PAREREA DESPRE DAN DIACONESCU


NU ESTE UN SECRET FAPTUL CA DIN 1989 DE CAND TARA NOASTRA A INTRAT IN ASA-ZISUL CAPITALISM , TOATE GUVERNELE CE S-AU SUCCEDAT DE LA F.S.N. INCOACE AU DISTRUS  TOT CE SE PUTEA DISTRUGE IN TARA ASTA , DE LA AGRICULTURA ,INDUSTRIE , ARMATA PANA LA BOGATIILE SUBSOLULUI SI ZESTREA SILVICA A ROMANILOR ,MOSTENITA DIN TATA IN FIU DE MII DE ANI SI INGRIJITA PRECUM UN” BIBELOU DE PORTELAN” .

SI ATATIA OAMENI SI-AU DAT VIATA PENTRU ACESTE PAMANTURI SI AU INDURAT MII DE ANI PENTRU CA IN FINAL SA VINA NISTE TRADATORI DE NEAM SI TARA SI SUB PARAVANUL UNEI PSEUDO-DEMOCRATII SI A UNUI ASA-ZIS CAPITALISM SA  RUINEZE  TOT CE SE POATE  SI DE VALORIFICAT  TOT CE SE POATE VALORIFICA  IN BANI DE PE TOT CUPRINSUL PATRIEI NOASTRE .

IN SITUATIA DE FATA STATUL MAI ARE IN ADMINISTRARE CATEVA SOCIETATI STRATEGICE ,PE CARE ,DUPA MODELUL TUTUROR RELELOR FACUTE ASUPRA TARII NOASTRE SI A POPORULUI NOSTRU , URMEAZA SA LE PRIVATIZEZE ,NU INAINTE CA ANI DE ZILE SA  FI FURAT  CAPITAL IMPORTANT DIN ACESTEA PENTRU CA ELE SA NU MAI FIE RENTABILE SI SA AJUNGA PE FUNDUL PRAPASTIEI ,DUPA CARE SA FIE PRELUATE DE UN ASA-ZIS INVESTITOR SI SA FIE DATE LA FIIER VECHI ,ASTFEL INCAT SA SE ALEAGA PRAFUL DE JUMATATE DE SECOL DE MUNCA A 20 DE MILIOANE DE OAMENI CARE AU MUNCIT DIN GREU ZI DE ZI, ORA DE ORA , MINUT DE MINUT  PENTRU A  CONSTRUI  IMPREUNA CU STATUL BAZELE UNEI SOCIETATI FARA LIPSURI MAJORE , UNDE CEA MAI MARE PARTE A POPULATIEI ERA CEA DE MIJLOC SI UNDE TOATE BOGATIILE ACESTEI TARI ERAU EXPLOATATE CU CHIBZUINTA  SI IN INTERESUL EXCLUSIV AL OAMENILOR .

BINEINTELES CA SI SOCIALISMUL A AVUT PARTEA SA DE NEAJUNSURI ,DAR BENEFICIILE PE CARE LE-A CREAT PENTRU OAMENII DE RAND AU FOST CU MULT MAI MULTE DECAT ELEMENTELE NEGATIVE .

SI DE UNDE DE  NE -UNDE ,  AZI , IN ANUL 2012 , SE GASESTE UN OM CU DIVERSE INTERESE PRECUM DAN DIACONESCU SA-SI PERMITA SA -I RETINA PE TRADATORII DE TARA CARE SUNT LA PUTERE IN INCERCAREA LOR  DE A MAI FURA  ULTIMILE SOCIETATI STRATEGICE AFLATE IN PROPRIETATEA STATULUI STATULUI SI SE GANDESTE SA  PARTICIPE LA O LICITATIE ,ASTFEL INCAT SA STRICE INTELEGERILE POLITICIENILOR DE LA PUTERE CU O ORICARE FIRMA STRAINA CARE PRECUM CELELALTE ,INTENTIONA IN FINAL SA DEA LA FIER VECHI SI COMBINATUL  PETROCHIMIC ,OLTCHIM RAMNICUL VALCEA .

CE L-A DETERMINAT PE ACEST OM ,PATRON DE TELEVIZIUNE SA PARTICIPE LA  LICITATIE ?

IN PRIMUL RAND  DORINTA MORBIDA DE A DEJUCA PLANURILE HOTILOR DE LA PUTERE  DE A MAI DISTRUGE ULTIMILE  SOCIETATI ALE STATULUI .

