A.I.E. NU SE MAI REGASESTE , ASTAZI SI MARELE PATRIOT GHIMPU A RABUFNIT SI A SPUS ADEVARUL !


bscap013

 

 

ESTE LESNE DE INTELES CA MULTI ANALISTI POLITICI, BLOGGERI SI  DIVERSI POLITICIENI SCOTOCESC ZI DUPA ZI DIVERSE STIRI NEGATIVE  DESPRE A.I.E. ,CARE SA TULBURE STAREA DE SPIRIT DE LA PUTERE SI ASTFEL SA  DETURNEZE REPUBLICA MOLDOVA DE PE FAGASUL EI EUROPEAN PE CARE S-A ANGAJAT .

DUPA CE VLAD FILAT SI LUPU NU MAI DAU SEMNE CA AR MAI PUTEA COABITA ,FIECARE VAZANDU-SI DE INTERESELE SALE  SI DOCTRINA SA DE PARTID ,ASTAZI MARELE PATRIOT GHIMPU A RABUFNIT SI EL LA ADRESA TUTUROR TRADATORILOR CARE NU VOR IN RUPTUL CAPULUI SA ACCEPTE CA BASARABIA A FOST ESTE SI VA FI ROMANEASCA DENIGRAND SINGURUL PARTID PRO-ROMANESC DIN A.I.E. ,PARTIDUL LIBERAL .

CU ACEASTA OCAZIE EL  A TINUT SA REAMINTEASCA TUTUROR CE INSEMNATATE A A VUT EL SI FAMILIA LUI IN DECLARATIA DE INDEPENDENTA PRECUM SI ROLUL PARTIDULUI LIBERAL LA GUVERNARE .

DISCURSUL  ESTE UNUL  ADEVARAT INTR-O MARE PROPORTIE  DAR PUTEM SA VEDEM UN LUCRU :

ORICARE OM ARE RABDARE DAR NU LA NESFARSIT .

PANA LA URMA SI CELEI MAI MILOSTIVE FIINTE DE PE PAMANTUL ASTA  VAZAND PANA UNDE POT AJUNGE LUCRURILE  I SE UMPLE PAHARUL SI  VORBESTE DESPRE  NISTE LUCRURI PE CARE ,DOAR PENTRU A FI LINISTE LA PUTERE ,NU LE-A SUSTINUT  PANA ACUM .

INSA UN ALT LUCRU MA INGRIJOREAZA DE-A DREPTUL :

A.I.E. NU MAI ESTE FUNCTIONALA  PENTRU POLITICA INTERNA INCEPAND DIN ACEASTA DATA ,DE 28 IANUARIE 2013 .

SI ASTA FIINDCA SINGURUL PARTID CARE A TINUT ACESTI 4 ANI ALIANTA UNITA ,CUPRINS DE EUFORIA MISCARII NEGATIVE  SI DE DEZINFORMARE A EVENIMENTELOR  ,NU MAI ESTE DISPUS SA MAI FIE UN ARBITRU INTRE P.L.D.M. SI P.D. .

CU ACEASTA OCAZIE SEFUL PARTIDULUI LIBERAL SI-A EXPUS INCA O DATA  DOCTRINA ROMANEASCA PE CARE O PROPUNE TUTUROR ROMANILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA  PUNAND LA ZID TRADATORII DE NEAM DIN TOATE PATURILE SOCIALE CARE SUNT MULTI SI EXPRIMANDU-SI IDEEA PRECUM CA OAMENII LUMINATI VOR RAZBI SI VOR ADUCE REPUBLICA MOLDOVA IN U.E. SI IN UNIUNE CU ROMANIA MAI DEVREME SAU MAI TARZIU ,IN ORICE IMPREJURARE SE VA AFLA  CU PARTIDUL LIBERAL  SI MICIUNA RUSEASCA NU VA MAI TINE ORICAT S-AR DA PESTE CAP UNII SA ARUNCE CU NOROI IN OAMENII CARE INTELEG RAUL FACUT DE RUSIA IN CEI 200 DE ANI DE OCUPATIE .

PARASIND  INDEPENDENTA  FATA DE  ACEASTA INFORMATIE ,POT SPUNE CA APROAPE TOT CE SPUNE CU ACEST PRILEJ MIHAI GHIMPU ESTE ADEVARAT , ACEST IMBOLD ROMANILOR CARE VOR SA IASA DE SUB JUGUL RUSESC ESTE BINEVENIT DAR INOPORTUN .

PRIN ACEST DISCURS EL SI PARTIDUL LIBERAL NU AU FACUT DE CAT SA PUNA PUNCTUL FINAL COABITARII CELOR 3 PARTIDE PE PLAN INTERN CEL PUTIN  IN CADRUL ALIANTEI PENTRU INTEGRARE EUROPEANA .

