DISCURSUL LUI BASESCU ,DE-A DREPTUL REVOLTATOR !


DUPA ATATA TIMP IN CARE TOT  POPORUL DIN ROMANIA II CERE SA PLECE DE LA PUTERE,  DUPA CE IN REFERENDUM A PIERDUT CU O MAJORITATE COVARSITOARE CU 82 LA SUTA ,TRAIAN BASESCU SE AGATA DE DISCURSURI PATRIOTICE SI DE PRIETENII PANA LA CEDARE DE SUVERANITATE CU MAGHIARII .

ASTA FIINDCA EL MAI ESTE SUSTINUT DOAR DE ROMANII DIN AFARA TARII SI DE MAGHIARII CARORA  LA VA FACE CADOU TRANSILVANIA PANA LA URMA  DACA VA MAI CONTINUA MULT .

TRANSILVANIA ROMANEASCA PENTRU CARE S-AU SACRIFICAT SUTE DE MII DE SOLDATI ROMANI IN PRIMUL SI IN AL 2 LEA RAZBOI MONDIAL .

SI PENTRU CE DORESTE SA DEA TRANSILVANIA UNGURILOR ?

PENTRU INTRAREA REPUBLICII MOLDOVA IN UNIUNEA EUROPEANA ?

EL STIE BINE CE PROSTII INDRUGA DAR O FACE PE PROSTUL  CREDE DOAR DOAR O MAI FRAIERI  PE CINEVA .

CAND TOT POPORUL ROMAN DIN ROMANIA II CERE SA PLECE DE LA PUTERE EL SE AGATA DE ZIUA LIMBII ROMANE SARBATORITA DE ROMANI,FACAND  UN DISCURS PATRIOTIC , POATE POATE LUMEA O SA MAI CUMPANEASCA IN A-L MAI BATJOCORI PENTRU POLITICA  DE GENOCID INTREPRINSA DE ACESTA DIN 2009 PANA ACUM .

HUOOOO BASESCU !

SA-TI FIE RUSINE !

UN ADEVARAT PATRIOT AL TARII CARE  PUPA PAMANTUL BASARABIEI NU AR TREBUI SA SPUNA CA NU VREA UNIREA  REPUBLICII MOLDOVA CU ROMANIA DECAT IN U.E. PRECUM II DICTEAZA IMPERIUL RAULUI INTERNATIONAL, UN ADEVARAT PATRIOT AL TARII NU AR CEDA  LA PRESIUNEA CATORVA  SUTE DE MII DE MAGHIARI CARE S-AU TREZIT PE PAMANT ROMANESC ACUM CATEVA SUTE DE ANI ,ADUSI DE IMPERIUL HABSBURGIC SA SECURIZEZE GRANITELE  LA CARPATI, UN ADEVARAT PATRIOT AL TARII NU AR FACE JOCUL UNGURILOR SI NU AR CEDA TRANSILVANIA ,CHIAR SI MORAL .

CACI HIENELE DE ACOLO ABIA ASTEAPTA SA CEARA LA PROXIMUL CONFLICT  A CATA OARA UN TERITORIU ROMANESC CARE CU GREU S-A DESPRINS DE IMPERIUL DE VEST SI CU MULT SANGE ,SI PENTRU CE ?

PENTRU LIBERTATEA NOASTRA , ROMANILOR DIN TRANSILVANIA SI A TUTUROR ROMANILOR .

UN ADEVARAT OM NATIONALIST NU SI-AR  DECIMA LA PROPRIU POPULATIA DIN STATUL PE CARE IL CONDUCE LA COMANDA DIAVOLULUI DIN ORDINEA MONDIALA NU SI -AR TRADA 20 MILIOANE DE CONCETATENI  DE DRAGUL CATORVA MILIOANE DE EURO .

ESTI UN NEISPRAVIT ,LAS  SI TRADATOR DE TARA !

PIEI DIN FATA POPORULUI ROMAN ,TRADATORULE !

