MARSUL UNIRII DE LA CHISINAU S-A INCHEIAT .REZULTATE SI CONCLUZII :


INIMA PROTESTATARILOR UNIONISTI O CONSTITUIE TINERII DE PANA IN  25  DE ANI, BATRANII CONSILIULUI UNIRII FIIND VIZIBILI IN INFERIORITATE ,CA SA NU SPUNEM APROAPE DE LOC .

IMI EXPRIM BUCURIA CA DE ACEASTA DATA POLITIA SI-A FACUT DATORIA SI A IMPIEDICAT “PATRIOTII MOLDOVEI ” DAR SI ALTE PARTIDE DE DESTABILIZARE SA ISI PUNA IN VALOARE PLANUL .

DEASEMENEA APRECIEZ EFORTUL ACESTOR TINERI DE A SE ” BATE CU MORILE DE VANT ” INSA  REZOLUTIILE ADOPTATE SI PROTESTELE PENTRU UNIRE NU SE DAU IN MIJLOCUL STRAZII UNDE NU TE AUDE NIMENI, SI MAI RAU, POATE “ITI EI SI  UN BOCANC IN FREZA ” CI LA GUVERNARE , ACOLO UNDE SE DECIDE SOARTA  REPUBLICII MOLDOVA .

DIN PACATE INCA O DATA ACTIUNEA 2012 A LASAT CONCLUZIA CA NU ESTE BINE STRUCTURATA IAR MEMBRII ORGANIZATORI AU ANUMITE DOLEANTE FARA SA SA STIE DACA TINE DOAR DE ALIANTA DE GUVERNARE CA TOATE PUNCTELE ADOPTATE DE TINERII ACTIUNII IN DATA 16 SEPTEMBRIE SA FIE IMPLEMENTATE SI CARE SUNT RISCURILE .

PAREREA MEA ESTE UNA .

ACESTI TINERI AU UN IDEAL MARET DAR CERERILE ACESTORA SUNT PUERILE ,NECONSULTAND ACTUALA CONSTITUTIE A REPUBLICII MOLDOVA SI MARSURILE LOR DE PROTEST NU ISI AU LOCUL IN STRADA CI LA PARLAMENT .

DEASEMENEA SUNT LUCRURI MULT MAI IMPORTANTE DECAT ASTFEL DE IESIRI IN STRADA IAR UNIREA SE POATE FACE SI ALTFEL ,NU DOAR SIMBOLIC .

EXEMPLELE LE-AM DAT IN COMENTARIILE ANTERIORARE SI NU VOI MAI ZABOVI IN ACEST SENS .

RECOMAND DE URGENTA CA TOTI MEMBRII ACTIUNII 2012 CARE AU CETATENIE  MOLDOVENEASCA PRECUM SI CEI AI CONSILIULUI UNIRII ,SA FORMEZE UN GRUP POLITIC DE DREAPTA CU UN NUME POMPOS CARE SA ATRAGA CEI MAI ILUSTRI OAMENI DE CULTURA SI STIINTA CARE VOR UNIREA SI IMPREUNA CU PARTIDUL  NATIONAL LIBERAL SI ALTE PARTIDE UNIONISTE SA FACA O CUALITIE  UNIONISTA POLITICA  CARE SA CAPTEZE ATENTIA TUTUROR CETATENILOR .

ACESTIA SE URMEZE  SA PROMOVEZE ACTIUNI CONCRETE SI OBIECTIVUL FUNDAMENTAL SA FIE UNIREA CU ROMANIA .

ACTIUNILE CONCRETE SA SE REFERE LA GRABIREA UNIFICARII STRUCTURILOR STATALE INTRE CELE 2 TARI  SI CEL MAI IMPORTANT , GRABIREA CONSTRUIRII SI ADUCERII SPRE FOLOSINTA A CAT MAI MULTOR GAZODUCTE DINSPRE ROMANIA PENTRU CA REPUBLICA MOLDOVA SA NU MA FIE TINUTA IN MANA RUSIEI PRIN GAZPROM .

O SPUNEAM SI O REITEREZ SI ACUM ,UNIREA NU SE FACE IN STRADA CI SE FACE IN PARLAMENT ,CU PIXUL PE MASA SI CU ACTIUNI CONCRETE .

E USOR SA CERI CEVA ,NEPUNAND LA SOCOTEALA SITUATIA IN CARE SE AFLA REPUBLICA MOLDOVA VIS- A -VIS DE RUSIA INCA  SI FARA A CONSULTA PE DEPLIN LEGILE CELUI DE-AL 2 LEA STAT ROMANESC .

DUPA CUM SPUNEA UN DICTON “FAPTA NU VORBA ”
ACELASI LUCRU CER SI EU DE LA CEI CARE CRED CA SUNT UNIONISTI, FAPTA NU VORBA ,STIINTA NU PROSTIA  , MUNCA ,NU PIERDEREA DE TIMP PE LA MARSURI DE 2 LEI .

CA O PARANTEZA ACUM MAI BINE DE 6 LUNI P.C.R.M. SCOTEA OAMENI IN STRADA SA STRIGE “JOS ALIANTUL”

CE S-A INTREPRINS LA NIVELUL CONDUCERII?

S-A DAT ALIANTA LA O PARTE ?

ACELASI LUCRU ARE SA SE ALEAGA DIN SCANDARILE FARA ROST ALE ATATOR OAMENI PENTRU CARE UNIREA ESTE SI VA FI UN IDEAL FIINDCA NU O FAC ACOLO UNDE TREBUIE .

FORMATI O STRUCTURA POLITICO – SOCIALA ,IN CARE ATRAGETI SOMITATILE REPUBLICII MOLDOVA SI PRIN VOTUL CETATENILOR CARE-SI DORESC SA FIE SUB ACELASI ACOPERIS CU ROMANIA , ACCEDETI IN PARLAMENT SI PUNE-TI TOTUL PE MASA ACOLO .

ACOLO STRIGATI CA VREM LIMBA ROMANA LIMBA DE STAT , ACOLO STRIGATI CA DORIM T V R 1 LA EL ACASA IN BASARABIA , ACOLO STRIGATI CA DORIM CA RUSIA SA-SI I -A TALPASITA DIN ZONA TRANSNISTREANA ,ACOLO SUPUNETI SPRE ADOPTARE TOATE DOLEANTELE TUTUROR UNIONISTILOR .

ACOLO E CHEIA ,IN STRADA E DEBANDADA SI PIERDEREA DE TIMP .

CU TOATE ACESTEA MULTUMESC SI EU PRIN ACEST ARTICOL  TUTUROR CETATENILOR CARE CRED IN UNIRE SI VOR SA CONTRIBUIE CU CE POT .

DIN PACATE NU SUNT EI DEVINA CA NU EXISTA CU ADEVARAT O FORTA DESTEAPTA CARE SA STIE SA PUNA PROBLEMA UNIRII SI ASTFEL CETATENII NU FAC DECAT SA PIARDA TIMP SI MAI NOU ,BANI .

VA LAS CU O SINTAGMA DEJA CUNOSCUTA DAR PUTIN SCHIMBATA PENTRU CA DOAR DOAR CUALITIILE UNIONISTE SA-SI DEA SEAMA UNDE TREBUIE SA ACTIVEZE PENTRU CA VISUL SA SE IMPLINEASCA .

“UNIREA FACE PUTEREA ,DAR IN PARLAMENT “.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s