alegerile s-au incheiat ,guvernul isi va intra in drepturi ,distrugerea romaniei continua


romania rupta mica

 

CAM ASTA ESTE CONCLUZIA PE CARE O PUTEM TRAGE IN URMA REZULTATELOR ALEGERILOR DIN 9 DECEMBRIE 2012 .

CU UN SCOR DEVASTATOR UNIUNEA SOCIAL- LIBERALA A CASTIGAT SI SE PREGATESTE DE JEFUIT IMPREUNA CU BASESCU CE A MAI RAMAS  DE JEFUIT DIN TARA .

IN MARE PARTE POLITICIENII NOSTRI STIU CA AU INDEPLINIT CU BRIO SARCINILE PE CARE LE-AU AVUT TRASATE DE AMERICA SI UNIUNEA EUROPEANA PRIN F.M.I. SI BANCA MONDIALA  SI ISI ASTEAPTA LINISTITI SFARSITUL CARIERELOR LOR DE POLITICIENI , NU INAINTE DE A MAI FACE UNA DINTRE ULTIMILE LOR INTELEGERI LA PARLAMENTUL ROMANIEI .

RESPECTIV ,DACA PANA ACUM BASESCU ERA CONSIDERAT NELEGITIM SI TREBUIA SA LASE LOCUL VACANT LA COTROCENI, DINTR-O DATA BASESCU TREBUIE SA COABITEZE CU VICTOR PONTA CA PREMIER INCA 2 ANI CA UNDE AU TRECUT 8 ,MAI TREC IN VIZIUNEA AMUNDOROR  GRUPURI  ,FOARTE REPEDE .

PAI NU ASA LE-AU DICTAT BAROSSO SI AMERICA?

DEASEMENA COOPTAREA U.D.M.R. LA GUVERNARE ESTE UN PONT DE BIFAT FIINDCA ORICE DISTRUGERE ECONOMICA A ROMANIEI NU POATE FI  TOTALA DACA NU SE RECURGE SI O RUPERE TERITORIALA  SI DAU ACESTORA CEEA CE VOR ,ADICA TRANSILVANIA UNGURILOR.

SI CUM SA FACA ASTA?

ACCEPTA U.D.M.R. LA GUVERNARE ,ACCEPTA DOLEANTELE MAGHIARILOR SI GATA .

PUTETI SPUNE DRAGI POLITICIENI CA DISTRUGEREA ESTE GATA ,

ATAT ECONOMICA CAT SI TERITORIALA DACA URMAM IDEOLGIA PARTIDULUI UNGURESC DE RUPERE  A ROMANIEI  .

PARERE  CRITICA PRIVITOR LA ALEGERI :

DINCOLO DE CELEBRELE FRAUDE NESEMNIFICATIVE PE CARE U.S.L.-UL LE-A FACUT CUMPARAND VOTURI CU LINGURA (SI CARE NU AU FOST DEMONSTRATE DECAT DIN RELATARI ) RAMANE REZULTATUL DE NECONTESTAT AL MAJORITATII ROMANILOR CE S-AU PREZENTAT LA VOT CARE AU ALES UNIUNEA SOCIAL -LIBERALA .

ACEST VOT  SCOATE IN EVIDENTA MEMORIA SCURTA A CETATENILOR NOSTRI CARE NU-SI AMINTESC DE DISTRUGERILE FACUTE DE P.D.S.R. SAU P.N.L. LA GUVERNARE IN TRECUT SI CARE  AU CAZUT IN PATIMA NORODULUI DIN NUVELA LUI ALEXANDRU LAPUSNEANU SI FARA NICI O NOIMA AU VOTAT ALTI ȘNAPANI .

DOAR VORBA CEEA ,CU RANDUL SE FURA TARA ,4 ANI ĂSTIA ,4 ANI ĂIA .

DAR POPULATIA NU STIE ,E SLABA DE MINTE SI VOTEAZA IN CONTINUARE ACELEASI SI ACELEASI PERSOANE  ,AFUNDANDU-SE DE LA UN AN LA ALTUL IN SARACIE SI FARA NICI O ALTERNATIVA PENTRU ZIUA DE MAINE .

