TRAFIC MAI MARE PE BLOGUL TAU


bscap013

IN DECURS A CATIVA ANI DE ZILE DE CAND AM INTRAT  IN LUMEA VIRTUALA AM DAT PESTE MULTI  OAMENI CARE SE PLANGEAU  CA SITE-UL SAU BLOGUL LOR  NU ARE VIZITATORI MAI DELOC .

AZI AM SA VA SPUN CA BLOGUL ESTE IN ASA FEL CONCEPUT INCAT SA APARTINA UNEI SINGURE PERSOANE SAU UNEI FAMILII IAR VIZIUNILE PE CARE ACESTIA LE INTRODUC IN LUMEA VIRTUALA  SUNT PUR PARTIMICE ,INDIFERENT DE  CE PARTE A GLOBULUI NE-AM  AFLA -POATE MAI PUTIN IN TARILE EXTREMIST-COMUNISTE UNDE CENZURA  ARE UN IMPORTANT ROL IN ACTIVITATEA  DE ZI CU ZI –

DECI NU PUTEM SA SPUNEM CA UN BLOG AR  TREBUI SA AIBA ZECI DE MII DE VIZITATORI  PE ZI FIINDCA DEOBICEI ACESTE INSTRUMENTE SUNT FOLOSITE IN CELE MAI MULTE CAZURI DE AMATORI ,POSEDAND   MESERII DE BAZA ,ALTELE DECAT CEA DE JURNALIST , CARE SA VINA IN FIECARE MINUT CU STIRI PROASPETE  .

FIINDCA AM LAMURIT CE INSEAMNA UN BLOG ACUM SA TRECEM LA CHESTIUNI DE AFACERI :

1     PRIMUL LUCRU LA CARE TREBUIE SA TE GANDESTI CA SI BLOGGER PENTRU A-TI MARI TRAFICUL DE VIZITATORI IL  REPREZINTA INSASI TEMELE ABORDATE SI CONTINUTUL ACESTORA  .

CU ALTE CUVINTE  TU DACA AI SA VORBESTI DE TEHNOLOGIA CUANTICA  NU TE ASTEPTA SA APUCI PE DUMNEZEU “DE UN PICIOR “.

PE OAMENII DE RAND CARE SUNT 98 LA SUTA DIN POPULATIA DISPONIBILA ÎI INTERESEAZA LUCRURI MARUNTE DIN VIATA DE ZI CU  ZI , MUZICA , JOCURI PE CALCULATOR , STIRI CU ADEVARAT INTERESANTE .

DACA AI SA PUBLICI UN ARTICOL DE STIINTA TREBUIE SA AI MAI MULTA GRIJA LA CE SE REFERA SAU IN CAZ CONTRAR VEI FI BAGAT IN CLASA  BLOGURILOR  CU “TEHNOLOGIA CUANTICA” IAR TRAFICUL VA FI CA ATARE .

DECI IATA CUM MIILE DE VIZITATORI VISATI DE TINE PE ZI DEVIN O “FATA MORGANA ” DOAR PENTRU FAPTUL CA POATE TU DORESTI SA DEVII ORIGINAL, SA POSTEZI NISTE ARTICOLE INTERESANTE PENTRU TINE  ,DAR CARE SA  NU FACA OBIECTUL  INTERESULUI  UNEI  MARI  MAJORITATI  A POPULATIEI  , PRIN URMARE ,  EXISTA POSIBILITATEA  CA CEEA CE VREI SA SCRII DIN INIMA SA NU SE POTRIVEASCA CU CEREREA PE PIATA SI SA FII PUS ASTFEL  INTRE CIOCAN SI NICOVALA .

ITI VEI PUNE INTREBAREA ,”CE ALEG , TRAFIC PE BLOG SAU  DORINTA DE A PUBLICA  CEEA CE SIMT ? “

RASPUNSUL LA ACEASTA INTREBARE ESTE UNUL SINGUR :

BLOGUL NU ESTE FACUT PENTRU A FI VIZITAT DE MII DE OAMENI , BLOGUL ESTE O CREEATIE PARTIMITOARE A UNUI INDIVID SAU A UNUI GRUP DE INDIVIZI CARE IMPARTASESC ACELEASI  IDEALURI SI /SAU  CONCEPTII DE VIATA .

NU TE OBOSI SA-TI SCHIMBI PUBLICATIILE DECAT DACA DORESTI CU TOT DINADINSUL CA ARTICOLELE TALE SA FIE VIZUALIZATE DE CAT MAI MULTI COMPATRIOTI .

2    ITI PLACE SA AI MULTI VIZITATORI DAR NU AI CE SA POSTEZI  PE BLOGUL TAU SI PENTRU A MENTINE AUDIENTA INCEPI SA COPII ARTICOLE INTREGI UNUL DUPA ALTUL  SPERAND CA ASTFEL VEI AVEA “CLIENTI “.

