DUPA 200 DE ANI IMPERIUL RUS ESTE IN CADERE LIBERA


O  DATA GLORIOASA IN TOATE RAZBOIAELE DE CUCCERIRE  SI CU ZECI DE TARI SATELITE ,ASTAZI RUSIA ,DESI INCA IN TERITORIU INTACT INCA DE PE VREMEA  URSS , SA AFUNDA DIN CE IN CE MAI MULT IN TIMPURILE DIN URMA .

SE PARE CA EPOCA DE GLORIE A APUS PENTRU EA SI CU ACEASTA REGIMUL COMUNIST -SOCIALIST .

DIN 1989 A PIERDUT PE RAND INFLUENTA IN TARILE BALTICE , POLONIA , SERBIA , BULGARIA , IAR RECENT A PIERDUT UCRAINA , REPUBLICA MOLDOVA , TARILE AFRICANE DE NORD  IAR LISTA VA MAI CONTINUA IN URMATOARELE LUNI CU PERDEREA MAI NOU  A SIRIEI .

DARA CE SA VEDEM ? DIN CENUSA ,DIN PAMANT SE RIDICA UN ALT IMPERIU CUM NU A MAI FOST NICI IMPERIUL RUS ,NICI CEL OTOMAN, NICI CEL BIZANTIN SAU CU ATAT MAI MULT ROMAN .

MERGAND PE PREMIZA ,SCAPI DE DRACUL SI DAI PESTE TATA-SAU IATA CA NE POMENIM CU UN IMPERIU  NEGRU ,AL DISTRUGERII SI MORTII CONDUS DE CATRE INSASI FIARA DIN BIBLIA CRESTINA  PRIN MAINILE UNOR OAMENI CARE SE PARE ,CONDUC CEA MAI MARE PARTE A LUMII SI SUNT IN OFENSIVA COMPLETA ,PESTE CEA A RUSIEI .

ALTFEL SPUS ,INCET SI SIGUR RUSIA VA RAMANE O TARA ACOLO, UNDEVA  CARE NU VA MAI AVEA NICI O INFLUENTA  ASUPRA  ALTOR  TARI  ,IN VREME CE  LOCUL ESTE CEDAT  CU RAPIDITATE  ACESTUI  IMPERIU NEGRU AL NECURATULUI CUM IMI PLACE MIE PERSONAL SA-I SPUN ,IMPERIUL CEL DIN URMA AL LUMII .

ARMELE ACESTUIA  SUNT VARIATE , IAR CELE DE DISTRUGERE IN MASA SUNT ULTIMUL LUCRU LA CARE AR APELA  ACESTA PENTRU A-SI  EXTINDE DOMINATIA  .

OK, ROMANIA ISI RECASTIGA INDEPENDENTA ,REPUBLICA MOLDOVA ISI RECASTIGA SI EA INDEPENDENTA ,UCRAINA SAU TARILE BALTICE  ISI CASTIGA SI ELE INDEPENDENTA FATA DE RUSIA ,DAR CE PRET S-AU ANGAJAT POLITICIENII NOSTRI CA-L VOR PLATI PENTRU ACEASTA PRESUSPUSA INDEPENDENTA ?

OARE  PRETUL PENTRU INDEPENDENTA DE RUSIA NU ESTE CAM MARE  RAPORTAT LA CEEA CE DEJA SE INTAMPLA IN LUMEA GUVERNATA DE  IMPERIUL ACESTA NEGRU CU BAZA PRINCIPALA  IN S.U.A.?

PROBABIL CA LA ANUL 1950 UNIUNEA EUROPEANA A FOST CANDITA CA UN TOT UNITAR CARE SA INHIBE ORICE CONFLICT MILITAR  CARE AR MAI PUTEA ESCALADA LA GRADUL LA CARE A AJUNS AL 2LEA RAZBOI MONDIAL ,DAR CUM DE FOARTE MULTE ORI IDEEA TEORETICA NU SE PUNE IN APLICARE INTOCMAI ASA SI AICI UNIUNEA EUROPEANA A DEVENIT DINTR-O LUME FARA  SARACIE SI BOLI INTR-UN GROPAR AL FIECARUI CETATEAN MEMBRU AL EI, DAR NU NUMAI ACEASTA CI SI NOILE COLONII ALE AMERICII CARE SE INCLINA UNA CATE UNA LA IMPERIUL FIAREI CELEI DIN URMA .

