S-A INCHEIAT EPISODUL 1 DIN PRIVATIZAREA OLTCHIM .DAN DIACONESCU A FOST ELIMINAT DE CATRE STAT IN A 10 A ZI DE LA CASTIGAREA LICITATIEI


NU NE TREBUIA INCA O DOVADA IN FAVOAREA A CEEA CE STIAM DEJA .

ACEEA CA STATUL PRIN TRADATORII DE NEAM SI TARA DE 21 DE ANI ,SUSTINUT DE IMPERIUL RAULUI DIN AFARA FACE CEEA CE STIE MAI BINE .

ADICA SA DISTRUGA TOT CE MAI ESTE DE DISTRUS .

DIN PACATE S-A DOVEDIT CA NICI MACAR UN OM DE TELEVIZIUNE CU ANUMITE RELATII INTERNATIONALE ,INSTARIT, NU POATE DARAMA CEEA CE ACESTI MOGULUI AU CONSTRUIT TIMP DE 21 DE ANI IN  ROMANIA .

OFICIAL DECI NICI DAN DIACONESCU NU  S-A PUTUT OPUNE DORINTEI LEGIUITOARE A STATULUI DE A DISTRUGE COMBINATUL DE LA RAMNICUL VALCEA .

IAR DACA ACEST COMBINAT NU A FOST SALVAT ACUM ,DE CATRE CINEVA CARE INTR-ADEVAR DOREA SA-L PUNA PE PICIOARE ,ATUNCI CU SIGURANTA SI FAC UN APEL AICI LA TOTI CEI 3 MII DE MUNCITORI AFLATI IN CAUZA ,SA INCEAPA SA-SI FACA PLANUL DE VIITOR IN SITUATIA IN CARE  VOR FI DATI AFARA PANA IN LUNA SEPTEMBRIE 2013.

DESI CU MARE SHOW MEDIATIC SI CU ATATIA OAMENI PE LANGA DAN DIACONESCU, REPREZENTANTII STATALI AU VRUT SA DEMONSTREZE  CA ORICINE DIN TARA ASTA S-AR RIDICA IMPOTRIVA INTERESELOR ACESTORA ,VA AVEA ACEEASI SOARTA .

DISTRUGEREA.

PENTRU DAN DIACONESCU ACEASTA INFRANGERE PICA EXTREM DE PROST IN C.V.-UL DANSULUI SI VA FACE ,DACA PANA LA 9 DECEMBRIE SA NU FIE O RASTURNARE DE SITUATIE {CEEA CE NU CRED} ATAT IMAGINEA LUI , PARTIDULUI LUI CAT SI TELEVIZIUNII  POPORULUI,O.T.V. SA DECADA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE .

DINCOLO DE ACEST RAZBOI MEDIATIC SI PE FATA DINTRE CELE 2 PARTI ,UNA PENTRU SALVARE ,ALTA PENTRU DISTRUGERE EU UNUL NU M-AM PUTUT ASTEPTA CA DAN DIACONESCU SA SE BAGE INTR-UN  JOC PE CARE NU-L POATE CONTROLA FIINDCA INTRE NOI VORBIND ,DACA DORESTI SA SPARGI MONOPOLUL DISTRUGERII ANUNTATE DE CATRE PARTIDELE AFLATE LA GUVERNARE TREBUIE SA DISPUI NU NUMAI DE BANI CI SI DE OAMENI GREI ,DACA NU NATIONALI MACAR INTERNATIONALI.

ORI ACESTA  A CREZUT CA TOATE LUCRURILE IN TARA ASTA SE FAC USOR SI CA SA AJUNGI PRESEDINTE POTI RAZBI  PRINTR-O PADURE DE HIENE PASIVE .

CU ALTE CUVINTE TREBUIA SA-SI DEA SEAMA CA DACA NU ARE SPATELE ASIGURAT  NU SE PUTEA LUPTA EL CU ECHIPA LUI IN OPOZITIE CU POLITICIENII DE LA GUVERNARE SI CU TOATE ORGANELE STATULUI DEOPOTRIVA .

DACA NU ESTI DESTUL DE PUTERNIC NU TE BAGI ,CA DACA TE BAGI S-AR PUTEA SA PATESTI CEVA RAU .