DAR NU NEAPARAT A  CONTAT SETEA DE PATRIOTISM AL LUI DAN DIACONESCU CAT NEMULTUMIREA SI NEIMPACAREA ACESTUIA CU GANDUL CA NU VA PUTEA FI NICIODATA IN FRUNTEA STATULUI [RAPORTAT FIIND LA REZULTATELE ALEGERILOR LOCALE DE ACUM CATEVA LUNI ] PRECUM SI  IN EGALA MASURA DORINTA DE RAZBUNARE PENTRU ACELE ACTIUNI PE CARE GUVERNARILE CE S-AU SUCCEDAT  IN FRUNTEA STATULUI LE-A INTREPRINS IMPOTRIVA ACESTUIA , IMPIEDICANDU-L  SA-SI FACA IN LINISTE MESERIA DE ZIARIST .

SI ASTA PENTRU CA IN NAIVITATEA SA , CHIAR CREDE CA LA PUTERE AJUNG  PE MERIT CEI CARE INTR-ADEVAR SE BUCURA DE CELE MAI MULTE VOTURI ALE OAMENILOR LA ALEGERI .

ESTE CLAR CA 3 ELEMENTE AU CONTRIBUIT LA INTRAREA ACESTUIA IN AFACEREA OLTCHIM .

1   DORINTA DE A SE RAZBUNA PENTRU FAPTELE CARE I S-AU FACUT PE NEDREPT DE CAND A  HOTARAT DESCHIDEREA UNUI POST DE TELEVIZIUNE PROPRIU ,

2  IN OARECARE MASURA PATRIOTISMUL CARE L-A INDEMNAT SA TREACA LA ACTIUNE CAND A VAZUT CA SE ALEGE PRAFUL DE MUNCA DE 50 DE ANI A 20 DE MILIOANE DE OAMENI ,DIN 1949 PANA IN 1989 ,

3    SI CEL MAI IMPORTANT ELEMENT ESTE CEL AL CAMPANIEI ELECTORALE PE CARE ACESTA SI-O FACE PARTIDULUI SAU IN SPERANTA NAIVA CA VA PUTEA CASTIGA ALEGERILE DIN 9 DECEMBRIE 2012 .

DAR IN INCERCAREA DE A-SI FACE IMAGINE ,DE A” SALVA” UN COLOS INDUSTRIAL SI DE A -SI  FACE CAMPANIE ELECTORALA , NU  A LUAT IN CALCUL SI ALTE POSIBILE  MARSAVII  CE POT FI PUSE IN PRACTICA CAND VORBIM DE ACUMA DE UN OM CU CATIVA CONSILIERI IMPOTRIVA INTREGII CONDUCERI A STATULUI CU TOATE ORGANELE PE CARE LE IMPLICA ACESTEA  .

AICI VORBIM DESIGUR DE JUSTITIA CARE ESTE PARTINICA PUTERII, DE MASS-MEDIA SUSTINUTA DE OAMENI DIN UMBRA AI  U.S.L  SI P.D.L. PARTIDE ADVERSARE ALE  P.P.D.D.-ULUI .

NELUANDU-SI ASTFEL DE  MASURI  SI CREZAND CA ASA DE USOR POTI PRELUA CONDUCEREA INTTREGII SOCIETATI PRECUM SPUNEA EL     …..[.CA VA PRELUA ATAT COMBINATUL OLTCHIM CAT SI ARPECHIM, POSTA ROMANA , C.F.R.MARFA SI IN FINAL IN 9 DECEMBRIE SI CONDUCEREA GUVERNULUI] ,  PRACTIC ACESTA S-A BAGAT INTR-UN MARE R–HAT PE ROMANESTE  ,CHIAR DACA NU MA  EXPRIM IN TERMENI ACADEMICI SI NICI MACAR MORALI .

DE -ABIA ACUM S-AU VAZUT SI CU ACEASTA VALVA CE SERVICII SUNT IMPLICATE IN DISTRUGEREA ROMANIEI, DE LA INTERESELE RUSIEI PANA LA CELE ALE AMERICII .

DACA ACESTA A TREBUIT SA  MEARGA LA AMBASADA S.U.A. SA -I FIE DAT ACCEPTUL[SAU NU ], NE DAM DECI SEAMA DE UNDE ESTE CONDUSA  TARA NOASTRA .

