ASTAZI SE IMPLINESTE PRIMUL AN DE MAREAGLORIE .REDACTIA BLOGULUI NOSTRU VA UREAZA LA MULTI ANI


 

PE 23 IANUARIE BLOGUL NOSTRU ,MAREAGLORIE .WORDPRESS.COM IMPLINESTE PRIMUL AN .

CU ACEST EVENIMENT FOARTE IMPORTANT OAMENII DIN SPATELE ACESTEI  PUBLICATII  VA UREAZA DUMNEAVOASTRA SI  PLATFORMEI WORDPRESS SARBATORI FERICITE   SI LA MULTI ANI .

BLOGUL MAREAGLORIE A FOST CONSTRUIT CA UN CONTINUATOR AL MAI VECHIULUI BLOG WWW.MORALIST.RO DE PE PLATFORMA ROMANEASCA DE BLOGGING HAIPA ,CARE DIN PACATE A FUZIONAT CU ALT COLOS .

BLOGUL S-A CONSTRUIT CA UNUL NATIONALIST  CARE SA SE BAZEZE IN MAJORITATE PE CONTINUT UNIONIST  POSEDAND O LARGA  BAZA DE DATE PENTRU A  INFORMA OAMENII DESPRE STIRILE CU ADEVARAT IMPORTANTE .

ACUM CATEVA LUNI  INSA SITE-UL NOSTRU A DEVENIT UNUL GENERALIST .

ASTFEL PE LANGA STIRILE CU CARACTER NATIONALIST PUTETI VIZITA SI ARTICOLE PRIVITOARE LA STIINTA ,MEDIU, SOCIAL ,MUZICA , FILME .

SPERAM CA ACEST AN A FOST UNUL DE PROSPERITATE  SI URAM IN CONTINUARE MULTI ANI DE PUBLICATII NEINTRERUPTE  SI DE BUNA CALITATE ASTFEL INCAT   ADRESA NOASTRA SA FIE PRINTRE PRIMELE  CARE SA VA INFORMEZE OBIECTIV CU PRIVIRE LA EVENIMENTELE IMPORTANTE CARE SE PRODUC INTRE NISTRU SI TISA .

NE EXPRIMAM REGRETUL CA NU PUTEM ACOPERI TERITORIILE ROMANESTI DIN COMPONENTA UCRAINEI PRECUM SI DEFICIENTE IN A INFORMA ROMANII DIN ROMANIA SI REP MOLDOVA FATA DE ATROCITATILE LA CARE SUNT SUPUSI CONATIONALII NOSTRI DIN TIMOC .

POATE INTR-O ZI VOM DETINE   PUTEREA  PENTRU A FORMA O ADEVARATA SURSA DE INFORMATII  IN SPATIUL CARPATO-DANUBIANO-PONTIC .

NE REFERIM AICI LA ROMANIA ,REPUBLICA MOLDOVA , NORDUL BUCOVINEI SI SUDUL BASARABIEI, TRANSNISTRIA SI TRANSBUGIA , TRANSCARPATIA SI POCUTIA , VOIVODINA SI TIMOCUL  .

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s