ALIANTA PENTRU INTEGRARE EUROPEANA S-A RUPT !


DIN CAUZA  LUI VLAD FILAT SI P.L.D.M. CARE VREA TOATA PUTEREA IN REPUBLICA MOLDOVA SI CARE DORESTE PROBABIL SA DETURNEZE TARA DIN PARCURSUL EUROPEAN, A.I.E. S-A RUPT .

ACESTA DORESTE UN ALT ACT DE CONSTITUIRE AL  ALIANTEI PENTRU INTEGRARE EUROPEANA DUPA CUM A SUGERAT PUBLIC DAR IN CENTRU SA FIE P.L.D.M. IAR CELELALTE PARTIDE SA FACA PROBABIL DUPA CAPUL SAU FIGURATIE .

IN ACEST SENS ,EL RISCA ATAT CARIERA SA SI A PARTIDULUI POLITICA CAT SI DETURNAREA IREMEDIABILA A INTREGII TARI SPRE UNIUNEA EUROASIATICA SI SPRE COMUNISMUL PRIMITIV AL PARTIDELOR DE STANGA ,ANTIROMANESTI SI  MAFIOTIZATE .

DIN CAUZA ACESTUI MISEL INTREAGA BASARABIE ESTE IN PERICOLUL IMINENT SA  REINTRE PE FAGASUL SPRE DISTRUGERE NATIONALA SI CULTURALA ,IMPREUNA CU UNIUNEA CU  TARILE SLAVONE .

PENTRU MAI MULTE DETALII VEDEM CE A SPUS INSUSI TRADATORUL NATIUNII ROMANE ,VLAD FILAT :

Chişinău, 13 feb. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Vlad Filat a susţinut astăzi un briefing, în cadrul căruia a făcut următoarea declaraţie:.

”Am decis să organizez acest briefing ca urmare a evenimentelor din ultima perioadă la care sîntem cu toţii martori şi care afectează interesele statului şi ale cetăţenilor. În ultima perioadă de timp, nu am dat replică la declaraţiile acide ale „colegilor” de Alianţă pentru că noi am fost votaţi cu toţii de către cetăţeni nu pentru a ne certa, ci pentru a guverna. De aceea mă adresez către dumneavoastră, toţi concetăţenii noştri, făcînd abstracţie de viziunile politice pe care le avem fiecare dintre noi.

Astăzi, sîntem martorii unei campanii de sacrificare a intereselor statului în numele intereselor unei singure persoane obscure. Această persoană şi-a cumpărat un loc în politică, iar acum vrea să-şi cumpere o ţară. Pentru el astfel de noţiuni ca „statul de drept”, „democraţie”, „integrare europeană”, „bunăstarea cetăţenilor” sînt doar cuvinte fără de sens. Această campanie are două elemente distincte. Ambele sînt realizate prin aceleaşi metode, aceleaşi instituţii şi chiar aceleaşi persoane ca în perioada guvernării comuniste. Primul element ţine de supunerea politică totală a unor instituţii de drept care se manifestă prin fabricare de dosare la comandă, care după o tăcere şi inactivitate de 3 ani au început să apară cu viteza luminii. Al doilea element este cel de ordin mediatic – monopolizarea presei cu scopul de a distorsiona agenda publică de la tăinuirea unor crime grave, de la agenda de guvernare asumată de toate partidele alianţei, de la afacerile ilicite ale unui personaj cu acoperire politică. Cei care au lansat această campanie urmăresc un singur scop – păstrarea/conservarea situaţiei în care procesul de integrare europeană se promovează doar la nivel de vorbe.

Aceste acţiuni plasează Republica Moldova într-un pericol iminent de a pierde toate acele cuceriri pe care le-am obţinut împreună în cei de trei ani de guvernare! Republica Moldova este sub asediul unei structuri oligarhice gata să ţină ostatici cetăţenii, o întreagă ţară, numai pentru a-şi satisface propriile interese! Această stare de lucruri nu mai poate fi continuată. Pentru că pune sub semnul întrebării nu doar parcursul european al guvernării, pe care ni l-am asumat – de comun acord de altfel, dar şi însăşi existenţa statului de drept RM.