DAR  CULMEA ESTE CA OAMENII IMPERIULUI RAULUI INTERNATIONAL ,AU GASIT ATAT DE MULTI DORITORI DIN RANDUL POLITICIENILOR SA-SI DISTRUGA  TARA SI CETATENII  CUM NU AU MAI GASIT PRIN ALTE TARI .

POATE LA CELE DIN LUMEA A 3 A .

ACEST” TEATRU LA MICROFON ” A SCOS IN EVIDENTA  UN SINGUR LUCRU, ROMANIA ESTE CONDUSA DIN 1990 DE INTERESE DIN AFARA  ,CARE DUPA CUM SPUNEAM CULMEA ,  AU SI GASIT DESTUI DORITORI SA -SI UMPLE CONTURILE CU BANI, VANZAND PRACTIC BUCATA CU BUCATA TARA IN CARE S-AU NASCUT ,AU CRESCUT SI  AU MUNCIT UNII DINTRE  EI .
PARASIND ACEST ASPECT ,VREAU SA MA RAPORTEZ  IN CELE CE URMEAZA ASUPRA  MUNCITORILOR :

ASTAZI SUNTEM IN MIJLOCUL UNUI” DESEN ANIMAT FARA SARE SI PIPER ” IN CARE IN  APROXIMATIV  EGALA MASURA SUNT VINOVATI  ATAT  POTENTIALUL INVESTITOR ,DAN DIACONESCU CAT SI CONDUCEREA  STATULUI .

DINCOLO DE ACEST  SCANDAL MEDIATIC TREBUIE REMARCAT PE CAT POSIBIL ,CA PRACTIC DE SOARTA MUNCITORILOR  NU SE MAI INGRIJESTE NIMENI .

EI AU FOST DATI LAOPARTE DE RAZBOIUL DINTRE DAN DIACONESCU SI CONSILIERII SAI SI ORGANELE STATALE .

IAR IN SITUATIA DATA , NU POT SA SPUN CA MAI POT TINE CU CINEVA .

DACA PANA ACUM INCLINAM SA IL “DEPLANG ” PE  DAN DIACONESCU, CEL CARE SE BATEA CU PUMNUL IN PIEPT CA  REPREZINTA INTERESELE POPORULUI  ACUM OBSERV CA ACESTA FACE UN SHOW DE TIP “ELODIA ” AVAND IN COMPONENTA EPISOADE CARE TIN ASA… LA INFINIT SI IN CARE SINGURA  PROBLEMA AL LUI ESTE SA FACA UN SPECTACOL NATIONAL .

ORI DACA TE INTERESEAZA CATUSI DE PUTIN  DE SOARTA ACELOR OAMENI CARE ASTEAPTA DE ZILE INTREGI SA SE REZOLVE PROBLEMA , ORI INCOLO ORI INCOACE , NU POTI SA  ALIMENTEZI ACEASTA TENSIUNE CARE PLUTESTE  IN AER , LASAND TOTUL INTR-O CEATA DENSA  SI AFIRMAND CA NU ESTE GRABA , CA VEI SEMNA SI VEI DA BANII GUVERNULUI CAND ACESTA ITI  VA RASPUNDE LA DOLEANTELE TALE .

DE CEALALTA PARTE , STATUL ARE 60 LA SUTA DIN VINA ,FIINDCA IN PRIMUL RAND CU ACORDUL LUI A AJUNS ACEASTA INSTITUIE  DE INTERES ECONOMIC NATIONAL IN PRAGUL FALIMENTULUI SI IN AL 2LEA RAND , PRIN ACEASTA SEMNATURA AL LUI DAN DIACONESCU ,CONDUCEREA ACTUALA A ROMANIEI  NU URMARESTE BUNASTAREA SALARIATILOR  CI PUNEREA DE PIEDICI ASTFEL INCAT  DUPA CE DAN DIACONESCU VA PRELUA COLOSUL ,STATUL SA FACA TOT POSIBILUL SA  FALIMENTEZE IN CELE DIN URMA COMBINATUL ,ACUZAND-UL PE P.P.D.D. DE PROASTA CONDUCERE .

