SE NASTE O CUALITIE PENTRU FEDERALIZARE A REPUBLICII MOLDOVA SI ALIPIRII DE IMPERIUL RUSESC , ALTERNATIVA LA MISCAREA UNIONISTA CONSILIUL UNIRII


ASTAZI SE FACE UN PAS MARE PENTRU CREAREA UNEI MEGA- CUALITII DE STANGA ANTIROMANEASCA IN REPUBLICA MOLDOVA   CARE ARE IN PROIECT  PLANUL RUSIEI-   ,FEDERALIZAREA REPUBLICII , PIERDEREA INDEPENDENTEI  DE STAT SI PREGATIREA EI PENTRU ADERAREA LA UNIUNEA EUROASIATICA- MAI PRECIS U.R.S.S.2 .

ACEASTA STIRE TREBUIE SA PUNA IN ALARMA TOTI PATRIOTII DIN REPUBLICA  MOLDOVA , SERVICIILE SECRETE MOLDOVENESTI SI INITIEREA UNEI CONLUCRARI LA NIVEL INALT CU SERVICIILE SECRETE ROMANESTI .

PRIN ACEST NOU CONSILIU CARE SE VREA A FI  DISTRUGATOR PENTRU STATUL REPUBLICA MOLDOVA SI PENTRU VALORILE STRAMOSESTI ROMANESTI ,RUSIA DORESTE SA PUNA MANA DIN NOU PE SPATIUL PRUTO-NISTREAN .

SA VEGHEM SI SA NU O LASAM SA PREIA PUTEREA ,ORICE S-AR INTAMPLA PENTRU CA ASTA INSEAMNA CRUCE PE ORICE ESTE ROMANESC IN BASARABIA  .

CONSILIUL DE STANGA ESTE UN DUSMAN AL CONSILIULUI UNIRII PRO-ROMANESC CARE IMPREUNA CU ACTIUNEA 2012 DORESTE UNIREA REPUBLICII MOLDOVA CU ROMANIA INTR-UN SINGUR STAT .

LA O EVENTUALA HARABABURA LA CARMA REPUBLICII MOLDOVA ACESTI MISEI VOR DORI SA PREIA PUTEREA PRIN OMORURI, BATAI ,SI ALTE  ATROCITATI ,IN SPECIAL HULIGANII  PARTIDULUI PATRIOTII MOLDOVEI .

AVIZ INSTITUTIILOR REPUBLICII MOLDOVA ABILITATE IN ACEST SENS !

DESFIINTATI ACEST CONSILIU INCA DIN FASA SI NU LASATI CA RUSIFICATORII SI TRADATORII DE NEAM SI TARA SA SE ADUNE CA VOR FACE NUMAI RELE PE PAMANTUL ROMANESC DINTRE NISTRU SI PRUT .

PENTRU MAI MULTE DETALII CITITI STIREA PRELUATA DE PE SITE-UL PUBLIKA .MD

Liderii a cinci partide de stânga au convenit asupra creării unui Consiliu Coordonator.

Reprezentanţii Partidului Socialiştilor,

Partidului Popular-Socialist,

Partidului “Patrioţii Moldovei”,

Partidului “Vozrojdenie”

şi Partidului “Moldova unită”      Se vor întruni la începutul lunii februarie pentru a decide modul de funcţionare a noii structuri.

Potrivit liderului “Vozrojdenie”, Vadim Mişin, Consiliul va organiza evenimente comune şi va coordona activitatea acestor partide. Reprezentanţii formaţiunilor politice consideră că este prematur să se vorbească despre crearea unei coaliţii a forţelor de stânga.

Totodată, liderul “Partidului regiunilor”, başcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal, a declarat pentru publicaţia Kommersant, că apariţia unei a treia forţe politice este necesară. El a subliniat că formaţiunea pe care o conduce nu va adera la nicio coaliţie.

AVIZ – NU VA JUCATI CU SOARTA BASARABIEI STRABUNE !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s