Nu am crezut niciodată că, după mai bine de trei ani de guvernare, voi ajunge în situaţia în care să constat că cel mai mare pericol pentru viitorul Republicii Moldova vine nu din afară ci chiar se află într-un fel la guvernare. Acest pericol se numeşte lipsa de responsabilitate, incapacitatea unor politicieni, de a pune interesele ţării mai presus decît ambiţiile personale.

De fiecare dată, am taxat gravele derapaje antidemocratice la care s-au dedat unii membri ai Alianţei pentru Integrare Europeană, dar, în loc să fiu susţinut în aceste demersuri şi acţiuni, de cele mai multe ori am fost obstrucţionat şi chiar şantajat. Nu este un secret că în toţi aceşti mai bine de trei ani noi am avut practic un singur partid la guvernare. Alte două formaţiuni au preferat să facă front comun, să-şi decline responsabilitatea pentru actul guvernării, să se poziţioneze de facto în opoziţie, iar desele atacuri împotriva Guvernului, la care aţi fost cu toţii martori, confirmă cu lux de amănunte acest lucru. Afirm cu toată certitudinea că în această perioadă Guvernul Republicii Moldova a întrunit practic toate condiţiile caracteristice unui Guvern minoritar! Mai mult decît atît, multe din partidele aflate formal la guvernare au încercat să instituie diferite piedici, au încercat să obstrucţioneze actul guvernării, percepîndu-l ca pe un exerciţiu politic al unei singure formaţiuni.

Partidele din alianţă şi-au delegat reprezentanţii în Guvern. Dar din momentul în care aceştia au devenit membri ai Guvernului, ei nu se mai subordonează liderilor săi de partid, sau oligarhului care le stă în spate, ci programului de guvernare şi interesului cetăţenilor. Pentru că mandatul nostru, al tuturor membrilor Cabinetului de Miniştri este oferit de cetăţeni pentru a guverna, nu pentru a distribui pe criterii politice pînă şi pădurarii.

Numai o echipă consolidată, care are acelaşi scop comun – realizarea programului de guvernare, pentru care am fost votaţi de cetăţeni, poate atinge acele obiective care ni le-am propus.

Stimaţi concetăţeni!.

Reacţia absolut firească a societăţii la tragicul caz din „Pădurea Domnească” din data de 23 decembrie 2012 a declanşat un adevărat război politic. Dirijaţi de instinctul autoconservării, dar şi de instinctul de haită, aceşti pretinşi politicieni, funcţionari de înalt nivel nu şi-au dat seama că discreditează Republica Moldova. Instinctul lor a fost să acopere crima unei omucideri cu încă o crimă – muşamalizarea şi lansarea unui război politic bazat pe şantaj.

Unele instituţii media, angajate politic, au început să-mi reproşeze mie comportamentul laşilor de la acea vînătoare. Nu eu i-am pus puşca în mîna deja fostului procuror Zubco, nu eu i-am trimis la vînătoare, nu eu i-am determinat să tăinuiască această crimă. Laşitatea şi supunerea unui personaj obscur i-a făcut complici de tăinuirea unei crime. Iar acel care i-a supus va fi pedepsit, pentru aceasta, dar şi pentru toate fărădelegile pe care le-a comis.

Neelucidarea acestui caz atît de grav ar fi putut pune cruce pe visul nostru european, dar şi ar fi subminat încrederea de care încă beneficiem în ochii cetăţenilor Republicii Moldova.

Dar cel mai important este ce au simţit oamenii în aceste săptămîni. Că s-a reuşit să se tăinuiască o crimă prin edificarea şi manipularea unui sistem de justiţie paralel şi personal. Oamenii au înţeles că cineva reuşeşte să îşi facă propriile legi, cineva decide singur ce crimă trebuie pedepsită, iar care camuflată şi tăinuită.

Eu şi colegii mei eram conştienţi, că după poziţia tranşantă adoptată pe cazul tăinuirii acestei crime, vor urma atacuri asupra mea, asupra membrilor echipei mele, se vor face întregi campanii media cu scopul de a ne discredita, de a ne determina să ne înţelegem, cum s-a mai întîmplat pînă acum. Adevărul este că această campanie a ajuns să pună în pericol instituţiile statului şi cetăţenii Republicii Moldova. Un atac murdar asupra Băncii de Economii doar pentru a sustrage atenţia de la cazul „Pădurea Domnească” nu poate fi numit altcumva decît diversiune împotriva propriilor cetăţeni şi a siguranţei naţionale.

