ASTAZI FILAT SI-A “DAT DUHUL ” SI CU EL SI ALIANTA PENTRU INTEGRARE EUROPEANA


Vlad Filmat

DUPA OBRAZNICIA LUI SI PARTIDULUI LUI ,DUPA CE A COMPROMIS INCA DE LA 13 FEBRUARIE ALIANTA ,DENUNTAND ACORDUL, ACUMA VINE SI SPRE NERUSINAREA LUI SI PERSOANELOR DIN ANTURAJUL ACESTUIA , VINDE CUM NE-A OBISNUIT DE ALTFEL DE CEVA TIMP , CASTRAVETI LA GRADINARI CA CHIPURILE PD- UL E DE VINA DE ALEGERILE VIITOARE ANTICIPATE CE SE POT PREFIGURA  .

UN OM ATAT DE FALS SI DE  GROSOLAN NU AM VAZUT NICI LA VLADIMIR VORONIN CU CARE SUNTEM OBISNUITI DE MULTI ANI ,IMPREUNA CU GLOATA LUI MAFIOTA ,DAR DE LA SEFUL PRIMULUI PARTID EUROPEAN CLASAT IN SONDAJE IN REPUBLICA MOLDOVA, CU ATAT MAI MULT  NU NE-AM FI ASTEPTAT  SA MEARGA CU MINCIUNA SI TERGIVERSARILE PANA IN ULTIMUL MOMENT .

    URMARILE DESTITUIRII PRIMULUI MINISTRU :

VLAD FILAT , TRADATORUL ,  SI-A FACUT-O CU MANA LUI SI IN URMA DENUNTARII ACORDULUI DIN 13 FEBRUARIE 2013  A DORIT DINADINS ALEGERI ANTICIPATE CONFORME CU PLANUL AMERICII PENTRU REPUBLICA MOLDOVA .

1    DACA II VA FUNCTIONA ACEST PLAN SI IN URMA ALEGERILOR SE VA CONTURA P.L.D.M.  IN  MAJORITATE  {NU DORESC AICI SA PUN LA INDOIALA VERIDICITATEA UNOR ASTFEL DE REZULTATE }  ATUNCI INTR-ADEVAR PUTEM SPUNE CA IMPERIUL NEGRU DE VEST SI-A PUS PECETEA PE PAMANTUL ROMANESC AL BASARABIEI .

   2    INSA DACA ACEST SCENARIU NU VA FI  MATERIALIZAT  SI AMERICA A FACUT IN INCERCREA EI DE A CONDUCE SINGURA PRIN P.L.D.M. MOLDOVA O GRESEALA ,     ATUNCI PLDM VA SCADEA IN SONDAJE IAR MAJORITATEA PARLAMENTARA VA FI OCUPATA DE PCRM SI AFILIATI ,CARE VOR BAGA BASARABIA IN IMPERIUL ROSU DE EST .

ORICUM VLAD FILAT  POATE SA-SI IA COSCIUGUL IN MATERIE DE POLITICA .

DEPINDE DE EL DACA LA PROPRIA INMORMANTARE VA FACE ZARVA MARE SAU NU ,ORICUM OAMENII CU SCAUN LA CAP 2 BANI NU DAU PE UN TRADATOR DE NEAM SI TARA .

GUNOIUL POLITIC IL ASTEAPTA DIN CLIPA IN CLIPA ASA CA CE SA MAI COMENTAM?

PARERI SI PREVIZIUNI :

CRED CA MOTIUNEA COMUNISTILOR A FOST BENEFICA SI ESTE UN PRILEJ FOARTE BUN CA GUVERNUL FILAT A CAZUT ,DACA ACESTA CA PERSOANA  SE VA DA LA O PARTE IN CEL MAI SCURT TIMP PENTRU A FACE LOC ALTOR REPREZENTANTI DIN PLDM SA DUCA NEGOCIERI DE CONSTITUIRE AL ALTEI ALIANTE PENTRU INTEGRARE EUROPEANA INSA ,

 DACA NU , NU POT SA-MI EXPRIM DECAT DEZAMAGIREA PENTRU PRESUPUSA  REVENIRE A COMUNISTILOR LA PUTERE SI IN ACEASTA A 2 A VARIANTA PUTEM AJUNGE LA CONCLUZIA CRUDA CA REPUBLICA MOLDOVA CA STAT NATIONAL INDEPENDENT SI UNITAR NU-SI POATE ASIGURA UN GUVERN CARE SA LUCREZE IN INTERESELE POPULATIEI MOLDOVENESTI  MAJORITARE INCA SI DE ACEEA IN SITUATIA DATA , CER CA POLITICIENII DEMOCRATI ,ALTII DECAT CEI CARE REPREZINTA INTERESELE CELOR 2 IMPERII ,DE EST SI VEST SA SE COALIZEZE INTR-O MISCARE DE UNIRE NATIONALA ,SI SA CAUTE SA INTRUNEASCA O MAJORITATE PRIN CARE SA CEARA GUVERNULUI ROMANIEI UNIREA GRABNICA SI NECONDITIONATA .

ASTAZI ,REPUBLICA MOLDOVA A DEMONSTRAT CA NU SE POATE SUSTINE SINGURA CA SI STAT INDEPENDENT .

MAINE ,REPUBLICA MOLDOVA TREBUIE SA FIE OBLIGATORIU PARTE A ROMANIEI DACA POLITICIENII DIN GUVERN SI NU NUMAI SUNT  PREOCUPATI DE SOARTA SI VIITORUL   A 3 MILIOANE  DE OAMENI DE ETNIE ROMANA .

DECI ,NU MAI ZABOVITI, ALATURI DE CONSILIUL UNIRII ,SA INFAPTUIM ASTAZI ,AICI SI ACUM UNIREA REPUBLICII MOLDOVA CU ROMANIA , FIINDCA NICI O ALTA VARIANTA ,DUPA CUM S-A VAZUT DUPA 22 DE ANI DE INDEPENDENTA NU STA IN CALEA MARILOR IMPERII AFLATE LA CELE 2 GRANITE ACESTUI MICUT STAT .

SPRE  UNIREA CU ROMANIA !

 

SURSA FOTOGRAFIEI, WWW.UNION.MD

SURSA INFORMATIILOR , DIVIZIE EXCEPTIONALA .

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s