IAR VARA PRECIPITATIILE SUNT APROAPE INEXISTENTE IN SUDUL SI ESTUL TARII .

AVEM DE-AFACE CU PRODUSE MODIFICATE GENETIC SI POLUARE IN SOLURI SI IN APE , PADURILE ROMANIEI CARE MAI IERI ACOPEREAU 46 LA SUTA DIN TERITORIU  AU PIERIT IN MARE PARTE SUB GREUTATEA JOAGARELOR NENOROCITILOR MANA IN MANA CU ROMSILVA .

CLASA MIJLOCIE A POPULATIEI CARE PANA IN 1989 DUCEA PE UMERI TARA NOASTRA S-A SUBTIAT ATAT DE MULT INCAT IN 8 ANI DE ZILE NU O VOM MAI AVEA .

TOT CE ESTE ROMANESC DE LA FIRME PANA LA INSTITUTE DE CERCETARE PIER SUB ATENTA SUPRAVEGHERE A POLITICIENILOR NOSTRI

, OAMENII NU MAI AU UNDE SA MUNCEASCA SI SUNT NEVOITI SA PLECE PENTRU TOTDEAUNA IN STRAINATATE CHIAR DACA ACOLO  OAMENII O DUC SI EI DIN CE IN CE MAI GREU CU CRIZA ,ETC.ETC.ETC .

IN CONTINUARE VA VOI EXPLICA DE CE CLASA POLITICA SE LUPTA PANA LA CUTITE SA VINA LA PUTERE ,TRECAND PESTE ORICE OBSTACOL, CHIAR IMPINGAND ACTIUNILE SPRE O PSEUDO-LIBERTATE .

AVIZ , ACTIUNEA DE INHIBARE ASUPRA INDIVIZILOR CARE AU VOTAT LA REFERENDUMUL PENTRU DEMITEREA PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU ,PUSA LA CALE MINUTIOS DE P.D.L. SI DE ORGANELE PUBLICE SUBORDONATE ACESTORA .

CRIZA MONDIALA SAVARSITA DE IMPERIUL RAULUI ESTE IN ACTIUNE DE CATIVA ANI IAR GUVERNANTILOR NOSTRI ,CEEA CE LI S-A ARATAT CA TREBUIE SA FACA IN CONTINUARE PENTRU DISTRUGEREA STATULUI  NU LE SURADE ASTFEL INCAT UNII DINTRE EI SUNT DISPUSI SA MEARGA MAI DEPARTE IN VREME CE PENTRU ALTII ,S-A UMPLUT PAHARUL .

MAI DEPARTE NU MAI VOR SA INDEPLINEASCA PLANUL FIAREI DE DISTRUGERE A TUTUROR STATELOR .

TOTI ACESTIA DE LA PUTERE SUNT ASTFEL CONSTIENTI CA SE APROPIE FUNIA DE PAR SI ZILELE LOR LA SEFIE SUNT NUMARATE ,FIE CA ESTE VORBA DE P.N.L. ,P.S.D. P.D.L. SAU MAI NOU PPDD ,FIINDCA DEJA CEEA CE LI SE CERE SA IMPLEMENTEZE FIECARE IN STATUL LUI NU NUMAI CA NUMAI TINE DE DEMOCRATIE CI ATENTEAZA LA SIGURANTA SI BUNA SUPRAVIETUIRE A CETATENILOR TARILOR RESPECTIVE .

POLUAREA PRIN GAZE DE SIST SI ROSIA MONTANA , MENTINEREA UNEI  INFLATII RIDICATE COROBORATE CU DISTRUGEREA LOCURILOR DE MUNCA ,DISTRUGEREA RESURSELOR FORESTIERE SI LIBERALIZAREA SI PRIVATIZAREA  TUTUROR COMPANIILOR DE STAT  SUNT DOAR UN PLAN INTERMEDIAR CARE DISTRUGE ATAT ROMANIA CA STAT NATIONAL UNITAR , PAMANTUL  CA RESURSA CAT SI LOCUITORII ACESTEIA .

IN URMATORUL INTERVAL DE TIMP ,CLASA DE MIJLOC VA DISPAREA , VOR EXISTA DOAR 2 CLASE SOCIALE , CEA DE JOS SI CEA DE SUS .

