ALEGEREA PRESEDINTELUI S.U.A. , O INSELATORIE


BINEINTELES CA STIU CA SUNT FILAT DE SERVICIILE SECRETE ALE CELOR 2 IMPERII DE EST SI VEST DAR VORBA CEEA   ,2 VORBE UN BAN NU FAC  ASA CA MARI GRIJI NU AM ,DECI SA VORBIM [CAT MAI PUTEM]  LIBER DESPRE ACESTE ECROCHERII .

DIN 1963 DE CAND J.F.KENNEDY A FOST ASASINAT LA COMANDA VIITORULUI IMPERIU NEGRU AL MASONILOR ,ILUMINATILOR ,SI ALTOR CATEVA FAMILII ISRAELITE ISTORIA S.U.A.S-A SCHIMBAT DEFINITIV ASTFEL INCAT DIN ACEL AN SI PANA IN PREZENT SI DACA CALCULAM DECI, DE 5 DECENII PRESEDINTII S.U.A. FAC VOIA NENOROCITILOR DE SUS DE CARE V-AM POMENIT .

CELEBRA SINTAGMA “DEMOCRACY “ESTE AFISATA  PENTRU PLEBEA PROASTRA CA SA AIBE IMPRESIA CA O DATA LA 4 ANI AR ALEGE INTRE MAU SAU TAU .

BINEINTELES CA ARANJAMENTELE SUNT FACUTE DE DINAINTE .

DE FAPT CUM SE PROCEDEAZA :

1 CEI 2 CONTRACANDIDATI TREBUIE SA FI FACUT PARTE DIN ACTIUNILE IMPERIULUI NEGRU MONDIAL IN INCERCAREA  LOR DE A SUBJUGA LUMEA .

2 SE I-A IN CALCUL POPULARITATEA PE CARE CEI 2 LE AU SAU NU IN OCHII POPULATIEI DE PROSTIT .

3  CEI 2 SE INTALNESC SEPARAT CU CATIVA DINTRE SEFII RAULUI SUPREM SI VOR CADEA LA INTELEGERE CE TREBUIE SI CE NU TREBUIE SA PROMOVEZE SI SA INTREPRINDA

4 RECURGEREA LA PUBLICITATE FACUTA  GRATUIT DE CATRE IMPERIUL RAULUI AMANDORORA DINTRE CANDIDATI  PENTRU CA POPULATIA SA STIE CA ARE DE-A FACE CU ALEGERI CURATE SI VOTUL LOR “CONTEAZA” .

5 COMANDAREA UNOR EXIT-POLLURI ARANJATE IN CARE SA SE INDUCA IDEEA CA POPULATIA AR VOTA LA O OARECARE EGALITATE INTRE UN CANDIDAT SI CELALALT .

6 LUAREA DECIZIEI FINALE DUPA INCA O INFATISARE A CELOR 2 CANDIDATI CU CATEVA ZILE INAINTE DE ALEGERI . .

ACESTI 6 PASI SUNT MAI MULT SAU MAI PUTIN ESENTA IN ACEST PROTOCOL BINE PUS LA PUNCT DE OAMENII CARE CONTROLEAZA AMERICA ,EUROPA, CANADA, PARTI DIN ASIA SI AFRICA .

IN FINAL VA CASTIGA CINE SE VA ANGAJA CA VA INDEPLINI MAI CU RASPUNDERE SI STRICTETE PLANURILE IMPERIULUI NECURATULUI DE A SUBJUGA LUMEA MONDIALA .

CU CATEVA ORE INAINTE DE ALEGERI, IN PREZENT, IN 2012 , SE PROCEDEAZA  LA FEL .

IAR POPULATIA PROSTITA SE VA DUCE SI VA ALEGE INTRE MAU SI TAU ,REZULTATUL INSA VA FI CEL PE CARE-L -AU PREGATIT CEI DIN IMPERIUL MONDIAL, ASTFEL INCAT PUTEM SPUNE 100 LA 100 DA , DIN ANUL 1963 AVEM LA FIECARE 4 ANI ALEGERI MASLUITE , IAR POPULATIA NU STIE SI NU VA STI MULTI ANIDE ACUM INCOLO  DE ACESTE COMBINATII ,CARE FAC RAU OMENIRII .

DECI, CU ALTE CUVINTE , OBAMA SAU ROMNEY ,PENTRU MINE INSEAMNA ACELASI LUCRU .

PLANUL PENTRU SUBJUGAREA GLOBALA VA FI  INTREPRINS MAI DEPARTE ORI DE UNUL ORI DE CELALALT SI ASTA PENTRU CA AICI NU AVEM ALTERNATIVA .

SA FITI IUBITI

PARERE DIVIZIE EXCEPTIONALA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s