Consiliul Unirii la 8 luni de la infiintare doreste intrarea in legalitate si in acte


Consiliul Unirii ar putea fi înregistrat la Ministerul Justiției

Reprezentanții Consiliul Unirii își propun să înregistreze platforma unionistă la Ministerul Justiției. O declarație în acest sens a fost lansată astăzi, 27 noiembrie, de către președintele Partidului Național Liberal, Vitalia Pavlicenco, în cadrul unei conferințe de presă, anunță UNIMEDIA. Intenția vine după ce Curtea Supremă de Justiție a permis PNL să promoveze nestingherit ideeia unirii Republicii Moldova cu România.

Pe 29 noiembrie, se împlinesc 10 luni de la lansarea platformei „Consiliul Unirii”. În această perioadă au avut loc 9 marșuri unioniste atât în Capitală, cât și în teritoriul țării.

Cu ocazia aniversării a 94 de ani de la Marea Unire din 1 Decembrie 1918, în Piața Marii Adunări de la Chișinău va fi desfășurat cel mai mare tricolor, anunță Consiliul Unirii. „Tricolorul va fi mai mare decât a lui Filat”, a subliniat reprezentantul Platformei Civice „Acțiunea 2012”.

Consiliul Unirii este o organizaţie care promovează ideea unităţii naţionale româneşti. Platforma unionistă își propune să convingă guvernanţii de la Chişinău, de la Bucureşti şi factorii politici decidenţi din Vest că unitatea românească înglobează şi interesele strategice ale lumii euroatlantice.

SURSA UNIMEDIA.INFO

PENTRU A VEDEA CONFERINTA DE PRESA FACE-TI CLICK PE FOTO DE MAI JOS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s