Gigi se poate plimba ca un “bosss” prin puscarie


Gigi Becali a fost inchis la Penitenciarul Rahova, acolo unde are de ispasit 3 ani de inchisoare.

Acesta a fost inchis in regim semideschis si va avea parte de mai multe facilitati. Becali se poate plimba fara insotitor prin penitenciar, va sta la comun cu alte persoane iar celula sa va fi deschisa pe timpul zilei.

De asemenea, Gigi Becali are dreptul la 4 vizite din partea adultilor pe timpul unei luni. Cel mai probabil, Gigi va fi vizitat de rudele sale dar si de oameni din staff-ul Stelei, urmand a conduce clubul din puscarie, asa cum a declarat Teia Sponte.

Ce inseamna regimul semideschis:

Regimul semideschis ofera persoanelor private de libertate posibilitatea de a se deplasa neinsotite in zone din interiorul locului de detinere stabilite prin regulamentul de ordine interioara si de a-si organiza timpul liber avut la dispozitie, sub supraveghere.

Cazarea acestor persoane se face cu respectarea principiului separarii femeilor de barbati si a minorilor si tinerilor de ceilalti majori. Alte criterii pentru separarea sau gruparea acestor persoane sunt: compatibilitatea intelectuala si de ordin cultural, interesul de participare la activitati de resocializare si de folosire la munca.

Munca prestata de aceasta categorie de persoane se desfasoara in interiorul si in afara locului de detinere, supravegherea fiind asigurata de personal neinarmat.

Activitatile de educatie si interventie psihosociala se desfasoara in grupuri, in spatii din interiorul locului de detinere, care ramân deschise pe timpul zilei, pe baza unor programe care urmaresc dezvoltarea acelor aptitudini si deprinderi care sa permita persoanelor private de libertate reintegrarea in viata sociala.

articole preluat de pe http://www.sport.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s