Ciobanul “jiji bekali ” – oaia neagra din sanul statului


justitia-romana-si-pdl-2012_fa21c5e0baec3dDA, BECALI A FURAT ,A INSELAT ,A FACUT ATAC LA PERSOANA , A INJURAT SI SI-A SPUS PAREREA VIS -A VIS DE HOMOSEXUALISMUL TOT MAI DES DEZVOLTAT  IN TARILE UE DAR SA-L INCHIZI TOCMAI PE EL, A 700 A ROATA DE LA CARUTA CU HOTI SI AFACERISTI DE CARTON ,ESTE CEA MAI NEDREAPTA PEDEAPSA DATA DE STATUL ROMAN SI ASTFEL PUTEM SPUNE ACEA VORBA ,CA ALA MAI SLAB ALUIA SA-I DAI IN CAP .

NU DOMNULE , UN OM CA GIGI BECALI TREBUIA LASAT IN PACE IN NEBUNIA LUI SI TREBUIA CA AUTORITATILE SA TREACA CU VEDEREA ANUMITE FORTARI ALE LEGII DIN PARTEA LUI DE-ALUNGUL A  25 DE ANI DE DEMOCRATIE  FIINDCA NU DE LA ACEST OM CURGE SANGELE STATULUI CI DIN CAUZA ALTORA CARE AU SECATUIT  TOT CE SE PUTEA SECATUI, AU DISTRUS TOT CE SE PUTEA DISTRUGE SI INCA O MAI FAC .

DAR VORBA CEEA ,LA AIA NU SE PUTEA AJUNGE ASA USOR FIINDCA SUNT LA PUTERE ,DECI HAI SA CONDAMNAM SI NOI PE CINEVA SA MIMAM CA JUSTITIA ISI FACE DATORIA IN FATA TUTUROR INTERNATIONALILOR ,PE CINE SA LUAM, PE “DOMNUL GURA MARE” , SAU GURA SPARTA !.

ACESTA ESTE UN ABUZ DIN PARTEA JUSTITIEI STATALE CARE IN INFERIORITATE NUMERICA SI NEPUTAND FACE FATA FARADELEGILOR FACUTE DE OAMENII POLITICI VANEAZA CATE UN AMARAT CARE DE BINE DE RAU A FACUT AVEREA AIA PE CAPUL LUI, PE MINTEA LUI, PE NOROCUL LUI SI CE I-A MAI DAT SI LUAT DUMNEZEU .

DACA TU CA JUSTITIE ITI BAGI REALMENTE JOC DE ACESTI OAMENI NEBUNI DUPA PAREREA MEA .,NEAVAND NIMIC CU REALITATEA SI VAZANDU-I MAI MICI SI FARA RELATII  SERIOASE  ATUNCI POTI FI  PE BUNA DREPTATE NUMITA JUSTITIE DE LUMEA A 3 A CA SI ACOLO SE FACE LA FEL .

DA UNUL DE LA POLITICA INFLUENT TELEFON SI ZICE ,”ARESTEAZA-L PE ALA CA NU MAI VREAU EU SA FIE IN LIBERTATE CA NU MI-A FACUT CE VOIAM SAU NU MI-A DRES CEVA “.

RUSINE SA-TI  FIE JUSTITIE CARE BAGI OAMENI NEVINOVATI IN TIMP CE PE CEI CARE  AU FRAUDAT STATUL CU SUTE DE MILIOANE DE EURO II LASI IN LIBERTATE  .

RUSINE SA-TI FIE JUSTITIE DIN ROMANIA PENTRU FARADELEGILE SI JUDECATILE STRAMBE PE CARE LE DAI AMARATILOR CARE VOR SA FACA CEVA IN TARA ASTA IAR CELOR CE -O  PRADEAZA LE RIDICI OSANALE .

SENTINTA IN ACEST CAZ ,ESTE UNA TOTAL NEDREAPTA IAR OIERUL GIGI PICAT LA MIJLOC CA MUSCA IN LAPTE FARA VOIA LUI .

ACESTA ESTE TAPUL ISPASITOR PENTRU DEZASTRU IN CARE A AJUNS TARA NU?

SA VA FIE RUSINE JUSTITIE ROMANA !OIERUL ,AGRAMATUL ,INCULTUL SI  HOMOFOBUL GIGI NU A INTRUNIT NICI UNA DIN  ILEGALITATILE PENTRU  CARE SA FIE BAGAT SUB INCIDENTA LEGII .

ARTICOL ASUMAT DE IDEOLOGUL DIVIZIE EXCEPTIONALA

POATE MAINE NU VA PLACE CE SCRIU EU SI MA LUATI SI PE MINE VRE-O CATIVA ANI ,DOAR LIBERTATEA LA CUVANT A FOST CASTIGATA IN 1989 .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s