5 partide pro-rusia si antiromania si uniunea europeana vor fuziona intr-unul singur


Gerb060709_10

 

 

POTRIVIT UNUI COMUNICAT PRELUAT DE PE WWW.PUBLIKA.MD

PARTIDUL SOCIALISTILOR 

PARTIDUL POPULAR SOCIALIST

PARTIDUL REGIUNILOR

CELEBRUL PENTRU EVENIMENTELE HULIGANICE ANTINATIONALE , PARTIDUL PATRIOTII MOLDOVEI SI

PARTIDUL RENASTEREA {TRADUS DIRECT CUM A FOST INREGISTRAT IN CADRUL AUTORITATILOR REPUBLICII MOLDOVA DIN LIMBA RUSA }    VOR FORMA O NOUA FORMATIUNE DE SINE STATATOARE CARE SA INCERCE O ULTIMA DETURNARE A STATULUI NATIONAL REPUBLICA MOLDOVA DE PE DRUMUL ADERARII LA UNIUNEA EUROPEANA SI DE  REVENIRE  LA ADEVARUL ROMANESC ,NEINFLUENTAT DE ENCLAVA SLAVONA OCUPANTA  .

POTRIVIT SURSELOR ACESTE NEGOCIERI SE VOR FINALIZA IN APROXIMATIV 2 SAPTAMANI .

ACUM LUAND SI ANALIZAND LA RECE ACEASTA MUTARE OBSERVAM CA PLANUL KREMLINULUI ESTE INTR-U TOTUL RESPECTAT SI PROBABIL SE VA INCERCA  CA PANA LA URMATOARELE ALEGERI SA SE CREEEZE O A 2 A REVOLUTIE PREGATITA TEMEINIC DE SERVICIILE SECRETE RUSESTI .

DACA ACEASTA VIITOARE FORMATIUNE ANTIROMANEASCA SI ANTINATIONALA VA AJUNGE PRIN DIVERSE MIS -MASURI LA PUTERE VOM VEDEA .

ORICUM CE ESTE DE FACUT SI DE ACTIONAT O REPREZINTA CONLUCLAREA SERVICIILOR SECRETE ROMANESTI SI MOLDOVENESTI PENTRU A TINE SUB OBSERVATIE FIECARE PAS FACUT DE ACESTI MOJICI AI BASARABIEI MODERNE ,ACESTI DESTABILIZATORI SI RUSIFICATORI DE NEAM .

TELUL ESTE UNUL SINGUR ,INCLUDEREA REPUBLICII MOLDOVA IN  UNIUNEA EUROASIATICA UNDE O DATA INTRATA VA AVEA PARTE DE O  SURPRIZA , VA DISPAREA DE PE HARTA CA TARA LATINA IAR ROMANII MOLDOVENI DIN BASARABIA VOR FI ASIMILATI DE CATRE ENCLAVA SLAVONA IN CARE AR URMA IN VIZIUNEA ACESTOR HULIGANI SI MINCINOSI SA INTRE IN CEL MAI SCURT TIMP .

DAR ACEST LUCRU NU SE VA INTAMPLA DACA ROMANIA VA SPRIJINI REPUBLICA MOLDOVA SI IN CONTINUARE IN INCERCAREA ACESTEIA DE A ADERA LA UE  .

CE A FOST GREU A TRECUT ,RUSIFICATORII ISI DAU ULTIMILE DUHURI PE PAMANTUL BASARABIEI ROMANESTI .

DACA VOM STI CUM SA GESTIONAM SITUATIA REPUBLICA MOLDOVA VA  SCAPA DEFINITIV DE  MUTANTUL ROSU CARE A OMORAT MILIOANE DE OAMENI DOAR PENTRU CA ERAU DE ALTA NATIONALITATE SI DOREAU SA ISI PASTREZE LIMBA ,TRADITIILE , FOLCLORUL SI OBICEIURILE .

PARERE DIVIZIE EXCEPTIONALA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s