SE PARE CA NICI LUMINITA DE LA CAPATUL TUNELULUI DIN ANII 90 NU SE MAI VEDE PENTRU POPULATIA NEROADA .

SA STINS DE MULT FARA CA ACESTIA SA STIE .

PENTRU CEI CE NU AU MERS LA VOT NU-I CONDAMN,ORICUM NU PREA AVEAU CE SA VOTEZE ,DAR TOT EU AM VENIT LA VOI SI V-AM DAT ALTERNATIVA FRATILOR !

VOTATI PARTIDE MICI IN PROGRAMUL CARORA VA REGASITI MAI BINE .

ACELEA SUNT PARTIDELE CELE MAI CURATE SI NEPATATE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE .

DAR NU MAI VOTATI PRINCIPALELE PARTIDE CARE AU DISTRUS TARA !

CA RASPUNS ,VOI ATI MERS SI IN MAREA MAJORITATE DINTRE CEI CARE ATI MERS ATI VOTAT U.S.L.

NO PROBLEM

ATI ALES HOTII? DE HOTI VETI AVEA PARTE .

SA NU VA SPERIATI DACA IN VIITOR SISTEMUL DE SANATATE VA FI TAXABIL 75 LA SUTA ,DACA  MURITI IN CASE ,SA NU VA SPERIATI PE VIITOR CA VIN PONTA SI CU BASESCU  SA VA SPUNA CA STATUL NU MAI ARE CUM SA SUSTINA PENSIILE  DECAT PE 15 LA SUTA {FAPT CE AU SI ANUNTAT PENTRU OAMENII ICEPAND CU GENERATIA 1966 } ,SA NU VA SPERIATI DACA GAZE DE SIST SI ROSII MONTANE VOR IMPÂNZI TARA ASTA SI VOR CREEA DEZASTRE ECOLOGICE ,SA NU VA INSPĂIMÂNTATI CAND ANUMITE TAXE SI IMPOZITE VOR CRESTE DE LA UN AN LA ALTUL TOCMAI IN SECTORUL ECONOMIC  SI VA CONDUCE FIRMELE FAMILIALE MICI SI MIJLOCII LA FALIMENT SI SARACIE LUCIE , SA NU VA SPERIATI CHIAR DACA TOATE RESURSELE DE SUBSOL ALE ROMANIEI VOR FI DATE MAI MULT MOCA SOCIETATILOR MULTINATIONALE CARE STIU ELE CUM SA SCOATA PROFITURI MEGA-ASTRONOMICE .

PREVAD DECI PANA IN 2020 ROMANIA DISTRUSA SI CU PROSTIA VOASTRA IAR CLASA SOCIALA MEDIE SA DISPARA CU DESAVARSIRE ,IN LOCUL ACESTEIA  DEFINITIVANDU-SE 2 CLASE SOCIALE  ,CEA  DE JOS A SCLAVILOR SI CEA DE SUS A MARILOR BOIERI .

DIN PACATE PENTRU MULTI DINTRE VOI CLASA SPRE CARE VA VETI PRABUSI VA FI CEA A SCLAVILOR ,DE JOS ,CAT PRIVESTE DE MINE ?

AM SANSE MARI SI FOARTE MARI SA MERG SPRE CEA A BOGATILOR ,ACEEA DE 2 LA SUTA DIN TOATA POPULATIA ROMANIEI .

ADICA PE MINE NU PREA ARE SA MA DOARA CAPUL ,DAR PENTRU VOI ?

S-AR PUTEA SA AVETI MULȚI SURPRIZE SURPRIZE IN URMATORII ANI SI ASTA DATORITA INCULTURII SI PROSTIEI VOASTRE DE  VITE INCALTATE CARE VA DUCE-TI SINGURE LA TARTOR .

TOATA STIMA PENTRU CEI CARE AU VOTAT PARTIDELE MICI SI AU INTELES CE PERICOL PASTE TARA ASTA SI DEASEMENEA TOATA STIMA CELOR CARE NU AU VOTAT DIN MOTIVE DE SANATATE SAU PENTRU CEI CE SI-AU DAT SEAMA CA ASPIRATIILE LOR NU SE GASESC IN NICI UN PARTID POLITIC AFLAT LA GUVERNARE DINTRE PRIMELE 3 FORMATIUNI .