ATUNCI VIN SA INTREB , CARE ESTE PRETUL PLATIT  DE POLITICIENI PENTRU INDEPENENTA DE RUSIA ?

INSA INFLUENTA ACESTUI IMPERIU NEGRU  NU A VENIT PESTE ROMANI DIN 2007 CI DIN ANUL 1984 CAND SE FACEAU DEJA PLANURILE PENTRU CADEREA COMUNSIMULUI .

DUPA 1989 DISTRUGEREA SISTEMATIZATA A TARILOR A FOST CONTINUAREA  PLANURILOR SECRETE VENITE DIN SUA SPECIAL PENTRU NATIUNILE PAMANTULUI.

DE LA PRABUSIREA INDUSTRIEI, AGRICULTURII , FALIMENTAREA TUTUROR INSTITUTIILOR , PROCLAMAREA UNOR LEGI CARE SA  INCURAJEZE ROBIA SI PUTEM SA NU NE MAI OPRIM, IMPERIUL NECURATULUI A INCEPUT DIN CE IN CE MAI MULT SA-SI FACA SIMTITA PREZENTA SI OCUPATIA PRIN URMARE  .

DIN ANUL 2007 ROMANIA A INTRAT IN U.E. IN SPECIAL DUPA CUM NE-AU SPUS POEZIA POLITICIENII PENTRU BANII DE LA U.E. PE CARE ROMANIA II VA INVESTI INPROIECTE PENTRU CETATENI .

IN ANUL 2013 INSA , VEDEM CARE ESTE REZULTATUL ACESTOR PROMISIUNI DIN PARTEA LOR ;

ROMANIA NU A VRUT SA ABSOARBA NICI UN BAN LEGAL DE LA U.E. IAR ACEASTA CA SI ALTE TARI AU DEVENIT PIATA DE DESFACERE PENTRU PRINCIPALELE TARI VESTICE ,FONDATOARE ALE UNIUNII  .

DAR ASTA NU INSEAMNA CA NECURATUL ARE ACTIVITATE DOAR PE BAZA UNIUNII, CI IN PRIMUL RAND IN SUA ISI ARE SEDIUL CENTRAL IAR AZI ESTE IN OFENSIVA GRABNICA IN IRAK, SIRIA , EGIPT , TUNISIA , MAROC , ARABIA SAUDITA , AFGANISTAN , LIBIA , AMERICA LATINA , ETC .

PLANUL IMPERIULUI ACESTA ESTE SA FACA CATEVA UNIUNI IN LUME ,STATELE SA-SI DECLARE FALIMENTUL SI SA NU MAI EXISTE GRANITE IAR IN INTERIORUL LOR SA INCEAPA MASACRUL UMAN DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE .

DAR NU CU PARUL  ,,NU CU PUSCA ,CI CU HRANA OTRAVITA , CU DISTRUGEREA TUTUROR LOCURILOR DE MUNCA , CU CONTAMINAREA IREVERSIBILA A APEI SUBTERANE SI DE SUPRAFATA , CU DISTRUGEREA TOTALA A PLAMANULUI VERDE AL   PLANETEI, PADUREA ,CU  ARUNCAREA IN LUME A UNOR BOLI MUTANTE  GENETIC CARE SA FACA CAT MAI MULTE VICTIME IN RANDUL OAMENILOR , {SIDA , GRIPA PORCINA , AVIARA , H591 , ETC }.

REZULTATUL ACESTUI PLAN ESTE PRACTIC ADUCEREA LUMII LA DEZASTRU SI DISTRUGEREA PAMANTULUI .

CIFRA DE 1 MILIARD DE OAMENI PE PAMANT LA CARE TINDE SA SE AJUNGA NU ESTE UNA FATIDICA CI UNA REALA CARE SE PUNE IN APLICARE PE MASURA CE TRECE TIMPUL ATAT IN SUA ,AFRICA , ASIA CAT SI EUROPA ,ACOLO UNDE DIAVOLUL A PUS MANA :

ROMANIA , O TARA DIN CELE CATEVA SUTE DE TARI CARE VA DISPAREA CA SI CELELALTE IAR POLTICIENII DIN EA II CANTA OSANALE DRACULUI .