MASCARADA DE CARE A DAT DOVADA IN DISCURSUL PE CARE L-A SUSTINUT NU FACE DECAT SA IL AFUNDE SI MAI MULT IN OBSCURITATEA SI SMOALA IN CARE A FOST BAGAT DE IMPERIUL SIONISMULUI .

SA-I PUPE PE AIA SI SA-SI ASUME LUCRURILE FACUTE DE EL SI DE PARTIDUL P D L .PENTRU CATA LUME A ADUS LA PRAGUL SARACIEI .RUSINE JAVRA !

ACEST MASTODONT POLITIC AR TREBUI JUDECAT SI INCHIS PE VIATA PENTRU INALTA TRADARE ASUPRA ROMANIEI ,ALATURI DE CLICA LUI DE DRACUSORI  CARE VOR SA ADUCA HAOSUL SI MOARTEA PE PAMANTUL LUI DUMNEZEU .

SI NU UITA CAND PLECI, SA-I IEI SI PE ANTONESCU  ,PE VICTOR PONTA SI PE CLICA LOR DE CATEI TRADATORI DE TARA .

ATI ADUS TARA ASTA SI OAMENII ASTIA ROMANI LA LIMITA  SARACIEI .

FACETI JOCURILE IMPERIULUI RAULUI!.

CREDETI CA DUPA CE VA VETI INDEPLINI MENIREA DE TRADATORI   VETI SCAPA ?!

HA HA HA HA !

CE CREDULI SI NAIVI SUNTETI !

PARASIND SUBIECTUL INTERN SI REVENIND LA REPUBLICA MOLDOVA ,TIN SA PRECIZEZ  PENTRU CINE ARE OCHI DE VAZUT SI URECHI DE ASCULTAT , CA BASESCU NU ARE NIMIC IN COMUN CU REPUBLICA MOLDOVA , CI FOLOSESTE DISCURSURI PATRIOTICE PENTRU A MASCA ADEVARATUL MOTIV PENTRU CARE DORESTE CU ORICE PRET REPUBLICA MOLDOVA IN U.E.

ESTE SUSTINUT DE IMPERIUL RAULUI SI AMERICA ,BAGATA PANA IN GAT SI DE ACEEA ARE UN TUPEU DE GARA SA SE IA DE-A DREPTUL LA HARTA CU RUSIA  PENTRU BASARABIA .

PENTRU CA IN SPATELE DISCURSURILOR PATRIOTICE MOBILIZATOARE  NU SE ASCUNDE DECAT PLANUL DE COOPTARE A CEEA CE A MAI RAMAS DIN ROMANII DIN BASARABIA ALATURI ,NU IN INTERIORUL ROMANIEI CI ALATURI DE HAOSUL SI GENOCIDUL MONDIAL PE CARE-L PREGATESC ALESII RAULUI PE ACEST PAMANT .

IAR CREDULII DE OAMENI DIN REPUBLICA MOLDOVA CU SETE DE NATIUNEA LOR SI CU INIMA CURATA INGHIT PASTILA .

DAR NU STIU CE SE ASCUNDE DINCOLO DE PERDEAUA DE PATRIOTISM .

EI DACA NU ATI STIUT  ,ACUM STITI DRAGI ROMANI MOLDVENI  DIN BASARABIA ROMANEASCA .

BASESCU NU VREA UNIREA REPUBLICII MOLDOVA CU ROMANIA PENTRU CA ASTFEL ROMANIA AR DEVENI UN STAT MAI PUTERNIC IAR IMPERIUL RAULUI DE GENOCID SOCIAL SI ECONOMIC NU DORESTE VRE-UN STAT PUTERNIC CI DORESTE CA VOI SA FITI IN U.E. PENTRU A FI PARTASI LA DESFASURAREA NECURATULUI SI PENTRU CA ACESTA SA-SI INTINDA TENTACULELE LUI URZICATOARE PRIN UNIUNEA EUROPEANA .

VOI SUNTETI NISTE MIELUSEI CARE NU AVETI SCAPARE SI TREBUIE SA ALEGETI DINTRE 2 RELE .

FIINDCA DACA BASESCU ERA PATRIOT , PUTEATI SA ALEGETI  INTRE 2 RELE SI UNA BUNA .