Ghidaţi de instincte, lăsînd la o parte orice raţiune, aceşti aşa-numiţi politicieni s-au făcut a nu înţelege care este adevărata miză a anului 2013 pentru Republica Moldova. Or, anul curent este unul hotărîtor pentru parcursul nostru european, este anul în care trebuie să susţinem testul la democraţie în faţa partenerilor noştri europeni şi, mai important, în faţa cetăţenilor RM. Este crucial ca toţi politicienii să înţeleagă un singur lucru – Parcursul european înseamnă construcţia unei democraţii funcţionale şi nu a uneia decorative. Nu este nici pe de parte suficient doar să vorbeşti că aştepţi semnare unor acorduri sau documente. Cetăţenii vor schimbarea realităţii, vor instituţii puternice care să le apere interesele lor, nu ale unor clanuri oligarhice. Democraţia înseamnă instituţii funcţionale – indiferent de culoarea politică a guvernării. Acest lucru trebuie să-l înţeleagă în primul rînd colegii de Alianţă.

În ultimul timp am fost martorii unor campanii fără precedent îndreptate împotriva ministrului Sănătăţii, ministrului Finanţelor, asupra Băncii de Economii, asupra Guvernului în întregime. Vă asigur că nu este vorba de lupta cu corupţia. Cred ferm că orice abuz de putere trebuie investigat şi penalizat. Si am demonstrat personal, prin acţiuni şi schimbări de miniştri, ca nu voi tolera abuzurile de putere. Însă acum nu avem de a face cu lupta cu corupţia, ci cu un şantaj politic. Acei care atacă astăzi Banca de Economii ştiu bine că lichiditatea acesteia este cea mai mare în sistemul bancar autohton. Cunoaşteţi că acei care vorbeau despre dosarul intentat ministrului Sănătăţii ştiau că scandalosul contract a fost încheiat cu respectarea tuturor normelor legale şi inclusiv cu avizul Centrului Naţional Anticorupţie, care a şi ridicat această zarvă pe loc gol. Credeţi că acei care l-au atacat pe ministrul Finanţelor nu ştiau că el a acţionat în baza deciziei unei instanţe de judecată? Toate aceste lucruri le cunosc şi le înţeleg la perfecţie acele lipitori apărute încă în perioada guvernării anterioare, care recurg la aceleaşi metode de îmbogăţire şi şantaj pentru că sînt singurele pe care le cunosc. Nu le va reuşi.

Astăzi, Republica Moldova aminteşte de un cîmp de luptă, unde, pe de o parte avem o armată bine dotată cu structuri ale statului supuse intereselor personale printre care: Consiliul Naţional Anticorupţie, procurori, cu televiziuni, posturi de radio şi ziare, analişti şi pseudo-ong-işti care acţionează la comandă, iar pe de altă parte îi avem pe acei care continuă să lupte în fiecare zi, crezînd că mandatul primit în 2009 de la cetăţeni încă mai poate fi transpus în viaţă.

Este momentul să recunoaştem ferm că această armată, evitînd competiţia politică, prin scheme la fel de obscure prin care s-a îmbogăţit, şi-a cumpărat funcţii politice, partide, are un singur interes şi acesta nu e compatibil cu interesul Republicii Moldova, al cetăţenilor.

Recent, un lider politic întreba: Dar oare nu am ştiut cu cine mă leg cînd am constituit Alianţa pentru Integrare Europeană? Îi răspund acum: Am tolerat mult această situaţie, am greşit crezînd că lucrurile se pot schimba şi că vom putea acţiona în beneficiul ţării. Credeam că am ales răul cel mai mic. Însă‚ răul cel mai mic vrea şi continuă să crească, trăgînd în jos si guvernarea, şi întreaga ţară. Acum a venit timpul să oprim aceste fărădelegi.