NU STIU CE CONSILIERI A AVUT PROMOTORUL P.P.D.D. SI CE MINTI LUMINATE AU AVUT ACESTIA CAND I-AU PERMIS LUI SA   JOACE O CARTE IMPORTANTA DE ALTFEL FARA NISTE BAZE SOLIDE CARE SA GARANTEZE IESIREA ACESTUIA DACA NU INVINGATOR CEL PUTIN CU CAPUL SUS .

PLECAND LA RAZBOI CU” BALAURUL CU 7 CAPETE “SI AVAND LA DISPOZITIE “UN BRICEAG “,MAI BINE STAI IN CASUTA TA SI ITI VEZI DE ALTE TREBURI ,ORI DACA INTELEGI CA TREBUIE SA TE RAZBOIESTI CU ASEMENEA “ANIMAL” ITI DAI SEAMA CA ITI TREBUIE” ARME DE ULTIMA GENERATIE” ,”ARME “PE CARE DAN DIACONESCU SI ECHIPA SA  NU LE-AU  AVUT SI A PIERDUT IN LUPTA LUI CU STATUL  .

DAR CA SA FIE TACAMUL COMPLET ,A PIERDUT DE O MANIERA  ATAT DE CATEGORICA  SI RUSINOASA INCAT ACUM DIN MARELE SALVATOR AL TARII ,VA DECADEA INTR-O SAPTAMANA  PE TOATE PLANURILE  FIINDCA ACEST RAZBOI PIERDUT MI-E TEAMA SA NU FIE ULTIMUL  PENTRU EL .

ESTE CLAR LA ORA ACTUALA CA PARTIDUL LUI VA INREGISTRA O SCADERE ABRUPTA IN SONDAJE  , TELEVIZIUNEA VA AVEA  MARI DIFICULTATI SA-SI MAI REINNOIASCA LICENTA DE TRANSMISIE DIN PARTEA C.N.A. IN 2013 SI TOTODATA PRIN DIVERSE PORTITE ALE LEGII, VA AVEA PROBLEME  DE ORDIN PENAL  .

DEJA ESTE STIUT FAPTUL CA AUTORITATILE VOR SA-L ACUZE DE INSELATORIE SI FALS IN ACTE , FAPT CE SE VA SOLDA CU INCHISOARE .

DECI DUPA CUM VEDEM ,NU NUMAI CA POPULATIEI ROMANIEI I-A FOST LUATA ALTERNATIVA POLITICA LA JAF SI DISTRUGERE PROMOVATE DE PARTIDELE POLITICE DIN PARLAMENT DAR ACESTA S-A VRUT A FI  UN EXEMPLU AL TRADATORILOR DE PATRIE CA CINE SE MAI INCUMETA SA SE AMESTECE IN  FURTURILE SI ARANJAMENTELE LOR VA PATI CEEA CE POATE PATI ACEST OM CARE ATAT CAT A VRUT ,POATE CHIAR A AVUT IN INIMA SI MINTE  IDEEA CA MAI POATE SALVA CEVA DIN MAINILE  STIGMATIZATILOR PE FRUNTE SI PE MANA DE INSUSI SATANA, CARE DORESC ALATURI DE IMPERIUL RAULUI MONDIAL LICHIDAREA POPULATIEI DE LA 7 MILIARDE CAT AVEM ACUM PANA LA CEL MULT 1 MILIARD .

TENTATIVA CUIVA DE A DESTABILIZA ACEST SISTEM S-A SOLDAT CU UN ESEC .

DAR TREBUIE TRASE CATEVA CONCLUZII .