FIINDCA SINGURA CALE DREAPTA ERA UNIREA REPUBLICII MOLDOVA CU ROMANIA .

NU .U.E. ,NU UNIUNEA EUROASIATICA , NU INDEPENDENTA .

IAR ACEASTA CALE DREAPTA NU O DORESTE NIMENI PENTRU CA IN ROMANIA NU EXISTA LA CONDUCERE UN PARTID NATIONALIST MILITAR CARE SA SPARGA PLANURILE RAULUI IN EUROPA SI IN LUME SI SA FIE PRIMUL CARE SPUNE NECURATULUI NU , SA FIE PRIMUL STAT  CARE DORESTE SA RENASCA DIN CENUSA SI SA DEVINA  O ROMANIE MARE, INTR-UN STAT PUTERNIC UNDE TOTI ROMANII DINTRE NISTRU SI TISA SA SE AFLE IN FRATIE SI  SUB OBLADUIREA LIBERTATII SI CORECTITUDINII INTR-O SINGURA FORMATIUNE ROMANEASCA  BOGATA SI MANDRA .

SA NE FACA SA FIM MANDRI CA SUNTEM ROMANI, O NATIUNE CARE A SUPRAVIETUIT DEJA DE APROAPE 4 MII DE ANI ,SI NU SA FIM TRATATI CA NISTE TIGANI TALHARI SI HOTI ,FARA NICI O URMA DE MANDRIE .

RUSINE SA VA FIE ,VOUA, TUTUROR POLITICIENILOR DIN 1989 CARE  ATI BAGAT  POPULATIA ASTA IN PAMANT SI ACUM NU VA AJUNS CA ROMANIA ESTE PE BUZA PRAPASTIEI, O DORITI SI PE REPUBLICA MOLDOVA IN ACEEASI SITUATIE .

SA VA FIE RUSINE , CACI RASPLATA VOASTRA PENTRU TOATE LUCRURILE RELE PE CARE LE FACETI ASUPRA ROMANILOR VA FI APRIGA !

 DAR CE E PACAT , PANA CAND VETI AJUNGE VOI SA PLATITI PENTRU FAPTELE COMISE  VETI  FI DISTRUS MULTE MILIOANE DE VIETI NEVINOVATE .

DUMNEZEU VA VENI SI VA JUDECA SI PE CEI BUNI , SI PE CEI RAI  ,

FIINDCA DE ACEEA AVEM UN DUMNEZEU , CREEATORUL SI PROTECTORUL NOSTRU .

IAR CEI CE SE DAU CU NECURATUL VOR SFARSI PRIN A FI JUDECATI DE CATRE EL  INSUSI .

DAR IATA CA A VENIT  MOMENTUL SA NE INTOARCEM LA DUMNEZEU , LA PORUNCILE  DOMNULUI, LA BUNATATEA DOMNULUI SI LA LUCRURILE CORECTE SI MORALE .

A SOSIT TIMPUL  SA NE STRADUIM SA FIM CAT DE BUNI PUTEM SI SA REVENIM LA CREDINTA IN DUMNEZEU  .

NOI NU MAI AVEM NICI O PUTERE !

DUPA CUM SPUNEAU UNELE CULTE NEOCRESTINE ,A 2 VENIRE A DOMNULUI NOSTRU IISUS ESTE APROAPE ,DAR CE CRUDA VA FI MANIA DOMNULUI ASUPRA ACELORA CARE SI-AU BATUT JOC DE PAMANT SI CU RAUTATEA LOR AU UCIS PRIN DIFERITE MIJLOACE MILIARDE DE OAMENI NEVINOVATI ,PROVOCAND MOLIME , OTRAVIND  APELE  SOLUL SI AERUL , UNELTIND MARI CONFLAGRATII MONDIALE .

VOM PLATI TOTI PENTRU  FAPTELE SAVARSITE ,DAR VA FI   SI  MAI AMAR DE VOI, CEI CARE COMPLOTATI IMPOTRIVA CREEATIEI LUI DUMNEZEU SI VA DATI DE PARTEA RAULUI………………………………

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s