CEA DE JOS VA CUPRINDE 89 LA SUTA DINTRE CETATENI SI VA FI UN VARTEJ  AL MORTII SI SARACIEI LUCII,IAR CEA DE SUS VA FI A NOILOR BOIERI SI FAMILIILOR ACESTORA ,ATAT CAT VOR MAI FI .

RESURSELE SE VOR IMPUTINA ASTFEL INCAT DOAR CEI BOGATI VOR MAI PUTEA SUPRAVIETUI 70- 80 DE ANI IN TIMP CE SARACII VOR MURI  DE BOLI, MOLIME , FOAME .

PENTRU ACEST PLAN ,IMPERIUL RAULUI, AJUTAT DE EXTRATERESTRII AI NECURATULUI AU NEVOIE DE :

POLUARE LA NIVEL GLOBAL ASTFEL INCAT APA SA NU MAI FIE BUNA DE BAUT IAR CINE  O VA BEA VA MURI

HRANA CAT MAI OTRAVITA ASTFEL INCAT DOAR BOGATII CARE-SI PERMIT  SA MANACE CEVA MAI SANATOS SA SUPRAVIETUIASCA ,CEILALTI SA MOARA IN CHINURI .

DISTRUGEREA PADURILOR PLANETEI ,SCHIMBAREA COMPOZITIEI AERULUI ATMOSFERIC SI INCALZIREA CU CEL PUTIN 15 GRADE A PLANETEI ASTFEL INCAT OAMENII SA NU MAI POATA RESPIRA AER CURAT SI SA NU MAI POATA  .REZISTA LA TEMPERATURILE DE PE PAMANT ,

PRIN FOAMETEA ORGANIZATA LA NIVEL MONDIAL SE URMARESTE MOARTEA A CEL PUTIN 1 MILIARD SI JUMATATE DE OAMENI .

FOAMETEA LA NIVEL MONDIAL SE INCEARCA INCA DE PE ACUM SA SE PUNA IN PRACTICA .

IN CELE DIN URMA GUVERNELE CONTINENTALE  VOR INCEPE UN RAZBOI DIN CARE CASTIGATOR VA FI NECURATUL, DIN BIBLIE IAR  SMINTITII CARE IL VOR AJUTA VOR PIERI CU PUTIN INAINTE DE A SE DEFINITIVA   PLANUL LUI DE GUVERN MONDIAL .

GUVERNUL MONDIAL ESTE O ALTERNATIVA LA OAMENII CARE AU MAI SUPRAVIETUIT DUPA CEL DE-AL 3 LEA RAZBOI MONDIAL .

ASTFEL STATUL TERRIAN  AL RAULUI, IN VIZIUNEA ACESTORA VA TREBUI SA AIBA INTRE 500 DE MILIOANE SI 800 DE MILIOANE DE LOCUITORI ,ADMISI FIIND  UNDEVA PANA INTR-UN MILIARD TOCMAI PENTRU A PUTEA FI STAPANITI CAT MAI  BINE SI PENTRU CA ACESTIA SA FIE ROBI .

DUPA CUM VA SPUNEAM SI IN PRIMA PARTE A EDITORIALULUI IN ACELE VREMI RASA UMANA VA VEA O DURATA DE VIATA DE PANA LA 42 DE ANI, LUMINA SOLARA NU VA MAI FI ACEEASI ,APA SE VA DA DOAR CU PORTIA IN CANTITATI MICI IAR MUNCA VA FI ASIDUA .

PLANUL PENTRU ROMANIA 2012 -2020 .

DUPA CUM BINE OBSERV ,ROMANIA VA PIERI CA MULTE ALTE NATIUNI AN JURUL ANULUI 2020

DE ACEEA POLITICIENII NOSTRI INCEARCA CU DISPERARE SA MAI MULGA CAT TIMP MAI POT ,IAR TIMPUL SE SCURGE FOARTE REPEDE DE ACEEA  ACUM, ACESTIA SUNT IN STARE DE ORICE PENTRU A MAI AVEA ACCES ATAT CAT VOR MAI AVEA LA SURSE INAINTE CU PUTIN DE A CEDA SUVERANITATEA NOULUI GUVERN DE SCLAVAGISM EUROPEAN ,GUVERN CE VA DUCE DIRECT IN CATIVA ANI LA AL 3LEA RAZBOI MONDIAL .

ACEST AL 3L EA RAZBOI MONDIAL, DACA PLANUL RAULUI NU VA FI DEJUCAT IN CURAND , VA AVEA LOC UNDEVA INTRE 2028 -CHIAR MAI INAINTE POATE SI 2077 .