RASPLATA ACESTOR TRADATORI DE NEAM SI TARA VA FI ACEEASI CU A CELORLALTI ,ADICA IADUL PROBABIL !

CACI NECURATUL SE FOLOSESTE DE OM INTOTDEAUNA SA-SI DUCA PLANUL LA CAPAT IAR CA RASPLATA TE OMOARA  CA MULTUMIRE -AVIZ AICI TUTUROR POLITICIENILOR DIN ROMANIA , DE LA ILIESCU  SI PETRE ROMAN, DE LA ADRIAN NASTASE SI VIOREL MELESCANU,PANA LA BASESCU ,PONTA ,ANTONESCU ANASTASE SI UDREA .

TOTI AU FOST DEQCORD CU PLANUL FIAREI SI RESPECTA INTOCMAI INSTRUCTIUNILE CREZAND CA EI VOR SCAPA .

GHINION, ,,ACESTIA NU STIU CA FIARA VA TRISA ,SE VA FOLOSI DE EI SI II VA ARUNCA IN CELE DIN URMA IN OALA CU SMOALA DAR ATUNCI VA FI POATE PREA TARZIU SA MAI SALVEZE CINEVA CEVA ,

IN TIMP CE CATIVA OAMENI AI LUI DUMNEZEU  NU VOR FI PUTUT SA FACA FATA AVALANSEI DE TRADATORI, HOTI SI SNAPANI CARE AU IMPANZIT LUMEA SI SOCIETATEA IN GENERAL PE TOT PAMANTUL .

CUM ACTIONEAZA FIARA :

PASUL 1  .

PRIN MIJLOACELE DE SPIONARE ANALIZAREA SITUATIEI {PRINCIPALELE MIJLOACE DE SPIONARE IL REPREZINTA SATELITII MILITARI AMERICANI }

2 , RACOLAREA TRADATORILOR DE CUMPARAT DIN RANDUL “INAMICULUI “

3 DISTORSIONAREA FUNCTIONARII INSTITUTIILOR  TARII DE LA CEL MAI INALT GRAD LA CEL MAI MIC .

4  O DATA HARABABURA ISCATA INTERVINE GRESEALA AUTORIATILOR DE MLTE ORI .

5 INSTRUIREA UNUI PERSONAL PROFESIONIST CARE SA STARNEASCA NORODUL NEMULTUMIT SI DUCEREA LUI CA SI CARNE DE TUN IMPOTRIVA OFICIALILOR CU DRAGOSTE DE PATRIE .

6 DATORITA BOILOR SI CATORVA DESTEPTI DIN MULTIME IN CELE MAI MULTE SE AJUNGE LA RAZBOI CIVIL UNDE ARMATA INTERVINE IMPOTRIVA PROPRIILOR CETATENI IAR GUVERNUL CADE ,IAR O DATA CU ACESTA  SI OAMENII NATIONALISTI ,EI FIIND INLOCUITI CU ALTII ,MARCATI CU CIPURI SI CUMPARATI CU CATIVA BANI DE FIARA 

7  O DATA INSTALATI, ACEASTA SE FOLOSESTE DE EI PENTRU A DUCE TARA RESPECTIVA LA DEZASTRU IAR OAMENII LA MOARTE PRIN MIJLOACELE PE CARE VI LE-AM ENUMERAT MAI INAINTE .

8 ESTE PLANUL DE REZERVA IN CAZUL IN CARE NECURATUL CU OAMENII LUI, NU REUSESTE SA INTRE IN TARA RESPECTIVA N CELE DIN URMA SE APELEAZA LA FORTA MILITARA IAR ACEASTA SE POATE VEDEA PE TARILE CARE SUSTIN SUS SI TARE INTERVENTII IMPOTRIVA UNOR TARI  STRAINE LOR CU CARE NU AVUSESERA NICI UN CONFLICT IN TOATA ISTORIA .