Vă declar cu toată responsabilitatea că nu mă interesează o persoană sau alta sau identităţile cuiva. Mă preocupă sistemul criminal construit de unii, pentru că acest sistem a stat ca o lipitoare pe spatele cetăţenilor mulţi ani, înainte de 2009 şi acum se doreşte păstrarea lui. De asemenea, mă preocupă fenomenele pe care le promovează cu vehemenţă unii şi anume corupţia politică, inclusiv cumpărarea alegătorilor şi a aleşilor locali, controlul instituţiilor, justiţiei, mass-media, gestionarea frauduloasă a întreprinderilor de stat, atacurile raider, muşamalizarea crimelor, operarea dosarelor la comandă, promovarea monopolurilor etc.

De aceea, este timpul ca actuala clasă politică să înţeleagă că demisia unui personaj de acest fel nu trebuie pusă pe acelaşi cîntar cu Alianţa pentru Integrare Europeană, cu interesele cetăţenilor. Oamenii vor ordine şi siguranţă în propria lor ţară. Cetăţenii doresc readucerea instituţiilor statului, şi în primul rînd a justiţiei, în cadrul constituţional, iar în loc de replici acide Republica Moldova are nevoie de accelerarea parcursului european.

Eu sînt unul din fondatorii Alianţei pentru Integrare Europeană 1 şi 2. Am făcut şi voi face tot posibilul ca să păstrăm Alianţa. Dar, nu cu orice preţ. Pot accepta orice compromis politic, administrativ sau de conjunctură. Dar eu nu pot accepta şi nu voi accepta nici un compromis atunci cînd vorbim de bunăstarea cetăţenilor, combaterea corupţiei şi a schemelor raider, egalitatea fiecăruia în faţa legii, valori europene în fapte, nu în vorbe.

Ştiu că mulţi din dumneavoastră consideră ceea ce se întîmplă în ultimul timp o bătălie politică. Vreau să vă asigur, că ceea la ce asistaţi acum nu este o bătălie dintre partidele politice. Este o luptă pentru viitorul ţării, unde de o parte sînt cei cărora le pasă de ţară, iar de altă parte sînt cei cărora le pasă de propriul buzunar şi le este frică să răspundă pentru fărădelegile pe care le-au comis. Fac un apel către oamenii de bună credinţă, inclusiv din partidele din Alianţă sau cele din opoziţie: Trebuie să oprim acest dezmăţ împotriva propriilor cetăţeni. Colegilor din Alianţă, Guvern şi Parlament, vreau să le spun că am luptat împreună pentru un viitor mai bun în această ţară, nu pentru a-i oferi unui singur om toate instituţiile ţării, nu pentru a-i păstra în poziţii pe procurorii care au acţionat în 7 aprilie, cum au acţionat şi acum continuă în acelaşi fel să acţioneze prin muşamalizarea crimelor.

Trebuie să recunosc că o parte din vină pentru situaţia în care am ajuns acum cu toţii o port şi eu personal. Prea mult timp am tolerat pornirile cu caracter vădit antidemocratic ale unora pretinşi exponenţi ai unei guvernări democratice. Prea mult timp a trebuit să fac cedări în numele Alianţei, a viitorului democratic şi european al Republicii Moldova. În timp ce noi guvernam, unii foloseau guvernarea AIE ca pe un paravan pentru a-şi camufla adevăratele interese, pentru a-şi întări acele scheme defectuoase moştenite încă din perioada guvernării comuniste.

În 2009, am pornit cu toţii să construim o Moldovă europeană, prosperă, liberă, democratică, cu instituţii ale statului care activează în interesul cetăţenilor. Am crezut sincer că unii se pot debarasa de apucăturile lor, dar m-am înşelat. Acei care au construit scheme criminale cîndva continuă şi acum să-şi facă interesele.

Atîta timp cît unele gazete sau posturi TV vor înţelege să ne spună că albul este negru sau ca negrul este alb, această ţară se va afla într-un mare pericol. Sănătatea unei naţiuni se bazează şi pe calitatea presei, pe onestitatea sa. Atîta timp cît oamenii nu mai au încredere în această instituţie fundamentală a democraţiei si libertăţii, care este presa, putem spune, cu siguranţă, că avem o problemă.