PENTRU CEI CARE AU BANI IN TARA ASTA SI VOR SA FACA CEVA , SA FACA O CUALITIE IN CARE SA SE BAGE LA CELELALTE PRIVATIZARI PE CARE STATUL LE MAI ORGANIZEAZA  CACI  DACA SISTEMUL RAULUI IN ROMANIA A REZISTAT LUI DAN DIACONESCU ,REZISTENTA NENOROCITILOR SI EXCROCILOR DE LA GUVERNARE S-AR PUTEA SA CEDEZE LA A 2 A SAU A 3 TENTATIVA DE A SPARGE MONOPOLUL DISTRUGERII SI  DE A ARATA PRECUM SPUNEA SI DIACONESCU DE ALTFEL ,CA SE POATE SI LA NOI SA AVEM COMBINATE SI FABRICI CARE SA MEARGA PE PROFIT ,SE POATE SI LA NOI SA EXISTE AGRICULTURA SI CULTURA COMPETITIVE LA NIVEL MONDIAL, SE POATE SI LA NOI SA NU SE MAI PUNA LACAT PE FIECARE MIJLOC DE TRAI IN TARA ASTA CI SA SE REDESCHIDA ,SA SE FACA PROFIT ,OAMENII CARE MUNCESC LA INSTITUTII SA FIE MULTUMITI DE VENITURI IAR TARA NOASTRA SA REINCEAPA SA PROSPERE .

DAR  DACA ACEASTA INCURSIUNE A UNUI OM DE BUNA CREDINTA IN RAZBOI CU MANA GOALA CONTRA HOTILOR DE LA GUVERNARE NU VA MAI FI CONTINUAT DE O CUALITIE DE OAMENI DE AFACERI BINE INTENTIONATI, NU SE VA DOVEDI ALTCEVA DECAT UN FOC DE PAIE ,IAR JAFUL VA FI FACUT  MAI ATROCE DE AICI IN COLO  ATATA  TIMP CAT NIMENI IN TARA ASTA NU SE VA PUTEA LUA LA TRANTA CU GUVERNUL ,DAR CU ARME DE “DISTRUGERE IN MASA” , NU CU UN PUMNAL ,PRECUM A INCERCAT DAN DIACONESCU PE CARE NU STIU CINE L-A SUSTINUT SA SE BAGE INTR-UN JOC DACA NU AVEA CARTI DE VALOARE IN MANA FIINDCA ERA CLAR CA VA PIERDE SI O DATA CU EL VOR PIERDE ALTE CATEVA MILIOANE DE ROMANI PRINTRE CARE SI ANGAJATII DE LA OLTCHIM IAR PESTE 6 LUNI DAN DIACONESCU VA FI DISCREDITAT DE TOATA LUMEA SI IN TIMP NU SE VA MAI STI DE EL .

PARTIDUL LUI VA DISPAREA , TELEVIZIUNEA LA FEL IN 2013 SI VOR VENI PENTRU ACESTA  DAR SI PENTRU MILIOANE DE OAMENI DIN TARA  ZILE GRELE .

A FOST CLAR ,DIN ACEST MOMENT DAN DIACONESCU NU MAI EXISTA , A IESIT DEFINITIV DIN  POLITICA LA NIVEL INALT DAR JAFUL LA ADRESA TARII SI CETATENILOR DIN ROMANIA VA CONTINUA ,IAR NOI ,OAMENII DE RAND NU PUTEM FACE NIMIC PENTRU A CONTRACARA ACEASTA DISTRUGERE SISTEMATICA A TARII NOASTRE ,DISTRUGERE CARE IN FINAL ,SE VA SOLDA ,DACA NU VA INTERVENI POATE ALTCINEVA MAI PUTERNIC SA SCOATA TARA DIN NOROI ,CU DISPARITIA  EFECTIVA DE PE HARTA GLOBULUI PAMANTESC .

IMI PARE RAU CA DAN DIACONESCU A PIERDUT LUPTA , DAR AM TARIA SI CONVINGEREA CA ACEST EXEMPLU VA FI FOLOSIT DE CATRE ALTI OAMENI PATRIOTI AI TARII CARE VOR SA FACA CEVA, SA SE CUALIZEZE SI CU UN GRAM MAI MARE DE NOROC SI INFLUENTA SA DEA JOS PANA LA URMA ARMATA ACEASTA A IMPERIULUI RAULUI IN ROMANIA SI SA REVENIM LA MUNCA SI LA REDEZVOLTAREA TARII ,DEZVOLTARE DE CARE AVEM ATATA  NEVOIE  IN ACESTE VREMURI TULBURI  .

PARERE DIVIZIE EXCEPTIONALA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s