DEMOCRATIE , CIVILIZATIE , EGALITATE DE SANSE , TOATE SUNT O MARE MINCIUNA IN S.U.A.


DACA DORITI SA VEDETI CE INSEAMNA JUNGLA UMANA URMARITI ULTIMA NASCOCIRE A UNOR  MARI PRODUCATORI CARE SE BAT CU MAINILE IN PIEPT CA SUSTIN DEMOCRATIA , UMANITATEA SI CIVILIZATIA ,CHIAR DIN LAGARUL ,LIBERTATII , AMERICA .

Postul HBO, dat în judecată pentru maltratarea unor cai

folosiţi în serialul “Luck”

HBO a fost dat în judecată de o fostă angajată a unei asociaţii pentru protecţia animalelor, care a acuzat conducerea acestui post de televiziune american că a maltratat mai mulţi cai în timpul filmărilor de la serialul “Norocul/ Luck”, anulat în martie 2012 la mijlocul celui de-al doilea sezon .

Potrivit AFP, Barbara Casey l-a dat în judecată şi pe fostul ei angajator, The American Humane Association (AHA) – organizaţia care trebuie să se asigure că animalele sunt bine tratate în timpul filmărilor -, pe care o acuză că a ascuns tratamentul necorespunzător aplicat cailor folosiţi în acel serial de televiziune.

Într-o plângere depusă luni la Curtea Superioară din Los Angeles, Barbara Casey, care reprezenta AHA pe platourile de filmare, afirmă că a fost concediată după ce le-a cerut superiorilor ei să denunţe condiţiile de filmare necorespunzătoare, ce au dus la moartea a cel puţin trei cai.

“AHA s-a înclinat în faţa presiunii politice şi a refuzat să semnaleze autorităţilor comportamentul echipei de producţie. AHA mi-a ordonat să nu semnalez acele comportamente. AHA a făcut în aşa fel încât să ascundă activităţile criminale ale echipei de producţie”, a declarat reclamanta în acea plângere.

În martie 2012, după moartea celui de-al treilea cal în timpul filmărilor, postul HBO a decis să oprească producţia serialului “Luck”, în care Dustin Hoffman interpreta rolul unui mafiot proaspăt ieşit din închisoare care încerca să preia controlul asupra unui hipodrom.

Potrivit plângerii depuse la tribunal, caii folosiţi în timpul filmărilor de la acest serial erau adeseori drogaţi cu medicamente, iar mulţi dintre ei erau bolnavi sau subponderali.

“Cei din echipa de producţie au amestecat intenţionat identităţile cailor, pentru ca poliţiştii şi reprezentanţii organismelor pentru protecţia animalelor să nu le găsească dosarele medicale”, afirmă Barbara Casey.

Producătorii show-ului au recunoscut moartea a trei cai, însă Barbara Casey susţine că un al patrulea cal a murit în pauza dintre filmări, în timpul sezonul de vară.

Într-un comunicat oficial, postul HBO afirmă că a luat “toate precauţiile necesare pentru ca animalele să beneficieze de un tratament cât mai uman şi să fie tratate cu multă grijă, depăşind protocoalele şi directivele impuse echipei de producţie. Barbara Casey nu a fost angajată de HBO şi orice întrebare legată de activitatea ei trebuie adresată AHA”.

Barbara Casey a solicitat să i se plătească daune financiare, însă valoarea acestora nu a fost dată publicităţii.

Serialul “Norocul/ Luck” a fost creat de David Milch, cunoscut şi pentru producţia “NYPD Blue”. Primul episod al serialului a avut premiera în Statele Unite ale Americii pe 29 ianuarie 2012, fiind difuzat şi pe HBO România pe 30 ianuarie.

Câştigător a două premii Oscar şi nominalizat de şapte ori de Academia de film americană, Dustin Hoffman a jucat în “Luck” rolul unui afacerist, Ace Bernstein, implicat în lumea jocurilor de noroc. Eliberat din puşcărie după trei ani, Ace îşi propune să transforme hipodromul Santa Anita într-o afacere profitabilă. Bernstein face echipă cu Gus Economou (Dennis Farina), vechiul său asociat şi, totodată, şoferul său, pentru a reveni în lumea curselor de cai. Hoffman a fost şi producătorul serialului “Luck”.

sursa -www.gandul.info

Intre aceste animale de oameni si asasinii platiti nu exista absolut nici o diferenta  iar americanii ne vorbesc noua de umanitate ,moralitate si  progres .

Un banc pentru credulii naivi care inca mai cred america zana cea buna .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s