PRACTIC EL A PARUT CA-SI ADUNA OAMENII CARE VOR LIMBA ROMANA ,VALORI DEMOCRATICE IESIREA DE SUB TUTELA RUSEASCA  IESIREA DE SUB MINCIUNA RUSEASCA  ADEVAR SI UNIRE CU ROMANIA DE PE UNDE SUNT PENTRU CA IN CAZ CA A.I.E. NU MAI ESTE LA GUVERNARE SA FACA TOTUL IMPREUNA CU EI SI PROBABIL CU ALTE PARTIDE CARE VOR BASARABIA ROMANEASCA  , O GUVERNARE CU ADEVARAT EUROPEANA SI PENTRU POPULATIE .

INTR-O PROPORTIE FOARTE MARE INCLIN SA CRED CA A.I.E. VA MAI EXISTA FOARTE PUTIN TIMP .

EU UNUL MI-AS DORI CA ACEASTA COMPONENTA DE PARTIDE SA GUVERNEZE MACAR PANA LA INTRAREA REPUBLICII MOLDOVA IN U.E. FIINDCA ALTFEL ,NE  PUTEM ASTEPTA CA PARTIDELE DE STANGA ALE CIUMEI RUSII SA ACAPAREZE IARA BASARABIA ROMANEASCA SI SA O SUBJUGE IMPERIULUI ROSU .

DACA A.I.E. SE VA RUPE  UNIONISTII SI TOATA SUFLAREA MOLDOVENEASCA DIN REPUBLICA MOLDOVA ,NERUSIFICATA SI NETEMBELIZATA TREBUIE NUMAI DECAT SA LUPTE PENTRU A SE INSTALA LA PUTERE SI PENTRU A DUCE REPUBLICA MOLDOVA MAI DEPARTE IN U.E. IAR DACA ACEST LUCRU NU MAI ESTE CU PUTINTA ,ADERAREA IMEDIATA SI NECONDITIONATA A REPUBLICII  IN COMPONENTA ROMANIEI  ,

CHIAR SI ANUL ACESTA ,DACA SITUATIA O IMPUNE SI DUSMANII CELOR 3 MILIOANE DE ROMANI MOLDOVENI  DIN REPUBLICA MOLDOVA  VOR DORI PORNIREA RAZBOIULUI .

AVERTIZEZ CA O  SITUATIE INSTABILA POLITIC  LA CHISINAU VA ANTRENA PE DEOPARTE FORTELE RUSESTI CU ARMATA IN TRANSNISTRIA SI PE CEALALTA CELE ROMANESTI CU ADEVARATII PATRIOTI ROMANI .

SPER INSA CA ACEST LUCRU SA NU SE INTAMPLE FIINDCA RAZBOIUL INTOTDEAUNA ESTE “BICI GROAZNIC” SI STII CAND IL INCEPI DAR NU STII CAND AI SA IL TERMINI IAR O ALTA PIERDERE DE VIETI OMENESTI PE INSANGERATA BASARABIE ROMANEASCA NU MAI ESTE DE DORIT .

ASTAZI 28 IANUARIE  2013 S-A FACUT UN MARE PAS SPRE DECONCENTRAREA  ALIANTEI SI SPRE ASCUTIREA  MJLOACELOR PRIN CARE CEI SUSTINATORI AI LIMBII ROMANE SI AI UNIRII CU ROMANIA SE VOR ALEGE DE CEI CARE VOR IN UNIUNEA CU RUSIA .

CEI STATALISTI VOR INCLINA SI EI INTR-O PARTE SAU IN ALTA DUPA CUM LE DICTEAZA INIMA SI STRAMOSII ACESTORA LA  MOMENTUL OPORTUN .

NOI NU DORIM CA A.I.E. SA EXPLODEZE FIINDCA ACEASTA AR FI UN SUCCES AL RUSIEI DAR TREBUIE SA FIM ,TOTI PATRIOTII NATIUNII ACESTEIA, PREGATITI CA IN CAZUL IN CARE ACEASTA SE VA RUPE ,UN CONSILIU AL UNIRII SAU AL SUSTINERII ROMANISMULUI  SA IA LOCUL ALIANTEI PENTRU INTEGRARE EUROPEANA SI NU UN CONSILIU  AL  FEDERALIZARII REPUBLICII MOLDOVA SI AL PREGATIRII INTRARII EI IN UNIUNEA EUROASIATICA .

RUSII NU TREBUIE SA MAI IA ACEASTA BUCATA DE PAMANT ROMANEASCA !

NOI NE VOM OPUNE SI VOM ADUCE BASARABIA ACOLO UNDE II ESTE LOCUL , ALIPITA DE TARA  TUTUROR ROMANILOR ,ROMANIA !

PARERE DIVIZIE EXCEPTIONALA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s