DECI PRIN ASTA VEDEM CA ATAT STATUL CAT SI DAN DIACONESCU SE RAZBOIESC , CEL DIN URMA GASIND IN  POVESTEA “OLTCHIM ” UN NOU SHOW O.T.V-.IST DE ALTFEL DE BUNA CALITATE DAR NELUAND IN CONSIDERATIE  , OAMENII SI ABANDONANDU-I  ,OAMENI CU CARE DE ALTFEL SE BATE IN PIEPT CA LE RESPECTA PROMOVEAZA  DOLEANTELE SI INTERESELE .

DIN ACEASTA HARABABURA , NU REZULTA DECAT  CA DAN DIACONESCU NU POATE FACE PROGRESE DE LA CALITATEA DE OM DE TELEVIZIUNE FOARTE BUN CE-I DREPT  ,IAR STATUL NU SE POATE AUTODEPASI, CA MACAR IN OCHII ALEGATORILOR U.S.L.-ISTI   SA INCHEIE  UN ACORD IN CARE SA CADA LA O INTELEGERE CU INVESTITORUL SI AMANDOI SA RIDICE COMBINATUL CHIMIC DE LA RAMNICUL VALCEA PE  PICIOARE  ASTFEL INCAT LUMEA SA FIE MULTUMITA SI DE CE POATE FACE ACTUALA GUVERNARE SI CAT POATE AJUTA EA INVESTITORUL ,IAR INVESTITORUL LA RANDUL SAU SA POATA SA -SI AROGE SI EL PARTE DIN DREPTURI PENTRU CA OLTCHIMUL A REINCEPUT SA PRODUCA SI ESTE SALVAT .

DECI IN ACESTE ZILE TULBURI, AMBELE PARTI AR TREBUI SA ACTIONEZE DIN PATRIOTISM SI NU DIN INTERESE PERSONALE ,FIINDCA  ORGANELE STATULUI AU CAZUT IN CAPCANA LUI D.D. SI SE RAZBOIESC CU UN OM CARE NU VREA DECAT SA FACA SHOW  SI SA DISCREDITEZE ACTUALA GUVERNARE .

DACA REZULTATUL SE VA AFLA ABIA LUNI, DIN PACATE AMANDOUA PARTILE VOR AFLA CA AU PIERDUT DIN MASA ELECTORATULUI  ,ATAT U.S.L.-UL FIINDCA A PREFERAT SA DISTRUGA DECAT SA RIDICE SI SA FACA CEVA BUN PENTRU POPULATIA TARII CAT  SI DAN DIACONESCU FIINDCA NU I-A PASAT DE APROXIMATIV 9000 DE OAMENI [3000 DE SALARIATI PLUS FAMILIILE LOR ] SI I-A LASAT IN GROAPA IN VREME CE EL ALEARGA DUPA  IMAGINE  .

REZULTATUL RAZBOIULUI ACESTA DE PROST GUST IN CARE SUNT IMPLICATE SI TELEVIZIUNILE   NU VOR AVEA DECAT UN SINGUR REZULTAT .

SCADEREA NUMARULUI DE PARTICIPANTI DIN MEDIOCRU IN ALARMANT  LA ALEGERILE DIN 9 DECEMBRIE  2012 .

 SI ASTFEL VOR AVEA DE PIERDUT ABSOLUT TOATE PARTIDELE POLITICE  .

IMPRESII PERSONALE .

EU CA OM , DESI NEINSCRIS IN NICI -O FORMATIUNE POLITICA ,  PANA ACUM CATEVA ZILE CHIAR AJUNSESEM SA SIMPATIZEZ CU PARTIDUL POPORULUI , DAR CAND AM VAZUT DE FAPT CA ACESTA NU ARE NICI IN CLIN NICI IN MANECA CU OAMENII SIMPLI,[DOVADA ,EPISODUL DE LA OLTCHIM ] ASA CUM NICI PARTIDELE DE LA GUVERNARE NU O AU ,POT SA SPUN  CA ACEST SPECTACOL DE PROST  GUST M-A INDEPARTAT SI MAI MULT DE ACEST PARTID ASTFEL INCAT ,LA ALEGERI, DE UNDE ERAM CONVINS PE 60  LA SUTA SA MERG SA VOTEZ CU P.P.D.D., ASTAZI POT SPUNE UN SINGUR LUCRU :

NU MA VOI DUCE SA MAI VOTEZ CU NIMENI FIINDCA ATAT P.D.L. ,U.S.L. CAT SI P.P.D.D. ,SUNT ACEEASI MIZERIE !

ARTICOL REDACTAT SI PUBLICAT  DE DIVIZIE EXCEPTIONALA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s