Traian Basescu merge de 1 februarie la Chisinau dand curs unei invitatii facute de catre presedintele republicii Nicolaie Timofti acum 8 luni de zile


traian-basescu

 

INTR-UN COMUNICAT EMIS DE UNUL DINTRE CONSILIERII PREZIDENTIALI  AI LUI TRAIAN BASESCU, ACESTA AR URMA SA MEARGA LA INVITATIA LUI NICOLAIE TIMOFTI ,PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA , LA CHISINAU PE DATA DE 1 FEBRUARIE .

DETALIILE VIZITEI PRECUM SI AGENDA DE LUCRU NU SE CUNOSC DAR SURSE CITATE SPUN CA AR PUTEA FI VORBA DESPRE CATEVA  PROTOCOALEDE COLABORARE  PE CARE PRESEDINTII CELOR 2 TARI AR PUTEA SA LE SEMNEZE  ,PENTRU CA ROMANIA SA AJUTE DECISIV REPUBLICA MOLDOVA SA INTRE IN UNIUNEA EUROPEANA .

SCOPUL POLITICII EXTERNE A ROMANIEI VIS -A -VIS DE REPUBLICA MOLDOVA IL CONSTITUIE  LA ORA ACTUALA INTRAREA MOLDOVEI IN U.E. SI NU ALTE  BAZACONII CU CARE MASS-MEDIA RUSEASCA INCEARCA SA PROSTEASCA POPULATIA  .

DEOCAMDATA UNIREA NU ESTE PREVAZUTA IN NICI UN ACT,  NICI OFICIAL, NICI NEOFICIAL DAR DACA RUSIA SI TRANSNISTRIA NU SE VOR ASTAMPARA SA NU SE CREADA CA LUCRURILE LA UN EVENTUAL RAZBOI REGIONAL VOR MAI STA IN ACEST FEL  .

CU ALTE CUVINTE , REPUBLICA MOLDOVA SIGUR SE VA UNI CU ROMANIA DOAR DACA VA FI ATACATA DE CATRE  FORMATIUNILE SLAVONE .

MAI MULTE DESPRE CE VOR VORBI CEI 2 PRESEDINTI  VOM AFLA LA 1 FEBRUARIE 2013 .

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s