Inno Games – O Companie de succes !


bscap012Inca de cand a aparut compania Inno Games cu sediul central in Hamburg Germania , a devenit unul dintre principalele platforme de jocuri online bazate pe strategie .

Motivul pentru care au aparut aceste companii il reprezinta clar o noua forma de a produce bani cu ajutorul noilor tehnologii .

Daca pana in jurul anilor 2000 jocurile pe calculator trebuiau cumparate de catre utilizatori si instalate pe calculatoarele personale  iata prin aparitia acestor tipuri de platforme putem spune ca am trecut la un nou stadiu in acest  domeniu.

De pe site-ul lor aflam ca scopul  pentru utilizator ar fi acela de a a oferi jocuri de durată care dau o continuă satisfacţie in timp ….

De fapt scopul tuturor companiilor producatoare de jocuri este acela de a face profit  fie ca este vorba de jocuri de tip browser sau clasice cu instalare direct pe laptop .

 

Istorie

In anul 2003 fratii Eike and Hendrik Klindworth alaturi de Michael Zillmer. au decis crearea unui joc de tip browser care in viziunea lor ar fi   ceva inovator  si care ar putea prinde la public .

Ei bine au avut dreptate ,primul lor joc oferit utilizatorilor a fost Tribal Wars , ce a avut un impact de-a dreptul  incredibil in randul utilizatorilor de internet care un an mai tarziu numarau sute de mii de jucatori  pe tot mapamondul .

Versiunea 1.0, exista la lansare doar în germană, pe o singură lume de joc (Astazi   numara milioane de utilizatori in toata lumea )

In 2007 compania nou infiintata de cei 3 prieteni , INNO GAMES a  preluat Tribal Wars si l-a adus pe cele mai inalte culmi ale popularitatii .

Varianta in limba romana  si a altor 10 limbi a aparut in anul 2007

In anul 2008 a aparut al 2 lea joc de strategie The West  bucurandu-se de aceeasi populaRitate ca si precedentul numarand la ora actuala peste 1 milion de jucatori activi .

In  Decembrie 2009 a aparut a l3 lea joc de strategie – Grepolis iar varianta in limba romana la data de 09 .02 2010 , o data cu lumea Alpha .

Atat viteza lumii cat si a unitatilor erau 1 . mai tarziu aparand diverse lumi cu diverse viteze de joc  azi  compania putandu-se lauda inclusiv cu viteze  de 4  pe unele servere cum ar fi cel american , englez ,spaniol sau finlandez .

Cel mai de succes an a fost 2012 , prilej cu care s-au angajat in cadrul proiectului nu mai putin de 250 de oameni si deasemenea a fost batut recordul de 100 de mlioane de inregistrari pe siturile companiei .

In 2013 o data cu aparitia pe o scara tot mai larga ale asa  numitor telefoane inteligente – smart phones -,compania s-a adaptat focusandu-se pe aplicatiile de mobil care au un rol covarsitor in prezent datorita proprietatilor pe care le au incluzand alarma de atacuri la orice ora din zi si din noapte 24 de ore din 24 .

Forge of Empires este jocul online aparut in  aprilie 2013

In 2014 apare o varianta imbunatatita a celebrului joc Tribal Wars numit Tribal Wars 2

in 2015 compania lanseaza  Elvenar si cel mai nou joc de la Inno Games care se bucura deasemeni de e o mare popularitate in randul internautilor .

La anul 2016  sefii institutiei  sunt urmatorii :

Hendrik Klindworth- Chief Executive Officer

Eike Klindworth – Chief Creative Officer

Michael Zillmer Chief Operating Officer

alaturi de

Armin Busen  Chief Product Officer

Christian Pern Chief Marketing Officer

Markus Lipp  Chief Financial Officer

grepolis_team_2014-1024x286Pentru termenii si conditiile de utilizare click aici https://legal.innogames.com/portal/ro/agb

De ce sa joci :

In primul rand aceste jocuri ca si celelalte ce trebuie instalate pe pc-ul de acasa sunt alternativa de a-ti consuma timpul liber .

Desi trebuie sa recunoastem ,orice joc provoaca dependenta trebuie sa intelegeti ca aceste moduri de a va petrece timpul liber sunt bune doar in situatia in care petreceti timpul pe ele cu masura .

Tineti minte ca totul este o lume virtuala si atat – intotdeauna cea reala va fi mai importanta decat cea virtuala si nu invers altfel riscati sa va pierdeti ratiunea .

.Asa cum spunea un dicton -ce  e mult nu e bun – asa trebuie sa aveti si aici in vedere inainte de a va apuca sa jucati unul dintre aceste frumoase si amuzante jocuri sa nu exagerati cu ele pentru a nu va dauna .

Articol publicat cu ajutorul site-urilor https://legal.innogames.com/portal/ro/agb ,https://devblog.grepolis.com/?page_id=25,https://ro.wikipedia.org/wiki/InnoGames_GmbH , https://corporate.innogames.com/en/company/game-jam.html

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s