OTELUL GALATI ARE DE AZI UN NOU PATRONAT . VIN BANII DAR SI DICTATORUL “CARE TAIE SI SPANZURA” JUCATORI SI ANTRENORI


                  I

IN ULTIMII  10 ANI PE RAND STEAUA, DINAMO, RAPID, F.C.NATIONAL, POLITEHNICA TIMISOARA, UNIVERSITATEA CRAIOVA, F.C.VASLUI ,C.F.R. CLUJ ETC . AU FOST PRIVATIZATE SI PRELUATE DE CELE MAI MULTE ORI DE CATRE UN SINGUR  PATRON CU BANI CARE “TAIE SI SPANZURA”  LA ECHIPA .

VA LAS PE VOI SA DECIDETI CARE AU FOST CALITATILE SI DEFECTELE ALE UNOR ASTFEL DE MUTARI PE SCENA FOTBALULUI ROMANESC  .

DINCOLO DE TENSIUNILE PE CARE LE  FACE LA ECHIPA UN PATRON SARIT  LEGEA PREVEDE CA IN CAZ CA  PRINCIPALUL ACTIONAR SE RETRAGE , PACHETUL DE ACTIUNI ALE CLUBULUI SA FIE PRELUAT DE PRIMARIE ,DACA SE DORESTE ACEST LUCRU .

DACA  NU SE POATE AJUNGE  IN SITUATIA DE LA TIMISOARA IN CARE PRIMARIA NU A DORIT SA PREIA ACTIUNILE POLITEHNICII  ATUNCI CAND MARIAN IANCU NU A DORIT SA MAI INVESTEASCA IN ECHIPA .

REZULTATUL A FOST PRACTIC DESFIINTAREA UNEI ECHIPE FANION AL UNUIA DINTRE CELE MAI MARI ORASE ALE ROMANIEI  CARE A REUSIT SA SI FACA OARECARE PERFORMANTE INTERNATIONALE .

COMPLETAND ASTFEL TRENDUL  “EU DAU BANI, EU DECID TOTUL ” OTELUL GALATI A FOST PRELUAT DE  COMPANIA T. N. G. GROUP  AL CARUI PATRON ESTE DAN ADAMESCU .

UN ALT MARIAN IANCU, ADRIAN MITITELU, GEORGE BECALI, GEORGE COPOS ,  ADRIAN PORUMBOIU ,ETC .

NU IMI FAC ILUZII INSA CA OTELUL VA FACE MARI PERFORMANTE IN CUPELE EUROPENE ACOLO UNDE NU A PUTUT FACE MAI MULTE DINAMO,C.F.R. CLUJ, POLI. TIMISOARA,SAU F..C. VASLUI ,CLUBURI IN CARE PATRONII AU BAGAT BANI DAR REZULTATELE AU CONSTAT INTR-O LUPTA LA TITLU SI O PLAFONARE  ATAT PSIHICA CAT SI  TEHNICA  LA NIVELUL ECHIPELOR ,FAPT CE A INFLUENTAT NIVELUL CAMPIONATULUI INTERN .

DACA NU POATE C.F.R. CLUJ SAU STEAUA SA TREACA DE GRUPELE LIGII CAMPIONILOR CUM PUTEM CREDE CA UN OTELUL DIN  GALATI ,CHIAR CU BANI GREI VA PUTEA INTRECE PERFORMANTELE SLABE ALE ALTOR ECHIPE MULT MAI TITRATE DECAT ACEASTA ?

DINCOLO DEVIZIUNILE EXPRIMATE  ,IN ACEST MOMENT PRELUAREA PACHETULUI MAJORITAR AL CLUBULUI OTELUL GALATI A FOST APARENT UNA BENEFICA  IN SENSUL IN CARE JUCATORII SI STAFF-UL TEHNIC NU-SI MAI PRIMISERA SALARIILE DE LUNI DE ZILE ,FARA SA SE INTREVADA VRE-O REZOLVARE IN TIMPUL APROPIAT .

RAMANE DE VAZUT CE DRUM VA  CAPATA CLUBUL GALATEAN INCEPAND DIN ACEST AN .

VA LAS CU O STIE PRELUATA DE PE SITE-UL WWW.PROSPORT.RO CARE VA VA DA MAI MULTE DETALII PRIVITOR LA  TRANSFER :

E oficial! Oţelul a trecut pe mâna unui nou investitor! Dan Adamescu a preluat conducerea echipei, iar gălăţenii pot da drumul proiectului propus de Marius Stan, prin care Oţelul va avea una dintre cele mai mare arene din ţară

Iată comunicatul dat de gălăţeni: Oţelul trece la TNG Group!

ArcelorMittal Galaţi şi TNG Group au încheiat cu succes negocierile pentru transferarea clubului de fotbal Oţelul

Galaţi, Bucureşti, 14 septembrie – ArcelorMittal Galaţi şi TNG Group anunţă separarea dintre Clubul de fotbal Oţelul şi Combinat şi respectiv transferul către noul acţionar.

