Viitorul nationalei de fotbal a Romaniei suna rau !…..


    CU ACEST TITLU INCEP A-MI EXPRIMA PAREREA DESPRE SITUATIA DIN FOTBALUL NOSTRU .

DATORITA SETEI DE BANI PE CARE O AU INVESTITORII PRIVATI DIN ROMANIA IN DIVIZA A , NIVELUL  CAMPIONATULUI NOSTRU ESTE UNUL SCAZUT .

1    PATRONII ISI BAT PUR SI SIMPLU JOC DE JUCATORII SI ANTRENORII PE CARE II AU ANGAJATI LA CLUBURI

2 IN RANDUL JUCATORILOR A SCAZUT NIVELUL DE EDUCATIE SI INTELIGENTA ,LOCUL FIIND LUAT DE GOLANEALA , DISTRACTII NOCTURNE CARE IAU DIN  RANDAMENTUL JUCATORILOR SI FITE DE CARE ESTE  LA MODA SA DISPUNA ORICE JUCATOR MAI BINE COTAT IN LIGA 1 SI PESTE HOTARE .

AVIZ ACTUAL, SANMARTEAN, FRATII COSTEA, TATARUSANU, DIN STRAINATATE , SAPUNARU, CHIVU, MARICA ,ETC .

3  MENTALITATEA JUCATORILOR NOSTRI DE INFERIORITATE FATA DE ECHIPELE DIN VESTUL EUROPEI., ORICARE AR FI ACESTEA .

4 MASS-MEDIA CARE NU LASA LUMEA  FOTBALULUI IN PACE , PATRUNZAND IN VIATA PRIVATA A ACESTORA  SI CONTROLAND JUCATORII PANA SI CU CINE SE CULCA IN VACANTE .

PE FONDUL ACESTOR DEFICIENTE SI PROBLEME PE CARE LE ARE SOCIETATEA  FOTBALULUI NOSTRU , SITUATIA SE INRAUTATESTE .

DAR UITE CA DACA PANA ACUM PUTEAM SPUNE CA NE-AM OBISNUIT CU LIPSA DE PERFORMANTA ALE CLUBURILOR INTERNE  ,NATIONALA SUPRAVIETUIA PENTRU FAPTUL CA AVEAM JUCATORI LA CLUBURI MARI DIN AFARA CARE  ISI FACEAU SARGUINCIOS MESERIA  SI EVOLUAU  MECI DE MECI   .

DE LA  GENERATIA DE AUR UNDE AVEAM LA NATIONALA JUCATORI CARE EVOLUAU  CONSTANT IN PRIMUL 11  LA REAL MADRID ,BARCELONA, BAYERN MUNCHEN , CHELSEA  AM DECAZUT INTR-ATAT DE MULT INCAT  AM  AJUNS LA JUCATORI DE O CALITATE DISCUTABILA CARE SUNT TINUTI REZERVE LA ECHIPE CEL MULT MEDII PRECUM SHALKE O4 SAU GRANADA .

ASTA LUANDU-MA DOAR DUPA CEI MAI BINE COTATI JUCATORI DIN NATIONALA ROMANIEI  2012 .

DAT FIIND FAPTUL CA CEILALTI SUFERA DE COMPLEXUL DE INFERIORITATE FIINDCA FAC PARTE DIN DIVIZIA A , ANUME CE MAI PUTEM SPERA DE LA O NATIONALA CA ACEASTA?

EU PUN PUNCTUL PE “I” SI SPUN ,NIMIC !

IERI ,7 SEPTEMBRIE 2012 ,AM INCEPUT O NOUA MANSA PENTRU CALIFICARILE LA CAMPIONATUL MONDIAL 2014 .

CAND AM VAZUT CU CINE INCEPE ROMANIA CALIFICARILE ,M-AM SPERIAT DE-ADREPTUL,

AM ZIS CA NU-I ADEVARAT .

CHIAR NU MAI EXISTA JUCATORI LA CLUBURI MARI CARE SA  JOACE IN PRIMUL 11 ,CHIAR NU MAI EXISTA JUCATORI DE VALOARE DECAT LAZAR , GROZAV , PINTILI ,MATEL ,ETC.

CUM SA FIE VEDETA ECHIPEI NATIONALE A UNEI TARI ASA MARI PRECUM ROMANIA UN JUCATOR CARE” STERGE PRAFUL BANCII DE REZERVE” AL LUI SHALKE 04  IN FIECARE ETAPA ?

CUM SA NU MAI EXISTE JUCATORI CU EXPERIENTA SI TREBUIESC BAGATI NISTE NULITATI DE CARE NIMENI NU A  AUZIT ?

CARE ESTE ECHIPA NATIONALA A ROMANIEI AZI?