GRESIT , NIMENI NU SPUNE SA NU IMPRUMUTI ARTICOLE PE DIFERITE TEME DE PE SITE-URILE DE STIRI  DACA ACESTEA INFLUENTEAZA INTR-O MAI MICA SAU MAI MARE MASURA LUMEA IN CARE NE AFLAM DAR SA STII CA  NISTE ARTICOLE COPIATE DIN ALTE SURSE ITI VOR DIMINUA VIZITATORII INCETUL CU INCETUL DACA ABUZEZI DE ACEST  LUCRU .

FIECARE ADRESA DE INTERNET TREBUIE SA AIBE ORIGINALITATEA SA IAR TU CA SI BLOGGER NU FACI EXCEPTIE .

DE CE ?

SIMPLU, TOTI OAMENII CARE VOR VIZUALIZA ARTICOLELE TALE SI VOR MAI VIZUALIZA ACELASI CONTINUT CUVANT CU CUVANT  DE PE SITE-URI CONSACRATE ,NU -TI VOR MAI VIZITA  BLOGUL SI VA FI CATALOGAT DECI  O ADRESA DE WEB UNDE TOTUL ESTE COPIAT SI CEEA CE VAD PE EA ,SPRE EXEMPLU VOI VEDEA  PE ” TIMPUL.MD” SAU PE “ROMANIA LIBERA.RO  ” .

3  AL 3 LEA SI CEL MAI IMPORTANT LUCRU LA CEREREA TA O REPREZINTA  ORTOGRAFIA , SCRISUL CORECT !

INCEARCA PE CAT POSIBIL SA SCRII CORECT IAR LA SFARSIT SA PREVIZUALIZEZI DE 2 – 3 ORI ARTICOLUL CONSTRUIT DE TINE INAINTE DE A-L PUBLICA .

AI SA MA INTREBI ,BINE BINE , DAR CE DACA IL SCRIU CU MICI GRESELI LUMEA NU ARE SA SE MAI UITE LA BLOGUL MEU ?

EI BINE ,DEPINDE CAT DE MICI GRESELI CREZI CA FACI .

POATE IN VIZIUNEA MULTORA CARE INDRAGESC BLOGUL TAU LI  SE VOR PAREA  A FI GRESELI POATE ELEMENTARE DE ORTOGRAFIE ,FAPT CE TE VA ARUNCA IN OALA PLINA A UNOR OAMENI  CARE NU AU INVATAT SA SCRIE BINE  ,DECI SEMIANALFABETI .

ACEST LUCRU VA GENERA UN OARECARE GRAD DE  SCARBA  SI NU VEI MAI FI VIZUALIZAT NICIODATA .

SI PENTRU CA  ARTICOLUL MEU NU VA FI PREA LUNG TOT LA ACEASTA CATEGORIE ITI VOI SPUNE MARELE SECRET :

ATUNCI CAND AI TERMINAT DE SCRIS UN ARTICOL ,NU SARI SA-L PUBLICI REPEDE , INCEARCA SA CORECTEZI EVENTUALELE GRESELI SI MAI APOI FA OBLIGATORIU CLICK PE SECTIUNEA DIN DREAPTA ,SUS EXTREM, “PREVIEW” .

PRIN PREVIZUALIZARE POTI OBSERVA DACA INCA MAI AI CATEVA GRESELI CARE TI-AU SCAPAT LA RECORECTARE  SI LE POTI  REMEDIA INAINTE CA TEXTUL SA FIE DEJA PUBLICAT  .

AI SA MA INTREBI: DE CE ?

   EU DUPA CE PUBLIC  ARTICOLUL  MA UIT SA VAD DACA AM GRESELI SI LE REMEDIEZ DUPA ACEEA .

GRESIT!

MOTOARELE DE CAUTARE INTRA IN CONTRADICTORIU ATUNCI CAND VEI PUBLICA UN ARTICOL  DE 2 ORI ,PRIMA DATA CU GRESELI, A 2 A SAU A 3 A OARA CU ADAUGIRI SI CORECTII .

ASTFEL  CA REZULTAT   ADRESA TA DE BLOG VA FI ARUNCATA  PRINTRE ULTIMILE ADRESE PE GOOGLE  DESI BLOGUL TAU DISPUNE DE UN CONTINUT ORIGINAL  CARE FACE INTERESUL ZECILOR DE MII DE INTERNAUTI .

PRIN URMARE SPER CA TI-AM FOST DE AJUTOR  SI REFLECTEAZA LA ACESTE 3 PUNCTE INAINTE DE A TE INTREBA DE CE AI ATAT  DE PUTINE  VIZUALIZARI .

ARTICOL REDACTAT SI PUBLICAT DE DIVIZIE EXCEPTIONALA

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s