C.F.R. cluj , masacrata de GALATA


SI AICI NU DORESC SA ACUZ JUCATORII FIINDCA NU POTI EVOLUA CU ACELASI JUCATOR ONORANT CU MANCHESTER UNITED SI MAI APOI SA NU MAI POATA SA LEGE 3- 4 PASE CU GALATASARAY ISTAMBUL .

DUPA CUM STIM GALATASARAY A INVINS C F R -UL DIN CLUJ CU 3 LA 1 CHIAR LA NOI ACASA .

CEL CARE ESTE VINOVAT 100 IN 100 SE NUMESTE NOUL ANTRENOR PAOLO SERGIO ,UN ANTRENOR CARE S-A DOVEDIT A FI DE DUZINA ,CARE A PREGATIT MECIUL CU TURCII IN CEL MAI SLAB MOD CU PUTINTA .

DACA A FI PE TEREN  PROPRIU SE CONSIDERA AVANTAJ, ATUNCI NU ESTE LA FEL SI IN VIZIUNEA LUI SERGIO CARE A PORNIT MECIUL DIRECT CU C F R  PE DEFENSIVA , CU UN SINGUR ATACANT CARE  NU ARE ABILITATILE NECESARE SA SCOATA VRE-UN ADVERSAR DIN JOC SI CU MENTALITATE DE ECHIPA MICA , CARE SA SE BAGE IN POARTA SI SA SPECULEZE  EVENTUALELE GRESELI ALE ADVERSARULUI  ORI ACEST LUCRU NU POATE FI TOLERAT DE O ECHIPA CU PRETENTII LA CALIFICARE MAI DEPARTE IN LIGA CAMPIONILOR CA SI CLUJ .

DESI ECHIPA CU IOAN ANDONE PE BANCA ERA  DEPARTE DE ASTEPTARILE OFICIALILOR CLUJENI, ATUNCI CAND DAI AFARA UN ANTRENOR  ADUCI ALTUL MAI BUN ,NU ALTUL MAI SLAB .

IN ACEST SENS TREBUIE SERIOS MUSTRULUIT OMUL DE CARE A DEPINS ADUCEREA LUI PAOLO SERGIO PE BANCA  ECHIPEI DIN CLUJ .

NU STIA PE CINE ADUCE LA ECHIPA SI CE REZULTATE A AVUT IN TIMP ?

SAU POATE SA NE AMINTIM DE CELEBRU CARO DE LA VASLUI CARE ADUSESE ECHIPA INTR-UN HAL FARA DE HAL IAR PORUMBOIU NU STIA CUM SA SCAPE DE EL .

SUNT SIGUR SUTA IN SUTA CA DACA IOAN ANDONE ERA PE BANCA CLUJENILOR C. F. R. -UL  SCOTEA CEL PUTIN UN EGAL, DACA NU CHIAR O VICTORIE ,FIINDCA FIE VORBA INTRE NOI, GALATASARAY NU REPREZINTA CEA ECHIPA DIN FOTBALUL MARE IAR PER TOTAL VALOAREA JUCATORILOR NOSTRI O INTRECEA PE CEA A LOR .

INSA IN SEARA ASTA TURCII AU AVUT ANTRENOR  PROFESIONIST PE CAND CLUJUL A AVUT UNUL DE AMATORI .

ASTAZI NU A MERS NICI APARAREA ,NICI ATACUL ,NICI MIJLOCUL .

MIJLOCUL A FOST CEDAT DELIBERAT , IN APARARE S-AU FACUT GRESELI CA IN CURTEA SCOLII IAR IN ATAC CE SA MAI VORBIM …..

PAOLO SERGIO A LASAT UN SINGUR ATACANT INTRE 3 FUNDASI TURCI IAR CA SA FIE TACAMUL COMPLET ACESTA NU ARE CALITATI  TEHINCE .

KAPETANOS ESTE UTIL NUMAI IN  GRUP  DE CEL PUTIN 3 OAMENI LA POARTA IAR PUNCTUL SAU  FORTE IL CONSTITUIE  JOCUL DE CAP ,IN NICI UN CAZ SA-L LASI SA IA MINGEA DE LA MIJLOCUL TERENULUI SI SA O DUCA PANA IN POARTA  CA NU ESTE CAPABIL DE ASA CEVA .

PRIN ACESTE CATEVA IDEI  AM  LASAT DECI SA SE INTELEAGA CINE ESTE PRINCIPALUL VINOVAT PENTRU ACEASTA INFRANGERE .

SFAT PENTRU CLUJ :

NU STIU DE UNDE L-ATI ADUS  DAR DUCETI-L DE URGENTA INAPOI DE UNDE A VENIT DACA VRETI SA MAI CONTINUATI IN CUPELE  EUROPENE CACI ORICUM CAMPIONATUL ORICATE VICTORII ATI AVEA ESTE PIERDUT .

CASCATI OCHII MARI SI ADUCETI UN ANTRENOR PROFESIONIST  DACA AVETI PRETENTII  SA FITI CEEA CE PRETINDETI  ALTFEL CLUJUL VA CONSTITUI RUSINEA CAMPIONATULUI SI A INTREGII  EUROPE .

PARERE  DIVIZIE EXCEPTIONALA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s