IMPACTUL FIAREI ASUPRA POPULATIEI OCUPATE :

SCADEREA NIVELULUI DE TRAI PRIN PRABURSIREA ECONOMIEI,

DISTRUGEREA MEDIULUI PRIN DIVERSE MIJLOACE PRECUM CIANURI INTRA -SOL, SAU INTRA APA SAU GAZELE DE SIST PENTRU OTRAVIREA APEI SUBTERANE ASTFE INCAT OMUL SA NU MAI POATA SUPRAVIETUI NICIUNDE ,

OTRAVIREA MANCARII DIN SUPERMARKETURI CARE AU ACAPARAT PIATA ALIMENTELOR  ,

CRESETEREA PANA LA REFUZ A PRETULUI  PRICNIPALELOR UTILITATI PENTRU CA OMUL SA NU MAI POATA FACE NIMIC PENTRU A PUTEA TRAI ,

INTIEREA DE PROIECTE ANTISOCIALE PRECUM CRESTEREA VARSTEI DE PENSIONARE CAT MAI TARZIU PENTRU CA OAMENII DEJA IMBOLNAVITI SA NU MAI POATA APUCA O PENSIE .

LIBERALIZAREA LA MAXIM A LEGII  IN DOMENIUL PROTECTIEI ANGAJATULUI ASTFEL INCAT ACESTA SA FIE ROB LA SLUJBA, ASTA IN CAZUL IN CARE O MAI ARE ….

INITIEREA DE CRIZE ECONOMICE UNA DUPA ALTA ,SI MAI NOU A UNEI NOI CRIZE ALIMENTARE .

ATUNCI I  VIN EU SI VA INTREB , CARE ESTE PRETUL PLATIT DE ROMANI PENTRU INDEPENDENTA DE CIUMA RUSIE ?

ACESTE CATEVA MASURI PUSE PE TAPET AICI VOR DUCE LA DEZASTRU INTREGULUI PAMANT  PENTRU CA RESURSELE VOR FI EPUIZATE ,OAMENII VOR FI DIN CE IN CE MAI BOLNAVI ,MAI SARACI SI SURMENATI IAR ASTFEL PUTEM SPUNE CA   IN URMA NEMULTUMIRII  COLECTIVE SE VA ISCA AL 3 LEA RAZBOI MONDIAL SI APOCALIPSA .

DECI ,DUPA CUM SPUNE SFANTA BIBLIE ,SA VEGHEM CA DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS VA VENI IN CURAND IAR VENIREA LUI NU VA FI CU PACE SI FLORI, NU VA FI CU  ALIMENTE SAU HAINE CALDUROASE CI CU DISTRUGERE SI ARME ,ASA CUM TREBUIE SA SE INTAMPLE ASUPRA UNUI PAMANT OTRAVIT PANA IN CELE MAI  MICI DETALII , CARE VA FI GUVERNAT DUPA CUM NE SPUNE BILBLIA CRESTINA ,DE INSASI FIARA ,ADICA DIAVOLUL .

DEJA APOCALIPSA A INCEPUT , NECURATUL SA DEZLEGAT DIN ADANCURI SI A IESIT  LA SUPRAFATA PENTRU A-SI FACE ARMATA DIN RANDURILE OAMENILOR SLABI DE INGER SI DISPUSI SA  FURE , SA INSELE SI SA CALCE PE CADAVRE SI ASTFEL sa ISI DUCA PROPRIILE POPOARE LA DISTRUGERE .

DARA FITI INTELEPTI DRAGII MEI SI LUATI AMINTE , ANALIZATI SI VETI PUTEA STI ADEVARUL DESPRE ZILELE PE CARE LE TRAIM ACUM  .

DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS VA VENI SA IZBAVEASCA LUMEA DE  INFLUENTA FIAREI IAR CA SI CONSECINTA  PAMANTUL DEJA DISTRUS VA ARDE IN FLACARI DUPA CUM NE SPUNE BIBLIA .

CEI CATIVA OAMENI CU SUFLETUL CURAT CARE VOR SUPRAVIETUI LA FINAL VOR FI LUATI DE CATRE EL SI VOR REINCEPE CICLUL COSMIC PE ALTA PLANETA ,IN VREME CE FIARA SI ACOLITII SAI VOR FI DATI UITARII TIMPULUI STRAVECHI .

PRIN URMARE SE PUNE INTREBAREA , NOI IN CE BARCA DORIM SA FIM ?

CARE ESTE PRETUL PLATIT DE ROMANI PENTRU INDEPENDENTA DE IMPERIUL RUSNAC?

NU CUMVA RASPUNSUL LA ACEASTA INTREBARE ESTE …”VIATA” ?

EDITORIAL REALZAT DE DIVIZIE EXCEPTIONALA ,

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s