Site-ul Union s-a lansat in varianta finala


 

https://twimg0-a.akamaihd.net/profile_images/2217697908/logo_final_Union_rosu.jpg

PE 23  IANUARIE 2013 NE BUCURAM DE  LANSAREA SAU MAI PRECIS DE RELANSAREA SITE-ULUI SUGESTIV UNION DIN REPUBLICA MOLDOVA .

CA SI ADEVARUL MD ,UNION REFLECTEAZA DIN PERSEPCTIVA ROMANEASCA  NOUTATILE DIN FOSTA BASARABIE ,ACUM REPUBLICA MOLDOVA .

MENTIONAM CA NOI ,ROMANII DIN ROMANIA NU SUNTEM RACORDATI LA REALITATILE DE ZI CU ZI DIN REPUBLICA MOLDOVA IAR POSTUL NATIONAL MOLDOVA 1 NU A PUTUT FI RETRANSMIS DE COMPANIILE DE CABLU ROMANESTI DIN DIFERITE MOTIVE .

TOTUSI CREDEM CA  MACAR  UN POST DE TELEVIZIUNE DIN MOLDOVA AR TREBUI SA INTRE  PE RETELELE DE CABLU ROMANESTI FIINDCA ESTE DE NEIMAGINAT CUM DE LA 4 ANI DE LA REORIENTAREA  STATULUI SPRE VEST SA NU FIM INTERCONECTATI SI PRIN MIJLOACE MASS-MEDIA .

IN SECOLUL 21 ACESTEA O REPREZINTA UN INSTRUMENT IMPORTANT IN INFAPTUIREA UNIRII DE MAI TARZIU .

TOCMAI FIINDCA AVEM ATAT DE PUTINE INTRUZIUNI IN BASARABIA MERITA FELICITAT SITE-UL UNION PENTRU CE VA INTREPRINDE IN REPUBLICA MOLDOVA ,ALATURI DE RADIO CHISINAU SI ADEVARUL .MD 

ECHIPA MAREAGLORIE  DORESTE MULTI ANI SI FIE CA UNION SA REPREZINTE UN ELEMENT IMPORTANT DE INFORMATIE INTRE CELE 2 MALURI ALE PRUTULUI .

AMINTIM CA MASS-MEDIA IN LIMBA RUSA  ESTE SUPERIOARA CELEI ROMANESTI IN REPUBLICA MOLDOVA LA 23 DE ANI DE LA INDEPENDENTA TARII DE U.R.S.S I,N SITUATIA IN CARE CONSTITUTIONAL LIMBA DE STAT ESTE MOLDOVENEASCA {ROMANA} .

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s