CAT DESPRE PARTIDUL POPORULUI ?

SA VEDEM CE VA FACE IN CONTINUARE IN PARLAMENT  SI CE ACTIUNI VA INTREPRINDE PENTRU CA EU UNU NU AM AVUT INCREDERE CA MACAR DOCTRINA LOR VA RAMANE NESCHIMBATA SI CA ACESTIA DORESC INTR-ADEVAR SA  RECLADEASCA ROMANIA ,NU SA PARTICIPE LA DEZASTRU .

SI POATE ERAM MAI  ATRAS {ASTA NU INSEAMNA CA II SI VOTAM } DE PARTIDUL POPORULUI DACA DOMNUL DAN DIACONESCU NU FACEA 2 MARI GRESELI ș

1

COOPTAREA PE LISTELE PARTIDULUI  A CATORVA “SCURSURI”  CARE AU PARTICIPAT LA DISTRUGEREA ROMANIEI SI CARE SUNT ANCHETATE PENAL SUB O FORMA SAU ALTA SI AICI NU VORBESC DE FAPTUL CA SUNT SAU NU VINOVATE CI DOAR FAPTUL ACESTE PERSOANE PATATE AU AJUNS SA PARTICIPE CA SI CANDIDATI PE LISTELE PPDD SI AICI AM IN VEDERE

ANTONIE SOLOMON ,MONICA IACOB RITI SAU FOSTA SEFA A LOTERIEI ROMANE,  {CEA DIN URMA NU ARE NICI UN DOSAR PE ROL }  ,O MAHALA CARE RAR SE MAI POATE VEDEA SI AUZI PE MICILE ECRANE .

DEASEMENEA CATIVA OAMENI DE BAZA PRECUM SORIN OVIDIU BALAN ,OMUL CARE CAND DESCHIDE GURA MAI BINE AR INCHIDE-O   SAU DOMNUL CARE VORBEA LA EMISIUNEA “ROMANIA IN DIRECT ” CU INTERLOCUTORII SAI CARE SUNAU SA INTRE IN DIRECT CU APELATIVE DINTRE CELE MAI DIVERSE SI CARE  NU -I LASA SA-SI EXPRIME PARERILE DACA NU-I CONVENEA IDEEA EXPRIMATA DE EI SI LE INCHIDEA TELEFONUL .

NU MAI ARE ROST SA NE AMINTIM DE INJURATURILE PE BANDA RULANTA IN DIRECT PE CARE DOMNUL TUDOR BARBU LE ADRESA OAMENILOR SI EXCESELE SALE DE NEBUNIE PE CARE LE DADEA IN VILEAG PE MICILE ECRANE IN STUDIOUL O.T.V,IN DIRECT ,INREGISTRAT SI IN RELUARE .

DAR CUM  TUDOR BARBU A INTRAT IN PARLAMENT , AM ASTEPTARI MACAR DE LA EL SA INITIEZE PROIECTE DE LEGI IN FOLOSUL TUTUROR CETATENILOR SI SA DEA TONUL PARTIDULUI  POPORULUI  REFERITOR LA PROMISIUNILE ELECTORALE CACI  DA OMUL ESTE DUS LA PROPRIU DAR  MACAR SA FIE PATRIOT CA DE AIA S-AU GASIT ALTI “DUSI ” SA-L VOTEZE NU?

2

A 2 A GRESEALA  PE CARE A FACUT-O DAN DIACONESCU SI PENTRU CARE NOI, OAMENII ANTI-SISTEM NU O SA I-O IERTAM ESTE ACEEA DE A DECLARA SUS SI TARE 2 ANI DE ZILE CA NU PRIMESTE  IN RANDURILE PARTIDULUI SAU HOTI DIN ALTE PARTIDE ,CARE AU ADUS UN APORT IMPORTANT LA DISTRUGEREA ROMANIEI IN CEI 22 DE ANI DE DEMOCRATIE  SI IN PRAGUL PRIMELOR  ALEGERI IN CARE PARTIDUL POPORULUI PARTICIPA ,ACESTA COOPTEAZA PUSCARIASI SI HOTI PRECUM DOMNUL DE LA CRAIOVA , DOAMNA IACOB RITI SAU FOSTA SEFA A LOTERIEI ROMANE ,CARE  DACA INTRA IN PARLAMENT  IA LUMEA LA BATAIE LA SEDINTE  .