Aş avea un mesaj pentru cei care cred că dacă strîng cît mai multe instituţii media sub acelaşi acoperiş vor putea manipula mai uşor o naţiune întreagă: Nu este aşa! Justiţia nu se face la televizor sau în editoriale scrise la comandă! Poate că aţi confiscat afaceri, poate că aţi confiscat gazete sau posturi de televiziune, însă nu veţi reuşi, niciodată, să confiscaţi conştiinţa oamenilor!.

Influenţa oligarhică în AIE a adus la deformarea sistemului politic în RM, cînd activitatea instituţiilor statului doar în aparenţă corespunde standardelor democratice.

Cel mai elocvent exemplu de denaturare a procesului politic este activitatea Consiliului AIE, care arbitrar şi-a arogat dreptul anticonstituţional de autoritate supremă în stat încercînd, pe această cale, să substituie Guvernul şi Parlamentul în luarea deciziilor politice majore, inclusiv în politica de cadre. Consiliul AIE se vrea, după atribuţiile sale, un Politbiuro al CC PCUS de altădată, care decide tot, reducînd Parlamentul şi Guvernul la rolul de simpli executori ai deciziilor unui organ neprevăzut de Constituţie şi legile în vigoare. În acelaşi timp, unele partide din AIE au împins în absurd principiul algoritmului politic la departajarea domeniilor de activitate în Guvern, echivalîndu-l cu dreptul la „moşii de partid” şi ingerinţa directă în activitatea instituţiilor de stat. Teza „sînt ministerele partidului meu şi Primul ministru nu are de ce să se implice” este o consecinţă a acestei stări de lucruri.

În concluzie, Acordul politic de constituire a AIE trebuie revizuit, pentru că în forma sa actuală a devenit o frînă în exercitarea actului de guvernare si duce la oligarhizarea si criminalizarea tarii. În condiţii de limitare reală a prerogativelor constituţionale ale Guvernului şi a Primului ministru în exerciţiu, a devenit imposibilă realizarea programului de guvernare. Fiind conştient de responsabilităţile politice care îi revin Primului ministru în calitate de preşedinte al principalului partid de guvernămînt şi de şef de executiv al ţării şi conducîndu-se de necesitatea respectării necondiţionate a Constituţiei şi Legilor RM, PLDM declară ieşirea sa din Acordul de constituire a AIE începînd cu ora 14.00 de pe data de 13.02.2013. Concomitent, PLDM se declară ataşat în continuare Programului de guvernare şi continuă susţinerea politică a Guvernului AIE, avînd ca scop principal integrarea europeană a RM.

PLDM se adresează partenerilor din AIE să înceapă neîntîrziat negocierea unui nou acord de redresare şi de funcţionare în continuare a majorităţii parlamentare în baza componentelor AIE, cu excluderea din textul noului acord a prevederilor neconforme legilor şi practicilor democratice. PLDM se declară împotriva declanşării mecanismului alegerilor anticipate şi se adresează partenerilor din AIE să păstreze majoritatea parlamentară pro europeană din actualul Parlament şi să contribuie prin reformarea AIE la ridicarea eficienţei actului de guvernare în RM.

În aceste condiţii, sînt impus să pun problema tranşant: partidele membre ale Alianţei pentru Integrare Europeană trebuie să-şi reconfirme votul de încredere pentru Guvern şi pentru programul său de activitate! Dacă cuiva îi încurcă acest Guvern şi personal Premierul Vlad Filat, să iasă şi să o spună deschis, ori – să înceteze aceste atacuri care afectează interesele Republicii Moldova şi ale cetăţenilor. Eu nu mă ţin de fotoliu şi tot timpul am perceput funcţia de Prim-ministru prin prisma responsabilităţii enorme pe care o implică ea. Am acceptat această funcţie ca urmare a încrederii acordate de alegători partidului pe care am onoarea să-l conduc, dar şi înţelegînd prea bine că este o posibilitate istorică de a răspunde la acele aşteptări care sînt în societatea noastră.

Anul 2013 este unul extrem de important pentru Republica Moldova atît din punct de vedere al avansării noastre pe calea integrării europene, cît şi din punct de vedere al continuării reformelor. Este un an crucial pentru dezvoltarea ţării noastre, care ne-ar putea ancora definitiv şi ireversibil în parcursul nostru european. Dar, fac un apel către toată clasa politică să nu uite că o istorie de succes se făureşte prin muncă asiduă zi de zi. Prin fapte, nu prin vorbe.

