ADEVARUL DESPRE SITUATIA DIN REPUBLICA MOLDOVA LA 3 MARTIE 2013


bscap013

CUM IMI PLACE SA SPUN ADEVARULUI PE NUME  TOTDEAUNA  ,AM STAT MEREU SI M-AM INTREBAT ,OARE DE CE PARTIDUL COMUNIST AL RUSIEI SE AFLA PE PRIMUL LOC IN TOPUL PREFERINTELOR CETATENILOR REPUBLICII MOLDOVA IAR IMEDIAT DUPA ACESTA  SE AFLA PARTIDUL LIBERAL DEMOCRAT AL LUI VLAD FILAT SI NU PARTIDUL DEMOCRAT FIINDCA ERA MULT MAI PROBABIL CA CETATENII ASA CUM II STIM AZI, ATINSI DE INFLUENTELE RUSESTI SA ALEAGA ANUME CEL DIN URMA PARTID SI NU PRIMUL ?

CAND A FOST CU  ALEGERILE DIN 2010 SPUNEAM SI INDEMNAM OAMENII SA VOTEZE PARTIDUL LIBERAL FIINDCA ERA SI ESTE DUPA CUM SE VEDE SINGURUL PARTID AFLAT IN PARLAMENTUL REPUBLICII CARE  PROMOVEAZA ADEVARATELE VALORI DE RENASTERE NATIONALA IN BASARABIA .

DIN PACATE REZULTATELE NU AU STAT CUM NE ASTEPTAM TOTI ROMANII- PRIMUL LOC A FOST OCUPAT DE COMUNISTI IARASI  IAR AL 2 LEA LOC ,SURPRIZA ,IAR DE PLDM -UL LUI FILAT .

    1   CA SA COMPLETAM IDEEA ,ACUM 1 SAU 2 ANI  CA NU MAI TIN PRECIS MINTE ,VLAD FILAT A FOST CHEMAT DE AMERICANI PENTRU A FI  OMAGIAT SI DECORAT ,ASTA DUPA CE SE INSTAURASE DEJA ALIANTA PENTRU INTEGRARE EUROPEANA .

ACUM, VAD CA PLDM DORESTE REALMENTE SA SE DESCOTOROSEASCA DE CELELALTE 2 PARTIDE AFLATE LA GUVERNARE ,PD  SI PL PENTRU A ……..CE?

PAI LA ASTA MA GANDEAM SI EU .PENTRU A ….CE?

DUPA CUM AU SPUS ACESTIA ,PLDM-UL NU VA FACE ALIANTA IN PARLAMENT CU PARTIDUL COMUNISTILOR ,SI SE INTREABA LUMEA DE CE NU  AR PUTEA FACE ?

    2      ALT PUNCT PE ORDINEA DE ZI AR FI INTRODUCEREA INCET ,INCETISOR A UNOR INITIATIVE ANTISOCIALE DE TAXE MAJORATE LA DIVERSE INSTITUTII SAU DE INTRODUCEREA UNOR TAXE PRECUM CEA DE MAI DEUNAZI  PE PACHETELE TRIMISE DE MOLDOVENII DIN STRAINATATE ,   TAXA CARE DE ALTFEL A FOST RETRASA MAI TARZIU

      3  SI CEL MAI INTERESANT ESTE PUNCTUL SAU POLITICA GUVERNULUI  FILAT DE A INCHEIA ACORDURI DE IMPRUMUT CU F.M.I. CHIAR DACA STATUL REPUBLICA MOLDOVA AR  AVEA  SAU NU  NEVOIE  .

         4   ACUM DIN TOATE PUSE CAP LA CAP ,REZULTA NISTE IDEI ,CUMULAND SI CU DECLARATIILE LUI VLAD FILAT  ,CARE SUNT DE-A DREPTUL TULBURATOARE , SI DE UNDE PLDM A DENUNTAT ACORDUL A.I.E. 2 …….

                                IATA DE FAPT CARE ESTE ADEVARUL !:

PCRM ESTE UN PARTID PRO -RUSESC DAR CARE NU AGREAZA IDEEA RUPERII INDEPENDENTEI MOLDOVENESTI .

P.L.D.M. CARE VINE DIN URMA IN SONDAJE IMEDIAT DUPA P.C.R.M. ESTE UN PARTID DE INFLUENTA EXCLUSIVA AMERICANA CARE FACE VOIA IMPERIULUI VESTIC .

P.D. —-………INCA NEINCLUS IN VRE-O CATEGORIE DESI LUPU A AVUT CEVA  DISCUTII CU UN PARTID DE LA MOSCOVA LA CARE AR FI URMAT SA ADERE .

P. L . –   ALT PARTID NEINCLUS IN VRE-O CATEGORIE ,CARE TREBUIE  SA-SI GASEASCA CAT MAI REPEDE CU PUTINTA MESAJUL ELECTORAL FIINDCA AICI,  REPUBLICA ESTE TARA CONTRASTELOR IAR UN PARTID DACA NU ARE UN MESAJ COERENT PANA LA CAPAT INTR-O DIRECTIE SAU ALTA  RISCA FOARTE MULT .

