UCRAINA – TARFA EUROPEI ?


UCRAINA

 

DESI UN PIC CAM DIRECT TITLUL INFATISEAZA REAL ADEVARUL DESPRE POLITICUL UCRAINEAN DIN ANUL 2013 .

UN MARE PATRIOT AL ROMANIEI, MIRCEA DOGARU SPUNEA MAI DEUNAZI CA DE FAPT IANUKOVICI NU VA FI NICIODATA OMUL RUSIEI .

ALTIi  S-AR INTREBA , DAR DE CE ATUNCI A SEMNAT INCA DE LA INSTALARE ACTUL DE STATIONARE A TRUPELOR RUSESTI PE INCA CATIVA ZECI DE ANI PE TERITORIUL UCRAINEI ?

ATUNCI PUTEM SPUNE CA IANUKOVICI SI ECHIPA LUI SE CONTRAZIC SINGURI?

DE FAPT NU  PUTEM SPUNE ASTA ;

ASTA FIINDCA UCRAINA RADE IN FATA RUSIEI SI PE LA SPATE VORBESTE CU U.E.PENTRU A INTRA .

UNII ANALISTI POLITICI VOR SPUNE CA ESTE BINE CA UCRAINA SA INTRE U.E. IN DAUNA UNIUNII EUROASIATICE .

EU NU PREA CRED ACEST LUCRU, SI NU PREA CRED CA MAI ARE NEVOIE CINEVA DE U.E.

NU DUPA CEEA CE SE INTAMPLA IN ULTIMII ANI IN UNIUNE .

PE DE ALTA PARTE CONCEPTIA EUROPENILOR VESTICI DESPRE UCRAINA DIN PACATE NU ESTE CU MULT SCHIMBATA FATA DE NATIUNEA ROMANA ,CARE A FACUT  PROSTIA SA INTRE IN UNIUNE CU NISTE NATIUNI CARE DIN MOTIVE RASISTE O DISCONSIDERA SI ISI BAT JOC REALMENTE DE TARA ASTA MILENARA IN CARE NOI SALASLUIM .

CATEVA ARGUMENTE IMPOTRIVA UCRAINEI IN U.E :

1  UCRAINA NU ESTE PRIVITA CA O TARA IMPORTANTA CI MICA PRECUM ROMANIA DE CATRE TARILE CONDUCATOARE U.E.

2    O DATA CU ADERAREA LA U.E. TARA VA FI IMPANZITA DE SUPERMARKETURI SI FIRME DIN U.E. CARE VOR SUGRUMA ECONOMIA SI VOR PUNE LACAT PE MIJLOACELE DE TRAI A UCRAINIENILOR

3   UCRAINA SE VA DISTRUGE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE  .

4    TOATE RESURSELE NATURALE VOR FI EXPLOATATE PANA NU VA MAI RAMANE NIMIC DIN ELE CA SI IN ROMANIA SI VOR FI DUSE PE CAI LEGALE SAU ILEGALE IN TARILE VESTICE  .

5  SE VA PRODUCE O DEPOPULARE A SATELOR SI COMUNELOR IAR MAREA MAJORITATE SE VA CONCENTRA IN MARILE ORASE UNDE VA FI DIN CE IN CE MAI GREU DE GASIT  MODUL DE TRAI PT FIECARE CETATEAN .

ASA PUTEA ENUMERA LA NESFARSIT ACESTE PROBELEME DE ORDIN ECONOMIC DAR NU NUMAI ACESTEA SUNT CHEIA NEINTRARII UCRAINEI IN U.E.

           DEALUNGUL ISTORIEI ASA CUM FRATII NOSTRI .MOLDOVENII DE DINCOLO DE PRUT SUNT FRATI BUNI CU NOI, ROMANII DIN ROMANIA , ASA SI UCRAINA ESTE FRATELE MAI MIC AL RUSIEI IAR ACEASTA CU CATEVA EXCEPTII  A STIUT SA-SI TRATEZE FRATELE ,IN ENCLAVA SLAVONA .

TERITORIILE CEDATE UCRAINEI DE CATRE RUSIA DE-ALUNGUL TIMPULUI SI ALIPIREA ALTOR TERITORII ROMANESTI UCRAINEI CA SI CADOU CONSTITUIE PRICIPALUL MOTIV PENTRU CARE UCRAINA NU ARE VOIE SI NU ARE CE SA CAUTE IN U.E. PENTRU NICI UN CONSIDERENT .

UCRAINA ESTE UN PRODUS AL RUSIEI SI TIMP DE SUTE DE ANI A FIINTAT SI ARE INGLOBATE ATATEA TERITORII DATORITA EXCLUSIV RUSIEI, SI PENTRU ASTA POLITICUL UCRAINIAN AR TREBUI SA RECUNOASCA RASPICAT  RESPECTIV ,PUBLIC   .

PROBABIL DACA NU ERA RUSIA ,MARE PARTE DIN TERITORIUL ACTUAL AL EI ERA INGLOBAT PE DREPT MERIT DE ROMANIA , IN TERITORIILE  ROMANESTI ,DE POLONIA IN TERITORIILE POLONEZE , DE UNGARIA IN TERITORIILE MAGHIARE ,ETC

SIGUR  CA NU VOM PUTEA CONTESTA FAPTUL CA UCRAINA PROBABIL AR FI FOST  UN STAT ,MIC ,ACOLO,  IN  AREEA PRINCIPATULUI  KIEVIAN .

CAM ASTA SE ALEGEA DE STAT  DACA NU ERA RUSIA , AVIZ ,POLITICIENILOR UCRAININEI DE LA PUTERE  .

NU POATE UN FRATE MAI MIC SI SUB PROTECTORATUL RUSIEI ,CARE FACE PARTE ATAT TRUP CAT SI SUFLET DIN ENCLAVA SLAVONA SA INTOARCA SPATELE MAMEI RUSII CARE A HRANIT-O IN TOT ACEST TIMP ,I-A DAT VIATA SA FIINTEZE SI I-A FACUT ATATEA “CADOURI ” .

DUPA CUM VEDEM ,DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE ,IANUKOVICI CU CLICA LUI DE TARFE ,AR TREBUI SA NU SE CULCE PE LA SPATE CU U.E.-UL SI SA RADA IN FATA RUSIEI FIINDCA TARFELE INTOTDEAUNA VOR AJUNGE RAU .

VOI POLTIC UCRAINEAN  , VEDETI- VA DE TREABA SI LUMEA VOASTRA SLAVONA , ADERATI LA UNIUNEA EUROASIATICA SI MULTUMITII- MAMEI VOASTRE RUSII CA DATORITA EI VINITIA , TRANSNISTRIA PANA LA BUG , BUCOVINA DE NORD SI BUGEACUL V-AU FOST OFERITE SI LE AVETI IN COMPONENTA , DATORITA EI ,AVETI TERITORIILE POLONIEI LA NORD DE ROMANIA SI DATORITA EXCLUSIVA A EI AVETI OCUPATE SI ALTE TERITORII O DATA MAGHIARE .

RUSINE SA VA FIE FAPTUL CA MUSCATI MANA CARE V-A HRANIT ATATEA SUTE DE ANI IAR PEDEAPSA VOASTRA VA FI ASPRA SI ASA AR TREBUI SA SI FIE DACA UCRAINA NU VA ADERA LA ENCLAVA SLAVONA , ACOLO UNDE II ESTE LOCUL DE FAPT SI DE DREPT .

MULTUMITI PE ULTIMA SUTA DE METRI SI IN ULTIMUL CEAS RUSIEI ,PUPATI-I MANA SI MERGETI  CU EA IN UNIUNE !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s