VA FI UN RAZBOI PRELUNGIT DIN CONSIDERENTE DE MORTALITATE CARE SE VA VREA A FI  CAT MAI MARE ,UNDE CASTIGATOR VA FI RAUL ,DACA DUMNEZEU DUPA MARE MILA LUI, NU NE VA MAI DA O SANSA SI  VA MAI PRELUNGI STAREA DE LUCRURI ASTFEL INCAT SA INTARZIE ACEST PLAN SI IMPLICIT DISTRUGEREA TERREI .

IN URMATORUL INTERVAL DE TIMP POLITICIENII ROMANI VOR VINDE CE A MAI RAMAS DE VANDUT , VOR LIBERALIZA PRETURILE LA RESURSELE DE ZI CU ZI ALE OAMENILOR ASA INCAT IN CATIVA ANI MULTI DINTRE EI VOR RENUNTA PANA SI LA CURENTUL ELECTRIC , IAR SINGURA SOLUTIE LA CRIZA VA FI DUPA CUM BINE SPUNE BARROSO SI ALTI NENOROCITI ,SLUJITORI AI NECURATULUI, STATELE UNITE ALE EUROPEI .

ACESTE SATE UNITE VOR CAPATA REALMENTE FIINTA IN ANII 2020 DECI, NOI ROMANII VOM MAI PUTEA VOTA PENTRU AI NOSTRI DOAR IN 2012 ,SI 2016.

DUPA VOTUL DAT DE NOI IN 2020 ,DACA ACESTA VA MAI FI , ROMANIA VA RAMANE FARA GUVERN SI PARLAMENT ,DECIZIILE ASUPRA NOASTRA SI IMPLICIT ASUPRA TUTUROR STATELOR UNIUNII EUROPENE SE VOR LUA DE CATRE UN SINGUR GUVERN PUS PE “FAPTE RELE” ,CONDUS DE LA BRUXELLLES .

ASTFEL STATUL UNITAR ROMAN VA DISPAREA ALATURI DE EL NATIUNEA ROMANA INCET INCET SE VA VOLATILIZA .

DE ASTA DRAGI CETATENI SI OAMENI DE BUNA CREDINTA IN 2012 U.S.L. SE CEARTA CU P.D.L. PANA LA A SE OMORI UNUL PE ALTUL DACA SE POATE ,FIINDCA STIU CA TERMENUL LIMITA PENTRU CARE ACESTIA MAI POT FURA ESTE ABSOLUT LIMITAT ,PANA IN JURUL LUI 2020 .

VA MAI TRECE MULTA APA PE DUNARE PANA CE DUMNEZEUL NOSTRU, VA VENI A 2 OARA PRIN DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS PENTRU A SCAPA POPULATIA DE GUVERNUL MONDIAL SI SCLAVAGIST DAR IATA CE SPUNEA DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS DUPA SCRIPTURI :

“DARA VEGHIATI SI TINETI CUVANTUL DOMNULUI, URMATI-L CA VOI VENI CURAND SI NU CARE CUMVA SA VA PRINDPE VREUNUL  NEPREGATIT”.

TOT CE SE VA INTAMPLA , DA ESTE O CREEATIE A RAULUI ,DAR LA FINAL LA A 2 A VENIRE A DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS  SE VA FACE DREPTATE IN LUMEA ASTA SI RAUL VA TREBUI SA PLATEASCA PENTRU FAPTELE SALE TENEBRE .

SI DA ,DUMNEZEU NE VA SALVA FIINDCA NOI AM FOST PREA RAI PENTRU A NE SALVA SINGURI .

NOUA NU NE RAMANE DECAT SA NU INCALCAM PE CAT PUTEM CUVANTUL DOMNULUI DUMNEZEULUI NOSTRU, SA DUCEM O VIATA MORALA ,SA NU LASAM BANUL SA NE CONDUCA VIATA  CI NOI SA CONDUCEM BANUL, SA NU INCITAM LA VIOLENTA CI SA VEGHEM PENTRU PACE , SA FIM BUNI SI SA DUCEM O VIATA MORALA DE LA UN CAP LA ALTUL .

SA NU FACEM EXCESE SI SA RAMANEM OAMENI .

ARTICOL REDACTAT SI PREZENTAT DE DIVIZIE EXCEPTIONALA

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s