ROMANIA E IN GENUNCHI , AMERICA SI TARILE U.E. VOR SA -I DEA LOVITTURA DE GRATIE PESTE “BOT”


ALERTA MAXIMA IN LUNA DECEMBRIE 2012 CAND 2 EVENIMENTE ERAU PE CALE SA SE INTAMPLE DIN CARE UNUL SIGUR SE VA  INFAPTUI .

PRIMUL, CUM BINE STIAM ,S.R.I. A LUCRAT CU ONOARE SI A ANIHILAT 2 STUDENTI CARE PLANUIAU UN ATAC TERORIST CICA  ISLAMIST .

SINCERE FELICITARI S.R.I. -ULUI CARE A FACUT CE TREBUIA .

PROBABIL DUPA “BOACANA ” ASTA  F.M.I. SI TARILE DEZVOLTATE VOR LOVI IN S.R.I. SA-L DESTRAME DE TOT ,CA DE CE A BLOCAT CEVA CE TREBUIA SA SE INTAMPLE ,NU DE ALTA DAR DE DRAGUL DE A BAGA FRICA IN OAMENI  DE ATACURI TERORISTE  .

ESTE CLAR LA CINE MA REFER CAND VORBESC ACESTE CUVINTE .

DACA UN IMPERIU ISI EXTERMINA PROPRIA POPULATIE NUMAI PENTRU A AVEA UN PRETEXT CU CARE SA INTRE IN ORIENTUL MIJLOCIU ,ATUNCI NU MAI E NIMIC DE SPUS .

SI DACA VA INTREBATI DE CE IN ROMANIA ?

NU VA MAI BATETI CAPUL, ERA PE LISTA  DUPA BULGARIA .

ATACURILE TERORISTE IN EUROPA SI AMERICA SUNT CONCERTATE DE IMPERIUL NEGRU AL DESTRUGERII  OMENIRII CU SEDIUL PRINCIPAL IN AMERICA .

DAR CUM UN NECAZ NU VINE NICIODATA SINGUR  IATA CA DE CEEA CE NE-A FOST FRICA NU AM SCAPAT .

RESPECTIV ,DEJA INTUITI LA CE MA REFER!

ROSIA MONTANA SI GAZELE DE SIST .

SUNT DE-A DREPTUL OFENSAT DE TOATA MASS-MEDIA CARE CAUTA SENZATIONALUL LUI DAN DIACONESCU SI RATING ,CU BUNA STIINTA NEPLASAND IN ATENTIA OAMENILOR CEEA CE CU ADEVARAT SE VA PETRECE PE TERITORIUL ROMANESC DIN 2013 .

MAI MULT ,PE TOATE TELEVIZIUNILE APARE UN SPOT PUBLICITAR IN CARE CATIVA SARACI CU DUHUL FAC RECLAMA LA REFERENDUMUL PENTRU  EXPLOATAREA ZACAMINTELOR ROMANIEI  SI II DAU CULOARE SALVATOARE SI DE NECONCEPUT PENTRU CICA ,MIILE DE OAMENI CARE SARACII NU AU DE MUNCA IN DOMENIUL MINERITULUI.

DAR DE CE NIMENI NU SPUNE CEEA CE IMPLICA ACORDUL OAMENILOR PENTRU CA NU STATUL CI COMPANIILE INTERNATIONALE SA FACA FORARI SI SA EXPLOATEZE RESURSELE  PAMANTULUI NOSTRU ?

VA SPUN EU ,FIINDCA SI MASS–MEDIA SI POLITICIENII SUNT TOTI ELEMENTE ALE IMPERIULUI NECURATULUI SI OBSTRUCTIONEAZA POPULATIA DE LA  A SE INFORMA IN LEGATURA CU DEZASTRELE ECOLOGICE PE CARE LE IMPLICA ASTFEL DE EXPLOATARI .

CU ALTE CUVINTE , VRETI SA MUNCITI CATIVA ANI SI SA MURITI DE LA CIANURI ?SAU DORITI SA FITI LASATI IN PACE?

SI NORODUL NESTIUTOR ,INCURAJAT SI DE MASS-MEDIA  ISI DA ACORDUL PENTRU CA ROMANIEI SA-I FIE DATA LOVITURA FINALA IN LUPTA EI CONTRA IMPERIULUI NEGRU ,ADUS DE U.E.IN SPECIAL SI AMERICA .

IN FATA ACESTOR PERICOLE  LA CARE NE AFLAM POLITICIENII VOR SA NE VANDA PANA LA CAPAT SI LASA CA ROMANIA SA FIE  EXPLOATATA CU CELE MAI POLUANTE MIJLOACE  DIN LUME ,NETINAND CONT DE NIMIC IN AFARA DE “MONEY”.

“MONEY”CU CARE  OR SA SE INGROAPE SI EI IN MORMANT IN CURAND .

CE-I MAI RAU ESTE CA DEZASTRELE ECOLOGICE PE CALE SA DEVINA REALITATE IN ROMANIA  VOR  REDUCE POPULATIA CU CEL PUTIN JUMATATE DACA NU MAI MULT .

ASTFEL CLASA POLITICA IMPLEMENTEAZA PANA LA CAPAT  DICTONURILE IMPERIULUI NEGRU VENIT DIN AMERICA PRIN CARE POPULATIA TREBUIE SA MOARA .

INSA PLECAND DE LA CHESTIUNEA CA TREBUIE SA FIM CEL MULT 1 MILIARD PE PAMANT DUPA EI ,CE PLANETA VOR LASA ASTFEL DE MISEI COPIILOR LOR?

UN IAD IN MINIATURA?

APA POLUATA , CUTREMURE LA TOT PASUL, STRAT DE OZON DISTRUS,  RESURSE  SILVICE EXPLOTATE TOTAL , 3 SFERTURI DE PLANETA DESERTIFICATE  ?

DECI, CEI CARE SUNTETI CU CAPUL  PE UMERI SI VA IUBITI TARA , VOTATI NU LA REFERENDUM SI ZICETI-LE SI LA CEILALTI CA OAMENII NU SUNT INFORMATI DIN  NICI O  SURSA SI MERG ACOLO SI ZIC DA MORTII LOR SI FAMILIILOR LOR .

VA INVIT SA URMARITI 2 DOCUMENTARE , UNUL FACAND CLICK ,ALTUL LUAT DE PE YOU-TUBE PRIVITOR LA GAZELE DE SIST ,DACA VA INTERESEAZA  DE VIITORUL ROMANIEI SI ASTA ESTE  CHESTIUNE DE CATIVA ANI .

DECI, CU REFERENDUMUL “DA”  ,ROMANIA ESTE PRACTIC OMORATA LA PROPRIU DE PE PAMANTUL ACESTA  PE CARE NI L-A DAT  INSUSI DUMNEZEU  SI PE CARE OMUL CHIPURILE TREBUIA SA AIBA GRIJA DE EL .

DAR ASA INTELEGE RASA UMANA MODUL  DE A TRAI SI EXPLOATA RATIONAL RESURSELE TERREI .

PARERE DIVIZIE EXCEPTIONALA

FACE-TI CLICK PE DOCUMENTAR MAI JOS :

DOCUMENTAR

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s