 CEA FORMATA DIN REZERVE CU NASUL PE SUS  SI DIN PITICANII IN DOMENIUL FOTBALULUI CARE NU JOACA LA ECHIPA LOR NICI MACAR IN LIGA 1 ?

ATUNCI VIN SI VA PUN INTREBAREA ,CE E CU ISTERIA ASTA CU ” SA NE CALIFICAM “?

CU CINE DOMNILOR COMENTATORI SI CRITICI DE FOTBAL ?

CU REZERVE SI JUCATORI DE NU A AUZIT NICI NAIBA DE EI?

HAI SA FIM SERIOSI!

SI ASTA VA FI DOVEDIT IN PRINCIPALURILE MECIURI PE CARE NATIONALA DE FOTBAL A ROMANIEI LE VA AVEA PESTE O LUNA CU TURCIA SI OLANDA .

CUM ESTE POSIBIL SA-L BAGI PE MARICA ,PE TORJE SI PE LOBONT IN PRIMUL 11 CAND ACESTIA NU MAI JOACA LA ECHIPELE LOR DE LUNI DE ZILE ?

CUM POTI VENI CU JUCATORI CA LAZAR ,PINTILI SAU GROZAV CA TITULARI LA ECHIPA NATIONALA A ROMANIEI?

SI AICI NU ESTE VINA ANTRENORULUI !NU !

ESTE VINA SITUATIEI IN CARE A AJUNS FOTBALUL ROMANESC ,COROBORAT CU FAPTUL CA DE CATIVA ANI INCOACE NICI UN JUCATOR CARE A PLECAT IN STRAINATATE DIN ROMANIA NU A REUSIT DIN VARII MOTIVE SA MAI COMFIRME .

SA TE PREZINTI TU CA TARA CU ACESTE SCURSURI DE JUCATORI SI SA MAI SI AI PRETENTII LA CALIFICARE ?

DE-A DRPETUL PENIBIL .

SI SITUATIA PE VIITOR VA FI DIN CE IN CE MAI GRAVA DACA PATRONII CLUBURILOR DE LA NOI NU ISI VOR BAGA MINTILE IN CAP SI NU VOR DORI SA CONSTRUIASCA ECHIPE DURABILE CU JUCATORI CARE SA CREASCA IN VALOARE PE PROIECTE DE 10 -20 DE ANI .

ACESTIA NU MAI TREBUIE SA MAI DEA NICI UN JUCATOR FOARTE BUN DE LA ECHIPA LUI IN STRAINATATE ,ORICATI I S-AR OFERI  CI SA-I PASTREZE PE TOTI PENTRU A INCERCA PRIN INTERNEDIUL LOR SI AL ANTRENORILOR LOR  SA FACA ADEVARATA PERFORMANTA SI SA ACCEADA IN FAZELE SUPERIOARE ALE LIGII CAMPIONILOR EUROPENI SI AI CUPEI .U.E.F.A..

DOAR ASA ,DACA ECHIPELE NOASTRE SE VOR BATE DE LA EGAL LA EGAL CU ECHIPE MEDII ALE LUMII PRECUM VILLAREAL, VALENCIA , STUTGARD, SHALKE 04 , VERDER BREMEN, LAZIO ROMA,  NATIONALA ROMANIEI VA MAI AVEA UN VIITOR IN INCERCAREA DE A AJUNGE LA TURNEELE FINALE .

DACA NU VA VETI BAGA MINTILE IN CAP, OM AJUNGE SA FIM EGALI CU INSULELE FEROE SI ANDORRA .

IN CONCLUZIE ,VIITORUL SUNA RAU ,IAR CA PRONOSTIC ,LA SFARSITUL PRELIMINARIILOR VAD PE ROMANIA PE LOCUL 3 ,DACA, …. ANTRENORUL VICTOR PITURCA VA PUTEA SCOATE TOT CE-I MAI BUN DIN JUCATORII PE CARE II ARE LA DISPOZITIE .

DACA ANTRENORUL NU VA PUTEA SA SCOATA  “UNTUL ” DIN EI, EI BINE …LA VALOAREA INEXISTENTA A NOASTRA, POATE O CLASARE PE UNUL DINTRE LOCORUILE 4 – 5 AR FI MAI APOAPE DE ADEVAR .

CAT LA CALIFICARE ?

NU MAI AVEM JUCATORI DE VALOARE CARE SA SE BATA PENTRU UN ASTFEL DE OBIECTIV MARET .

SI DACA VOM CONTINUA ASTFEL VOM FI BATUTI SI  DE ECHIPE MAI SLABE PRECUM SERBIA , BULGARIA ,UCRAINA , UNGARIA ,GRECIA , SLOVACIA, SLOVENIA SI CARE MAI VRETI VOI .

VOM AJUNGE DE NERECUNOSCUT .

IDEE REDACTATA SI PUBLICATA DE DIVIZIE EXCEPTIONALA .

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s