Iar aceste fapte impun nişte condiţii clare tuturor partidelor componente AIE. Nu sînt nişte condiţii noi. Acestea se regăsesc şi în programele partidelor politice de la guvernare, şi în Programul de guvernare, dar în primul rînd în mandatul oferit de cetăţeni:.

• Miniştrii urmează să îndeplinească Programul de guvernare şi nu indicaţiile de la partid;.

• Scoaterea instituţiilor justiţiei, precum Procuratura Generală, Centrul Naţional Anticorupţie, instanţele de judecată de sub influenţa politicului şi a intereselor economice înguste;.

• Sancţionarea celor care au coordonat muşamalizarea crimei din „Pădurea Domnească”;.

• Stoparea atacului mediatic dirijat asupra sistemului bancar din Republica Moldova;.

• Demonopolizarea şi depolitizarea mass-media din Republica Moldova;.

• Investigarea gestionării proprietăţii de stat de către Agenţia Proprietăţii Publice, mai cu seama a domeniilor – telecomunicaţii, metale feroase, energetică;.

• Excluderea oricăror forme de corupere a alegătorilor.

Orice încercare de şantaj politic, orice încercare de a împinge ţara în alegeri anticipate de către colegii de alianţă trebuiesc oprite. În caz contrar, ei urmează să-şi asume toată responsabilitatea, dar şi consecinţele. Ţin să le transmit tuturor pe această cale că nu voi mai tolera folosirea instituţiilor statului în alte scopuri decît ale cetăţenilor, nu voi mai tolera derapaje antidemocratice şi nu voi mai tolera ca cineva să ţină ostatici cetăţenii unei întregi ţări, cetăţenii Republica Moldova!”.

Biroul comunicare şi relaţii cu presa al Guvernului.

DECI DUPA CUM VEDEM, ACEST  “PUSCARIABIL” A FACUT DUPA COMANDA MOSCOVEI CEEA CE I S-A DICTAT ,INGROPAND ASTFEL DRUMUL EUROPEAN AL INTREGII TARI SI SPERANTELE A 3 MILIOANE DE ROMANI MOLDOVENI PE CARE CU UN REMARCABIL SANGE RECE CA DE VIPERA I-A PROSTIT DE-A DREPTUL I-A FACUT SA VOTEZE UN PARTID CARE IN FINAL SA-I ARUNCE TOT IN BRATELE RUSIEI .

ACEST LUCRU ESTE UNUL INTOLERABIL SI ACEST OM ,DACA II MAI PUTEM SPUNE OM ,TREBUIESTE INCHIS LA RACOARE PENTRU CATIVA ZECI DE ANI PENTRU TRADARE A INTERESELOR TARII .

A SUPUNE PROPRIILE TALE INTERESE MAI PRESUS DECAT INSASI INTEGRAREA EUROPEANA A UNEI TARI PE CARE O CONDUCI SI ARUNCAREA EI IN HAUL RUSIFICARII INSEAMNA TRADARE NATIONALA IAR TRADATORII VOR PLATI MAI DEVREME SAU MAI TARZIU .

DE ASEMENEA SPECIMENE NU ARE NEVOIE TARA .

IN ACEST SENS ,SOLICIT TUTUROR FORTELOR UNIONISTE EXISTENTE IN REPUBLICA MOLDOVA SA SE COALIZEZE SI IN CATEVA ZILE SA AJUNGA LA CARMA TARII   .

ACUM ,ORI NICIODATA ,TREBUIESTE INFAPTUITA UNIREA REPUBLICII MOLDOVA CU ROMANIA .

ACUM ORI NICIODATA PARTEA CENTRALA A BASARABIEI ARE DE ALES ,DACA DORESTE SA FIE CONDUSA DE CATRE NISTE MINCINOSI ,MAFIOTI SI HULIGANI ANTIROMANI SAU SA FACA PARTE ALATURI DE CEILALTI ROMANI INTR-O SINGURA TARA .

ACUM REPUBLICA MOLDOVA ARE UN SINGUR TEL .

UNIREA CU ROMANIA ,AICI SI ACUM !

COMENTARIU REALIZAT DE  DIVIZIE EXCEPTIONALA
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s