           DECI DOMNUL DAN  ,, CU SPECIMENE DE GENUL ASTA NOI SUNTEM OBISNUITI 

PENTRU CE SA -I VOTAM?

PENTRU CE SA VOTAM PPDD?

SI ACUM COLAC PESTE PUPAZA ,SALVATORUL NATIUNII DAN DIACONESCU ADRESEAZA O INVITATIE DE ADERARE LA PARTID TUTUROR OAMENILOR DIN U.S.L. SI A.R.D.CARE AU CAPATAT UN FOTOLIU DE DEPUTAT RESPECTIV SENATOR LA ALEGERILE CURENTE .

SI ATUNCI VIN EU SI VA INTREB , UNDE MAI ESTE DOCTRINA ACEEA DE PARTID ANTI-SISTEM CARE PASTREAZA IN RANDURILE SALE NUMAI OAMENI DIN POPOR ,NEPATATI POLITIC SI CARE NU AU  “ȘUTIT “DIN  BUGETUL  ROMANIEI NICIODATA NICI UN LEU?

MAINE POIMAINE VREA ANTONESCU SI PONTA SA VINA SA INTRE IN RANDURILE DUMNEAVOASTRA .

II PRIMITI ?

SI  VETI AVEA SI POATE SI ATUNCI TUPEUL SA SPUNETI CA VENITI CU PARLAMENTARI CURATI CA LACRIMA IN PARLAMENT .

PAI ORI VREM SA NE PASTRAM ACURATETEA SI  ASTEPTARILE OAMENILOR CARE NE-AU VOTAT ,ORI PRIMIM  IN PARTID PUSCARIASI SI HOTI CARE AU DISTRUS TARA ASTA DE 23 DE ANI .

CA O CONCLUZIE ,INTR-ADEVAR PE PREMIZA CA  POPULATIA ISI ARE CONDUCATORII PE CARE SI-I MERITA , VA INVIT SA ASISTATI DECI, IN CONTINUARE  LA CEEA CE A MAI RAMAS DE DISTRUS DIN ROMANIA PENTRU CA DUMNEAVOASTRA ATI VRUT ASTA !

STIATI CE STRICACIUNI AU FACUT ACESTE PARTIDE TUTUROR ROMANILOR SI ATI VOTAT U.S.L. ,ALTERNATIVA DE HOTI LA ALTI HOTI .

SPALATI-VA PE CAP CU EI SI DA ,II DAU DREPTATE LUI DAN DIACONESCU CAND SPUNE , VA PLANGETI CA NU AVETI SERVICII?

VA PLANGETI CA LUCRATI IN CONDITII GRELE DE MUNCA ?

VA PLANGETI CA DOCTORII VA TRATEAZA CU FUNDUL SI PLATITI TOATE USTENSILELE DE CARE AVETI NEVOIEIN SPITALE  ?

VA PLANGETI CA FII SI FIICELE DUMNEAVOASTRA SUNT PLECATE IN STRAINATATE SI DUMNEAVOASTRA SUNTETI SINGURI FARA UN SPRIJIN?

VA PLANGETI CA TAXELE PENTRU IMM-URI SUNT DIN CE IN CE MAI MARI SI VA PUN AFACERILE PE CHITUCI?

DUCETI-VA LA PONTA IN AUDIENTA SI LA UNIUNEA SOCIAL -LIBERALA IN GENERAL .

CU SIGURANTA ACESTIA  VA VOR  RASPUNDE AFIRMATIV LA ORICE DOLEANTA SI VA VOR REZOLVA PROBLEMELE FIINDCA DOAR PE EI I-ATI VOTAT NU?

PARERE DIVIZIE EXCEPTIONALA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s