Ambele părţi consideră această separare ca fiind deopotrivă în interesul clubului de fotbal, al comunităţii şi al suporterilor.

“Acest transfer către o importantă companie românească va asigura viitorului echipei”, a declarat Bruno Ribo, Directorul General al ArcelorMittal Galaţi. “Doresc să le mulţumesc acţionarilor anteriori pentru reprezentarea intereselor ArcelorMittal în această activitate, domnului Marius Stan, Primarul Galaţiului, pentru că a adus noul investitor şi suporterilor pentru înţelegere şi răbdare. Vrem să profităm de această ocazie pentru a-i felicita pe jucători şi pe membrii staff-ului Clubului pentru rezultatele excelente pe plan sportiv din ultimii ani. Dorim să transmitem noroc şi succes atât Clubului cât şi companiei TNG Group pentru munca lor viitoare de a asigura prezenţa echipei în elita fotbalului. De acum înainte, Combinatul va continua să sprijine proiecte comunitare de sănătate şi educaţie”.

“Suntem mândri să ne implicăm în acest proiect şi – împreună cu managementul Clubului – să continuăm această activitate, să îi asigurăm sustenabilitatea şi să obţinem noi succese sportive. Ca investitor responsabil, abordarea noastră este pentru un proiect pe termen mediu şi lung. Dorim să mulţumim companiei ArcelorMittal Galaţi pentru implicarea de până acum precum şi suporterilor pentru sprijinul lor constant“, a declarat omul de afaceri Dan Adamescu.

ArcelorMittal Galaţi şi TNG Group îşi exprimă întreaga lor încredere în viitorul Clubului de fotbal Oţelul şi îi încurajează pe suporteri să îşi susţină în continuare echipa favorită cu energiile şi fair play-ul lor.

Despre ArcelorMittal
ArcelorMittal este cea mai mare companie siderurgică şi minieră integrată din lume, prezentă în peste 60 de ţări.
ArcelorMittal este lider pe pieţele globale importante, incluzând domeniile auto, construcţii, electrocasnice şi de ambalare, având sisteme performante de cercetare şi dezvoltare, precum şi tehnologice, precum şi rezerve cuantificabile de materii prime şi reţele de distribuţie de top. De asemenea, Grupul deţine operaţiuni miniere, având în portofoliu peste 20 de mine în operare şi dezvoltare, fiind al patrulea cel mai mare producător de minereu de fier. Compania este prezentă cu unităţi de producţie în peste 22 de ţări, de pe patru continente, pe toate pieţele-cheie ale industriei siderurgice, de la cele emergente, până la cele mature, având reţele de distribuţie foarte bine dezvoltate.

Prin valorile ei de bază, sustenabilitate, calitate şi leadership, ArcelorMittal se angajează să funcţioneze într-un mod responsabil, respectând sănătatea, siguranţa şi bunăstarea angajaţilor săi, contractorilor săi şi comunităţii în care operează. Totodată, se angajează să acţioneze de manieră sustenabilă în privinţa mediului, precum şi a resursele limitate. ArcelorMittal este conştientă de responsabilitatea pe care o are în privinţa combaterii schimbările climatice globale; compania fiind printre primele din industrie care face eforturi pentru a descoperi tehnologii inovatoare, cercetând şi dezvoltând tehnologii şi soluţii de producere a oţelului care contribuie la combaterea încălzirii globale. ArcelorMittal este membru al FTSE4Good Index precum şi Dow Jones Sustainability World Index.

În 2011, ArcelorMittal a înregistrat venituri de 94 de miliarde USD şi o producţie de oţel de 91,9 milioane de tone, reprezentând aproximativ 6% din producţia mondială de oţel. Operaţiunile miniere ale Grupului au produs 54 de milioane de tine de minereu de fier şi 8 milioane de tone de cărbune metalurgic.

ArcelorMittal este cotat la bursele din New York (MT), Amsterdam (MT), Paris (MT), Bruxelles (MT), Luxemburg (MT) şi la bursele spaniole de la Barcelona, Bilbao, Madrid şi Valencia (MTS).
Pentru mai multe informaţii despre ArcelorMittal vizitaţi: http://www.arcelormittal.com

Despre TNG Group
TNG – Grupul Nova, acţionarul majoritar al companiei Astra Asigurări, este una dintre cele mai mari companii din România. Grupul a investit peste 500 de milioane de euro în România şi este activ în mai multe domenii:
• Media: Romania Liberă, Revistele Hiparion, United Print, CMP;
• Construcţii: Baumeister;
• Imobiliare: Unirea Shopping Center, City Business Center Bucharest, International Business Center Modern;
• Industria hotelieră: Intercontinental Bucharest şi Grand Hotel REX Constanţa – Mamaia;
• Energie şi gaze: Megaconstruct;
• Securitate: ANS.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s