DAR SA NE INTOARCEM LA VLAD FILAT SI LA TOATA ISTERIA ACEASTA CREATA DE EL SI PARTIDUL SAU PRIN DENUNTAREA UNUI ACORD CU MAJORITATE FUNCTIONALA IN PARLAMENT FIX ATUNCI CAND “TEORETIC ” A.I.E. 2 AVEA TOATE PARGHIILE  NECESARE  SA POATA MERGE INAINTE CU INTEGRAREA REPUBLICII MOLDOVA IN U.E.- SI …. ,DUPA CUM V-AM SPUS PLDM -UL ESTE MESAGERUL AMERICII IN REPUBLICA MOLDOVA ,IAR FILAT NU FACE CE VREA EL CUM VREA EL ,DE UNDE SI DISTANTAREA LUI DE PARTIDUL COMUNISTILOR CU CARE IN OPINIA MEA NU VA FACE NICIODATA ALIANTA STABILA CI ALIANTE DE CONJUNCTURA  SI  DEASEMENEA DISTANTAREA DE CELELALTE PARTIDE PRO-EUROPENE INTRATE IN PARLAMENT  CU CARE S-A ANGAJAT SA FACA MAJORITATE PENTRU INTEGRAREA EUROPEANA A TARII ;

  IATA DECI,  CUM  PUTEM VEDEA CA REPUBLICA MOLDOVA ESTE ASTAZI UN STAT MARIONETA ,CARE EXISTA DOAR OFICIAL PE HARTA LUMII ,DAR ESTE CONDUS DE CATRE FORTE IN TOTALITATE EXTERNE .

{MA GANDEAM ATUNCI ,IN 2010 ,DE CE P. L.D.M. ,FACAND ABSTRACTIE DE COMUNISTI ARE UN AVANS CONSIDERABIL FATA DE CELELALTE PARTIDE DIN ALIANTA SI DE CE PLDM DORESTE CU TOT DINADINSUL SA DISTRUGA PARTIDUL DEMOCRAT SI MAI APOI EVENTUAL SI PARTIDUL LIBERAL} .

RASPUNSUL ESTE UNUL SINGUR SI IN CATEVA FRAZE  !

P.L.D.M.  CONDUS DE AMERICA DIN UMBRA DORESTE SUPREMATIA PE CULOARUL PARTIDELOR DEMOCRATICE  SI ARE NEVOIE DE TOATE PARGHIILE NECESARE PENTRU A INCEPE CEEA CE S-A INCEPUT SI IN ALTE TARI ,ADICA GENOCIDUL SOCIAL .

FIINDCA NU ARE TOATE PARGHIILE LA ORA ACTUALA LA DISPOZITIE DIN CAUZA PARTIDULUI DEMOCRAT CARE POSEDA O ANUMITA INFLUENTA  ,S-A CREAT O TENSIUNE ARTIFICIALA ,DIN CARE AMERICANII CRED  CA VOR CASTIGA IN FINAL ATAT INTEGRAREA IN UNIUNEA EUROPEANA A TARII ,DECI MUTAREA VECTORULUI PUTERII CATRE IMPERIUL AMERICAN  CAT SI CONTROLUL TOTAL AL ADMINISTRATIEI TARII PENTRU A INCEPE CE S-A INCEPUT SI IN ALTE TARI ASA-ZISE CIVILIZATE ,SANCHI …….

PARTIDUL DEMOCRAT ESTE UN GHIMPE IN INFAPTUIREA ASPIRATIILOR AMERICII DE DISTRUGERE SOCIALA ,CULTURALA , INDUSTRIALA ,ETC .A STATULUI IAR FILAT ACTIONEAZA CA ATARE .

MUTAREA LUI VLAD FILAT DE ACUM O SAPTAMANA PE TABLA DE SAH A FOST DICTATA DECI DE AMERICA IN INCERCAREA EI SA DETINA SUREMATIA ABSOLUTA  IN TARA FARA A SE MAI BAGA IN DISCUTIE CELELALTE 2 PARTIDE VOTATE ,PD SI PL  FIINDCA ACESTEA NU INTRA IN CALCULE  ……

ORI DIN ACEASTA CAUZA PLDM=UL  NU VA FACE COALITIE CU COMUNISTII DAR DORESTE SA DISTRUGA DEASEMENEA  CELELALTE PARTIDE DE ALIANTA .

CUM FILAT ESTE OMUL AMERICII ,[DECI ACUM  STIM ASTA]  , A EXECUTAT SI VA EXECUTA IN CONTINUARE ORDINILE VENITE DE ACOLO INSA NICI AMERICA ,NICI RUSIA SI NICI ALTE TARI EXTERNE NU POT PREVEDEA VIITORUL ,FAPT CE POATE CONDUCE LA NISTE CONSECINTE NEPLACUTE PENTRU INFLUENTA AMERICANA IN REGIUNE PRIN P.L.D.M .SI CREAREA UNUI GOL DE INFLUENTA IN VREME CE PARTIDELE PRO-RUSESTI NU AU INCA NIMIC DE SPUS ,DESI SE INCEARCA UNELE INTRUZIUNI .

SI PENTRU A FI CAT MAI REALI CU PUTINTA , INCEPEM SA INTELEGEM DE FAPT CA OMORUL DIN PADUREA DOMNEASCA NU A FOST FACUT DUPA CUM AM CREZUT MAJORITATEA DINTRE NOI DE INTERESELE RUSIEI CI DE INSASI INTERESELE AMERICII, IN BASARABIA PENTRU A AVEA PRILEJUL DE A UMPLE PAHARUL IN TENSIUNILE ISCATE IN  ALIANTA SI PENTRU A PUTEA IESI FILAT IN FATA PROSTIMII SA   DENUNTE  ACORDUL ,SPERAND ASTFEL AMERICA PRIN ACEASTA MISCARE CA VA ACAPARA INTREAGA  PLANSA  IN LUPTA POLITICA IN REGIUNEA TARA CU NUMELE DE REPUBLICA MOLDOVA .

ARTICOL GANDIT SI REALIZAT DE DIVIZIE EXCEPTIONALA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s